Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 75.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobra, to może tak rozwijając myśl (bo nie lubię niedomówień) : Gratuluję agresorowi, dobrze mnie wyczuł. Właściwie tylko za to i aż za to. Choć z tym wyczuciem to tyż nie do końca, ostatnimi czasy flota na orbicie to nic szczególnego, zmieniając miejsce zatrudnienia, trochę zaniedbałem grę ... ten złom był kwestią czasu Flota, która nie wystarcza do farmingu nie jest przydatna - chociaż wiem, że jest kilku zapaleńców, którzy jednak coś by nią wykręcili Szczerze powiedziawszy, przez pewien momen…
-
Cytat od Haven: „Ludzie gdzie tutaj mam do kogoś żal, z luzem napisałem - że za kulkę mógł zostawić. Tyle - ale musieliście sobie ulżyć. ” Chłopie, nie odwracaj kota ogonem. To nie było z luzem Podejrzewam, że nie byłoby tematu gdybyś nie dodał tego : Cytat od Haven: „Dlatego nie życzę SzO Wrócę po swoje. ” Wtedy byłoby fajnie. No ale te "wrócę po swoje" zabrzmiało buracko, w dodatku z ust kogoś, kto wtopił w grę kilka ładnych stów. Jak to zauważyli ludzie, hipokryzja 1000%. Sam korzystasz z udo…
-
Taka Mała prośba która mam nadzieje ożywi nasze UNI - zróbmy coś by nie skończyło sięjuż na samym początku
Xai - - DiD Cosmos
PostTemat ukazał się już po ogłoszeniu Dorato, prawda? Zresztą, po co ja pytam... GF chyba chce do reszty zarżnąć tę kurę znoszącą złote jaja. Jak Babcię kocham. Już inne gry MMO dawno poszły po rozum do głowy rozumiejąc, że nowy serwer/świat/uniwersum/grajdołek co 2 miesiące to naprawdę nie jest dobry pomysł. Ogame twardo mówi "nie. jestesmy fajni i robimy po swojemu". I robią. Dawniej dostanie się do TOP1500 to był jakiś prestiż, będąc w TOP300 miało się łatkę zajebistego a TOP100 to już po prostu…
-
Dorado i ja ;)
Xai - - DiD Cosmos
PostTrochę zabawna sytuacja. Największy feedback o Dorato widzimy na najświeższym, póki co, uni Fajna parodia. Ale tak na poważnie - nie sądzicie, że GF trochę spaliło tę promkę na antymaterię?
-
Cytat od guzik27: „Tak tak wszyscy czekaja na Berna Mysle ze duzo osob bedzie zadowolonych z Xai na czele. Gratuluje staracia zysk ladny ale coz .... ” Byłbym, gdyby nie okoliczności Mam się cieszyć z tego, że musiał jechać do szpitala? Bez przesady, musiałbym być zdrowo pieprznięty. Inną sprawą jest fakt, że zamieniliśmy sobie z @klemens2121 kilka słów na PW i jak pisałem w wątku z @bERNem - gdyby nie strzelił dodatkowo kolegi na 1200% mówiąc mu, że to przeze mnie, to bym nawet gościa polubił
-
GramBezInternetu [RETRO] & Oddam-ppiwo [RETRO] vs. Clemensoo [Syndycat] ~ 35099.5% + GramBezInternetu [RETRO] vs. Clemensoo [Syndycat] ~ 15229.94% TOP 1 SOLO TOP 3 SOLO
Xai - - Starcia Aquarius
PostPrzyznam szczerze, że choć ostatnimi czasy mocno się na @klemens2121 wpieniłem za próby zdejmowania moonów moim Pobratymcom, to po rozmowie na PW rage mi w sumie przeszedł i podchodziłbym do sprawy totalnie neutralnie. Podchodziłbym, gdyby przy okazji nie pieprznął kolejnego kolegę na 1300%. W tym konkretnym przypadku mógłbym rzec : "nosił wilk razy kilka..." no ale też nie za bardzo, bo jednak chore dziecko to chore dziecko, cyferki i obrazki schodzą przy tym na dalszy plan. Także w sumie... na…
-
Soczyste straty. Mój (niestety już ex) Kolega z Teamu raptem parę dni temu cieszył się jak dziecko z telepków. Cóż, nie pykło. Nie zdążył się nacieszyć. Kolejny argument że eko jest potęgą, niestety - są bowiem zalety posiadania jedynie zwykłej farmingówki o wartości 1/3 tego, co tu padło ... u obrońcy. Bo Agresor również troszkę dostał po dupie.. niemniej graty wlotu. Zachowanie herca bardzo dziwne. Odszedł od nas bez słowa. Wrzucił urlop. Wszystko wygląda na to, że ten kac przerodził się w mor…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Xai: „Jakiś n00b postanowił mnie strollować i ustawił sobie taki sam nick jaki mam ja No bo kto normalny ustawia sobie nick "Xai" ? Ani to postać z bajki, ani to persona z gamingu. ” Prawie w każdym kraju był gracz o nicku "Xai". AR, DE... ” Byłbym w stanie się z Tobą zgodzić moja Droga, ale sprawa jak widzę, nabrała rozpędu. Chyba mam psychofana. Ustawił sobie mój stary nick - Xai założył sojusz Fallen Angel [TAG:Xai]. Co najśmieszniejsze, Fallen Angel to mój drugi nick…
-
Cytat od kruszynka: „Ponieważ prawdopodobnie ktoś już tego nicku używa skoro taki komunikat Ci wyskakuje. ” O cholera, masz rację. Jakiś n00b postanowił mnie strollować i ustawił sobie taki sam nick jaki mam ja :o No bo kto normalny ustawia sobie nick "Xai" ? Ani to postać z bajki, ani to persona z gamingu. Japoński bohater wojenny to również nie jest xD Dziękuję za naprowadzenie, w życiu nie spodziewałbym się, że ktoś może wpaść na coś takiego Mam nadzieję ze ten n00b odpuści Chcę swą nazwę, bu…
-
Ludzie, co z Wami?
Xai - - DiD Aquarius
PostCytat od bERN: „OGame ani forum już nie ożyją, będzie tylko gorzej ” Ja o tym doskonale wiem - nie można wiecznie żerować na kurze znoszącej złotej jaja, w zamian nie oferując jej nawet przysłowiowej paszy. Gdyby ktoś chciał, to grę dałoby się jeszcze ożywić. Tyle, że wygląda na to, że na redesignie (i oficerach) cała inwencja twórcza GF się skończyła. * * * Odnośnie forum - jak pisałem - to nie jest tak, że ja tego nie dostrzegam - zadziwia mnie tylko, że jak na tak przyzwoite parametry (flota …
-
Ludzie, co z Wami?
Xai - - DiD Aquarius
PostCześć, jak to jest, że nasze DiD jest takie ciche? Z przewrotną przykrością stwierdzam, że jedyny ruch jaki się tu pojawił to moje lamkowe tematy z maja. Gracie sami, czy z innymi ludźmi? Zobaczcie, jak to wygląda na innych uni, DiDy sobie żyją, jest ruch, są ankiety - ilość postów nie zatrważa, ale nie ma też takiego przestoju.. Ja rozumiem, że mamy Discorda, mamy TS'a, Skype'a... ale mały ruch nie jest domeną wyłącznie tego działu. STejki również często pozostają bez echa, i to nawet takie po …