Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-25 z 25.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nowe Filmy

arem - - Muzyka i Film

Ja ostatnio widzialem "How to train your dragon" swietna bajka dla wszystkich, fajna, mila lekka i przyjemna. Moze i gorsza od shreka, ale 10x lepsza niz wszystkie ktore proponuje Disney (chodzi mi oczywiscie o ich nowe wymysly, stare bajki puszczane o 19 w niedziele na 1 programie jak mam okazje zawsze ogladam, Kaczor Donald jest najlepszy!). Jeszcze raz zachecam, aby ten film obejrzec

• Nowe Filmy

arem - - Muzyka i Film

Film moze byc ciekawy, lubie Daniela Olbrychskiego i dawno nie widzialem z nim filmu nowego, nie wiem, moze slabo szukam. Boje sie jedynie o jego angielski, i nie chodzi mi o znajomosc jezyka, tylko dosc specyficzna "twarda" barwe glosu Ja osobiscie niedlugo wybieram sie na "istote" (splice), ciekawy jestem bardzo co to za film. Wkurza to, ze premiera swiatowa byla w pazdzierniku, a u nas dopiero teraz, bodaj 16 czerwca byla.. Dalej ponad pol roku za innymi jestesmy, ale na szczescie, coraz rzad…

• Nowe Filmy

arem - - Muzyka i Film

nie porownalem, tylko wyrazilem swoje zdanie ze dla mnie infiltracja byla lepszym filmem od wyspy, co do wyspy to dla mnie po czesci plagiat wspomnianego lasarus project, filmu niszowego z kilkakrotnie mniejszym budzetem, ale z bardzo podobna fabula, gdzie glowny bohater tez jest w psychiatryku i tez mu sie wydaje ze mu sie wydaje i tak jak wspomnialem powstal 2 lata wczesniej. crowe zagral faktycznie swietnie w pieknym umysle, ale widzialem z nim kilka innych filmow i moze jeszcze w informatorz…

• Nowe Filmy

arem - - Muzyka i Film

Shutter Island to dobry film, ale do The Departed brakuje mu bardzo wiele. Widzialem chyba wszystkie (musze na filmweb sprawdzic) filmy Scorsese i oprocz Ostatniego kuszenia Chrystusa, wlasnie Departed jest dla mnie najlepszy. A sam Shutter Island to nieco kopia, znacznie lepszego filmu The Lasarus Project (2008), czasy nieco bardziej terazniejsze, ale zarowno fabula jak i bohaterowie sa lepsi niz u Scorsese. A co do Robin Hodda, to dla mnie film nudny jak flaki z olejem, juz wolalbym sobie bajk…

• ..::Piłka::Ręczna::..

Dawaj Lama - - Sport

Kreon, i tak nie to jest ważne jak, liczy się to, że wygrywają. Ale musze przyznać, że w pierwszym meczu z Niemcami to w końcówce trochę się o wynik obawiałem Mam nadzieję że teraz będą mistrzami Jakby na to nie patrzeć, zasłużyli sobie na to.