Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kocurna w ciul haha Widzisz marudo Mnie się trzeba słuchać a nie tylko stekac Fakt na kolbe za mało ale na weekendowe waciki starczy i może jeszcze na paliwo zostanie Co do pobudki to wiesz....:) enjoy Przetapiaj a ja się może wyśpię chyba że znów coś wymyślisz
Taaaa nuteczka........ , wlot , a i zysk jest Wyspana to i latać się chce tylko pozazdrościć....wyspania oczywiście Przetapiaj szybciutko, a i kolba Cię nie ominie Obrońcy SZO
Pozdro dla Soja dla śpiocha Letty mam nadzieje że wyspałaś się za nas dwoje ;), dla buddy i każdego kto chce być pozdrowioy Skan, lot, boom Spadające Gwiazdy Gsy na moonie, surka na planecie cały czas aktywa była, podwiosłował kilka raków będzie na SZO Dnia 06-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [EKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.100 _________________________________________ Obrońca endii [G-20] ______________________________…
Wujasa do tego nie mieszajcie ja wszystkie swoje większe pushe dodaje na boarda dzisiaj się żurkiem znów posiliłem, mimo że niedziela i wypadało by rosołek, ale cóż nie będę wybrzydzał
a mowilem leć to sie czailes jak szczerbaty na suchary Przetapiaj bo wiesz ze jest co robic a nadchodzące dni mogą byc gorące to i tłuszczyku może ubyc Przetapiaj a dla darka szo bo zdrowe podejscie ma
Pozdro dla Sojka, Letty ( baw się tam dobrze dziecko drogie ) i wszystkich buddy lot na spontanie tam żurka sie nie spodziewałem, on mnie też się nie spodziewał wymieniliśmy kilka zdań i oczywiście życze mu szo Dnia 04-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [EKB] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca zurekiv [ZJAWY] ________________________________________________ Mały transporter 9.593 D…
Graty ubicia floty Mam nadzieje ze czysto i bez swędu się obeszło to że to nie jest York to wiadomo, bynajmniej Ci co mają wiedzieć to wiedzą zastanawia mnie kiedy moje cyferki spadną z tego co się orientuje ciągle na U Przetapiajcie i latajcie Pozdro !
Noo Badi całkiem nieźle widzę wnioski z nauki wyciągnięte Steczek soczysty, dość krwisty ale taki ma być Przetapiaj na nowe zabawki i nie baw się czasem w eko obrońcy SZO jak będzie
No przynajmniej dobrze że masz świadomość tego że to SŁABE jest I nie dopomina, tylko czuje pominięty % dupy nie urwał Bunkier za wielki to to nie był Generalnie szału nie ma, ale przetapiaj co tam zebrałeś na nowe latajki raczej mogą Ci się przydać Pozdro Mordko !
Co tu się dziej Mieso nadworny piśmienniku, teraz Ty będziesz wklejać wszystkie mruczkowe ST? to masz mase zaległości Ci powiem hahaha Grat Jay !! ale to nie zmienia faktu że HCNI !!
Panie z rozmachem !! zaczoł od Mruków przez Pak-Misi kończy na całej Librze !! generalnie bieda ale niech Ci będzie nie ma dedów personalnych więc trzeba się nad Tobą zastanowić