Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-152 z 152.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki za akcje, miało być więcej atrakcji no ale jest jak jest. Organizacja lvl Master, dalej się zastanawiam jak tak pięknie się zgraliśmy. Pasywność smerfetek też mnie dziwi, nawet 1 skana nie dostałem od nich a w okolicy parę smerfetek było. Pozdro dla BANKSTER, Republiki, znajomych i KRISA. SZP i SZO p o z d r o
-
Miało być co innego ale skoro obrońca uciekł to się bunkrem zadowilim. Dnia 23-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bjaly [BANKSTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.490 Bombowiec 547 Niszczyciel 201 Mały transporter 15.000 Lekki myśliwiec 8.524 Krążownik 3.171 Pancernik 1.195 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Agresor taternick [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 1.774 Okręt …
-
Powodzenia w wojnie, licze na BANKSTERS'òw. A jak Jezier to ten, ktòrego znam to będzie się działo. p o z d r o
-
Gratulacje starcia. Stało się to co w tych cyferkach jest najlepsze Piękny %, złom i floty. Już wiem czemu w nocy nie mogłem spać jak tak walnęło na uni. Wszystkim życzę SZO i jeszcze raz graty. p o z d r o
-
Wielkie gratulację Pany :D. Wyszło wam to przepięknie, znów wspaniała akcja. A mówiłem kiedyś żeby sprawdzić czy może być więcej jak 5 flot broniących i widzę kolejne RW w takim zestawieniu. Plan wspaniały i trudny w zrealizowaniu ale się udało. Też kiedyś słyszałem o takiej akcji. p o z d r o
-
Akcja zmontowana po konkrecie Chyba tylko oni potrafią tak zaplanować akcję i ją wykonać w pięknym stylu :). Gratuluję sojusznikom SZP i SZO p o z d r o
-
Graty Tatku Ładny % & top2 solo, zysk też fajny SZP i kolejnych udanych lotów, a obrońcy SZO lub powo w realu p o z d r o