Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 56.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#44 Klamka Agressiv [InnDem] vs asiunia030890 [Pan] 735,03% Zmierzch Moona
Netchu7 - - Starcia Rhea
PostKlamka masz problem ze sobą? Coś Cie grzeje na łeb. Zyskałes i gratuluję. A nasze stejki jakie są takie są ale na minus żadnego nie widze.
-
A mialo byc tak pieknie. Mimo wszystko zysk jest i trochę odbudowy! Mismalinowy: pozdro dla emerytów i Matteo który chciał nas zezlomowac! Dnia 17-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Netchu [BANKSTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.751 Lekki myśliwiec 28.529 _________________________________________ Agresor mismalinowy [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 61.170 Okręt wojenny 10.128 ___________…
-
#67 unavit [BANKSTER] & Provokator [BANKSTER] vs. GinterDredd [Terror] ~ 6095.46%
Netchu7 - - Starcia Rhea
Postpięknie. Bunkier zaorany! No i patrząc na listę stekow to większość BankStersow!
-
wróciłem po swój zlom. Niemalże kolejny stek gdyby tylko tych paru stateczkow nie trzymal na planecie to bym się załapał. A tak to:. Oczywiście zlom też przez obrońcę w większości pozbierany .... Mielony [BANKSTER] vs. Glif [Abordaz] -> 570.5% Dnia 08-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mielony [BANKSTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.671 Pancernik 1.966 _________________________________________ Obrońca Glif [Abordaz] ______________…
-
tak dla rozluźnienia atmosfery. Do układu obrońcy przeniosłem się z jakieś 3 tygodnie temu. Widzialem tam 2 flotki takze i tak gdzies musiałem kolonie postawić. Pech chciał ze moonika zrobiłem szybko a na następny dzień już leciala surka żeby stawiać teleport a obrońca poszedł na urlop. Mimo to rozgoscilem się w okolicy. Gdy gliff z urlopu zszedł minęły zaledwie 3 dni i efekt ponizej. Mimo że wczoraj juz na obrońcę lecialem to dziś niezbyt się pilnowal. Ale no 28 minut tylko nieuwagi wystarczyło…
-
Cytat od Provokator: „Nie czaję też tego minusa od Klamki, ale to pewnie dlatego, że masz zysk w starciu, a nawet je wygrałeś i przez to nie pokazałeś żadnych umiejętności. Cóż... Pozdro. ” Chlopaczek stracił 1 miejsce w niszczone flotach. I wszystko jasne Ale no nie wiem czy to nie jest top zysk?? Bo ogromny. Heh tylko to przetopic
-
Takie małe co nieco od rana. Czas trochę nadrobić. Mielone mi służą. Na obrońcę latalem dziesiątki razy także zarobek akurat będzie na pokrycie zużytego deuteru. Z tego miejsca pozdro dla misiamalinowego Dla obrońcy szybkiej odbudowy bo takową będzie:-) coś tam wywioslowal, do tego coś z doku także da się grać. Klamka mówi że ponoć Banksterzy to lamy. Dnia 23-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mielony [BANKSTER] ________________________________________________ Krążo…
-
Cytat od Klamka Agressiv: „Cytat od janko13: „Atak z finezja ” Z czym? Krucjo pilnowałeś się, pilnowałeś i niestety błąd masz pole wrakowe, coś wywiosłowałeś, bo bankstery to lamy, także ciśnij równo i sz.o. (a ten bunkierek na moonie wrażenia nie robi ;P) Pozdrr ” klamek. Nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Lamy nie lamy zobaczymy efekt na 31 sierpnia.