Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 440.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla pusherków letty i reszty buddy Soo let's push Again youtube.com/watch?v=eh8eb_ACLl8 Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [EKB] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Wrobelek ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Duży transporter 424 Lekki myśliwiec 13.047 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1.113 Okręt wojenny 385 Statek …
-
Kalkin Hulk poszedł na bana bo ja go zgłosiłem szerloku sam się zresztą przyznał Co do dexu który tam był to nie wiem czy wiesz ale w atakch acs łubpy są dzielone takze dex po połowie u mnie i waita Co do tego linka od methoda, nie wiedziałem o tym co ma wait, czego nie ma i szczerze nie interesuje mnie to specjalnie bo gramy ze sobą pierwszy raz, nie jestem nikogo sumieniem i nie kontroluje co kto robi. Tox nie wiem o co Ci chodzi tak do końca, raz piszesz mi pw ze nic nie masz do mnie zresztą …
-
Dodaje ja bo Wait nie dorobił się konta na forum Pozdro dla Sojka, Letty i całej reszty oszołomów Co do mnie Wait zapytał czy jestem, dość dziwne pytanie ja prawie zawsze jestem nie zawsze wiecznie mi się pali * nie umiem tak ale czuwam gdzieś tam zawsze dostałem zapro no to poleciałem kilka minut po zaczeły się PW......nie jestem zaskoczony.... Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wait4pranger [EKB] ________________________________________________ Krążownik 4…
-
Mój Ty przyjacielu
Postpo uja wy mnie w ten wasz cały syf mieszacie? jak ktoś ma parcie na cyferki to niech sobie ma, mi ta 1 nie robi różnicy mogę mieć 2,3,4,5,6, albo i 100 Latam bo lubię, latam na tych co nie uciekają bo nie dają rady, a Ci co uciekają przesuwają naturalną egzekucje i tyle... Róbcie sobie co chcecie, ale na litość boską nie mieszajcie mnie w wasz burdel. Dziękuje pozdrawiam WujO.
-
Pozdro dla Soja, specjalna dedykacja dla Afox widzisz moja droga, można na mnie liczyć ;), buddy i wszystkich którzy chcą być pozdrowieni Rozpisywać się nie będę liczy się efekt końcowy Obrońca nie pogratulował.....próbował coś tam zwiosłować złomu ale nie wyszło mimo wsio SZO bo coraz większe pustki się robią..... Dnia 12-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [EKB] ________________________________________________ Pancernik 37.804 _________________________________…
-
Pozdro dla Soja, buddy i wszystkich znajomych Było coś rano, to i wieczorem też coś się znalazło Powiedźmy że wstrzelone w lukę Obrońca pogratulował, więc życzę mu SZO ale parę razy popaliłem na niego wody..... Dnia 12-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [EKB] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Setharet [Genesis] ________________________________________________ M…
-
Pozdro dla Soja, buddy i każdego kto chcę być pozdrowiony Poranne wietrzenie zabawek Stało, nie stoi Dnia 12-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [EKB] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca isio [ZJAWY] ________________________________________________ Mały transporter 79 Duży transporter 888 Lekki myśliwiec 19.125 Ciężki myśliwiec 27 Krążownik 3.921 Okręt wojenny 115 Statek kolonizacyjn…
-
wszystko się zgadza poza derbisem z tego co wiem prowo się wyzbierał i to srogo dok mu wyskoczy i jest jakieś 20kk na plus noo ale jak by nie było w końcu jakieś ST po lewej stronie czy wygrane to tutaj bym się spierał SZO Eol Prowo ty masz tydzień bez mydełka i wazeliny plus groch będzie się działo
-
Pozdro dla Soja, buddy i każdego kto chce być pozdrowiony Taki deserek po głównym posiłku Zaskoczony byłem że u impera minuty, i to aż 26........szybkie oblukanie, TP, i ogień.... Dla Impera szczere SZO !! wymieniliśmy wiele razy poglądy odnośnie gry i nie tylko i bardzo spoko koleś z niego mam nadzieje że choroba po grillowa puszcza bo przecież meczyk trzeba rozpocząć godnie od Letoatryda : pozdrowienia dla Sithów także do boju POLSKO Dnia 10-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w wa…
-
Zla Kobieta [B-S] & ramadek4 [B-S] vs. Wujek Samo Zlo [TEREFERE] - 10831.5% - spadający moon
WujO - - Starcia Quaoar
PostBo to zła smerfetka była........ Graty Zła ciśnij i przetapiaj masz tutaj troszkę zysku Obrońcy pakiecik
-
Pozdro dla Sojka, Buddy, dla Letty ( nie utop się tam w tym błocie dzisiaj i wracaj do nas ) dla naszej nowo przybyłej złotoustej Na wezyra na piątej gali przepaliłem w [ciach] dexu.....więc trzeba było narobić zapasy ( afoxiku dziękuje za dexik ;* ) a dziś oto taka niespodzianka mnie zastała....stacja wylądowała gdzie indziej Porozbijalem się w ciul.....ale z doświadczenia wiem ze lubił logować kilka min po tym jak flo siadała więc nie ryzkowałem z lamami bo bym się wlekł.....o dziwo siadło aaa…
-
Pozdro dla Sojka, buddy i znajomych Skan --> lot --> Boom, od historia cała Dnia 09-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO [EKB] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Han Solo [NOWA] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 11.000 Krążownik 1.200 Okręt wojenny 800 Recykler 500 Bombowiec 150 Niszczyciel 90 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 320 Wyrzu…