Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oba nick-i mi znane - obaj chcieli mnie swego czasu ........ Ale nic z tego broniłam się diabelsko .... Gratuluję Sebastian ST Zysk ładny ale % ładniejszy =) Miłego przetopu życzę A Bizonowi ... hmm ... Sz.O .... P.s. Dziękuję za pozdrowionka :*
-
Ktoś tu mi złe info przekazywało ostatnio ..., że niby nudno na unii Jak widać wcale nie !! Ładna flota spadła ... Ale i ładne pofrunęły ;P Gratuluję pięknego ST Dziękuję Kamuś za link i pozdrowionka :* Miłego przetopu Wam życzę Obrończyni Sz.O =)
-
Gratuluję Marcinku Piękne starcie , piękny % i do tego zysk przyjemny :) W końcu pokazałeś coś większego a nie marne farmingi - żartuję :* Ładniutko to wszystko wyszło i nawet ''mój '' Marcinek maczał tu swoje paluszki ;P Miłego przetopu życzę i czekam na to kolejne RW Które pewnie też wywoła uśmiech na mojej buźce :E Jeszcze raz gratuluję A Obrońcy hmm ... niech sam zdecyduje ... =) Dziękuję za pozdrowionka i link na gg: :cmok:
-
W tym ST nie patrzę na zysk czy on jest czy go nie ma ... % jest piękny a przy tym satysfakcja zezłomowania :) Gratuluję Marcinie ... Co jak co ale to RW Ci się należało :* Odbudowuj ... dobudowuj bo chyba coś jeszcze na unii zostało Jeszcze raz gratuluję ... A Obrońcy ... hmm ... sama nie wiem Czy Sz.o czy nowego konta ( unii ) niech sam zdecyduje =) Edit: Zapomniałam ... dziękuję za pozdrowienia :)
-
Piękne floty sie spotkały To i piękny % wyszedł .... :E Gratuluję Marcinku ... należał Ci sie ten STek Pewnie % dluuugo nie zostanie pobity Odbudowuj .... dobudowuj i złomuj ... ten no tego wiesz Dziękuję za link i pozdrówki Naszemu ,,byłemu'' Top1 oczywiście SZ.O bardzo miła Osóbka =)