Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 440.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla sojka, buddy oraz dostawców dexu Coraz bliżej celu ukradzione od @Jaron115 youtube.com/watch?v=_HsWY43UY2U Dnia 01-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 4.522 Okręt wojenny 2.268 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca bananowy ________________________________________________ Mały transporter 2.148 Duży transporter 494 Lekki myśliwiec 14.197 Krążownik 1.188 Okręt…
-
Pozdro dla Sojka, Buddy i całej reszty kółka różańcowego @Zla Kobieta mam nadzieje że Ci u nas dobrze :*, wróć ja wiem że Ci dobrze Podobno nowe top1 ACS może i tak nie chce mi się wertować stron a Pani @Ruda jakoś nie aktualizuje naszej topki ostatnio ale śniegi spadły w Polandi słyszałem więc ziman nadchodzi ma co robić Z mojej strony dzięki Badi za szybką reakcje i lot na spontanie takie najlepsze ;), bilans mógł by być lepszy ale migiem pojawiły się anty raki i co tura to więcej ich było, no…
-
Pozdro dla Sojka, Buddy oraz dostawców dexu ! Tak na spontanie troche przepaliłem na niego już ale zwróciło się Dnia 30-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.265 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca BOSS [KLUMAR] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 356 Lekki myśliwiec 1.087 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 15 Okręt wojen…
-
Pozdro dla Sojka, Buddy a w szczególności dla @Zla Kobieta za pożyczkę kilku raków Akcja na spontanie Zgrywusek stał, to postanowiłem zrobić mu psikusa porozbijałem się przez te Niszczary ale na waciki będzie Dnia 29-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 4.498 Okręt wojenny 2.234 Pancernik 3.992 _________________________________________ Obrońca Zgrywusek [SMURFS] ____________________________________…
-
Pozdro dla Sojka, buddy i całej reszty !! Prowo wielkie dzięki zachęci i za ubicie jakiejś tam tury raków Samo starcie cieszy mimo że wyszło for fun bo kolega niczym Hammer wiosłował wybitnie powinni spróbować w parach może jakieś sukcesy na tle sportowym by były , poza tym to jeden z nielicznych Retro którzy nie są na Bananowych wakacjach Cóż zostaje mi odebrać co moje w niedalekiej przyszłości Dnia 29-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [WSNR] ________________…
-
Method [M L] & Yossarian [M L] & Vegitto [M L] & Immortalz [M L] & Arth [M L] vs. PROsiaczek [EKB] 2895.73%
WujO - - Starcia Spica
PostGratulacje Panowie, szkoda że na Prosiaczku aleeee cóż bywa i tak co do mnie, nie specjalnie mi tego brakuje w tym momencie nie wiem po kiego ciągle mówicie, piszecie o mnie, wiem że co nie którym zaszedłem za skórę ale teraz jest spokój Sama prawda, tak jak piszesz ja gościnnie raz na jakiś czas, żeby popitolić z znajomymi o pierdołach Fajnie ze flota lata służy i nawet się powiększa dobra robota Veg oby tak cały czas ! przetapiajcie i rośnijcie
-
Method [M L] vs. Boskikris [MDL] 709.7% + Method [M L] vs. duk300 [inWARS] 988.26%
WujO - - Starcia Spica
PostGraty Meth przetapiaj i odkuwaj się
-
Yossarian [M L] & Method [M L] & Gorillaz [M L] vs. pryjom [ETA] 4480.94%
WujO - - Starcia Spica
PostGraty Panowie bawcie się przetapiajcie i psujcie zabawę innym