Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 152.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Śmiesznie było. Z tego co widziałem to w tej wojnie z Waszej strony tylko Vampir coś robił. Osobiście to jak zobaczyłem jak się kolonizujecie do us to się tylko śmiałem, a jak zobaczyłem, że Nasi się sprowadzają to już wiedziałem, że pampersy będziecie zmieniać trochę częściej. Skoncentrowaliście się na tym układzie więc z czystej ciekawości co się będzie działo stałem się bierny i wyciągnąłem popcorn. Co nie zmienia faktu, że wygrał lepszejszy :). p o z d r o
-
Graty, ważne, że się udało. Z reckami to faktycznie był problem. Ale chłopaki mieli jaja żeby polecieć z wiedzą, że tyle złomu zostanie. Im się udało w przeciwieństwie do lotu na pewną smerfeke po us bo się zalogowało a bym 10k recków niezebrał. Klameczko możesz se nas wyzywać od lam ile chcesz, ale wiedz, że ja jestem jedną z największym lam ( Hot świadkiem :P) nie biorąc tatera pod uwagę oczywiście. SZP i SZO p o z d r o
-
Nawet najlepszym się zdarza zepsuć tak jak Mielonemu tutaj :P.
-
Mieliśmy wypowiedzieć ale chcieliśmy smerfetki dojechać. Z Wami będzie inna i bardziej wymagająca zabawa ale damy radę. Niech wygra lepszejszy p o z d r o
-
"Troche Tych Bankersow zlecialo w uklad do nas" Jak dobrze pamiętam to kiedyś tylko Vampir tam był i ze 3 razy złoma dostał odemnie, Tatera i od Nas, a potem się dopiero Wy pojawiliście. Parę groszy do koszyczka. Ale przynajmniej coś się tutaj dzieje
-
Zauważyłem, że obrońca trzyma flote na moonie bez telepa więc zdjąłem moona i efekt widać poniżej. Był pewien problem z reckami ale udało się pożyczyć i obrońca trochę pozbierał. Taka mała odskocznia od wojenki. EDIT: 1 GąSka spadła, a moon za 6 próbą. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Dnia 17-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vasher [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 15.001 Lekki myśliwiec 20.526 Krążownik 4.437 Ok…
-
Bunkry i 4 fun mają ze sobą dużo wspólnego. Graty chłopaki za lot. Już wiem unvit czy jakoś tak czemu cię nigdzie nie widać. Jak nie ma ponad 100kk zysku to niewarto lecieć. Spoko. SZP i SZO p o z d r o
-
Dnia 02-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bjaly [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 17.105 Krążownik 3.025 Okręt wojenny 3.742 Pancernik 1.438 _________________________________________ Obrońca Vampir [SMURFS] ________________________________________________ Krążownik 1.052 Satelita słoneczny 306 Pancernik 51 Wyrzutnia rakiet 3.650 Lekkie działo laserowe 8.000 Działo Gaussa 780 Działo jonowe 74 Wyrzutn…