Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-36 z 36.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wiedźmiński
PostCahira
-
Gratki Adaś! TOP1 SOLO POLAND&WORLD biedny z góry będzie musiał sygnę zmienić parafrazując yossa z przed miesiąca "Bij NPFów bij to bedzie ich mnij" szkoda że wszystkich starć nie wrzucacie, nawet tych po kilkaset k % bo by co poniektórym szczeny na glebe opadły.. miłego przetopu przez święta, a potem - sky is the limit brawo
-
zakwas nie zauważył Ryszarda .. i dobrze youtube.com/watch?v=HF45J4PFWy0 Cytat od Poka_Bydlaka: „youtu.be/jo505ZyaCbA ” kiedyś grałem to na egzaminie z gitarki, gdzieś tam w krk powinny być jeszcze nuty do tego hehe no ale my tu biznes robimy , więc: ciach //Zaqes
-
Wiedźmiński
Posttyle co szybkie wypowiedzenie zdania: "Niziołki są niesamowicie szybkie i bezbłędnie miotają wszelkiego rodzaju pociski" ja nie zadaję bo za rzadko tu bywam, ale chętnie odpowiem na jakieś trudne pytania
-
super akcja - kwintesencja polskiego ogame Undisputed podsumował i posprzątał aż mi się szpryc przypomina, tyle że on jeszcze podpiął resztę floty do obrony miłego przetopu
-
fajne starcie obrońca ma prawo wrzucić starcie po 24h jeśli strona atakująca tego nie zrobi, pełnego bilansu nie mógł podać bez raportów, swoją drogą ciekawe czemu tego nie wrzucili od razu, skoro bilans niezły wyszedł Miłego przetopu
-
Wiedźmiński
Postja podpowiem, bo coś wolno idzie: zuchy chciały spełniać "paterotyczny uczynek"..
-
youtube.com/watch?v=FRlYkosryBE youtube.com/watch?v=HMigfitM7FE
-
youtube.com/watch?v=ruNXf6QF90o dobranoc
-
youtube.com/watch?v=SsFI40bXROs padłem
-
youtube.com/watch?v=qwstSzSEbGk