Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 152.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki Aramil :D. Już parę razy kończyłem i wracałem xD. Co by do tematu było sobie gratuluje, a brat niech się goni :P. p o z d r o
-
Kolejny okopik. Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych. Dnia 20-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WhiteTajger [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 59.978 Krążownik 8.279 Okręt wojenny 12.746 Pancernik 5.960 Ciężki myśliwiec 171 Bombowiec 1.204 Niszczyciel 200 _________________________________________ Agresor Taternick [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 47.558 Ciężki myśliwiec 86 Krążownik…
-
Taki locik 4fun na bunkier. Pozdrowienia dla sojuszników, znajomych i KRISMAX'a. Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WhiteTajger [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 74.582 Bombowiec 863 Niszczyciel 200 Pancernik 5.992 Okręt wojenny 13.185 Krążownik 10.024 _________________________________________ Agresor Taternick [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Okręt wojenny 3.400 Nisz…
-
Wróciłem po pewnej przerwie i zachciało mi się skanować Pozdrowienia dla sojuszników, znajomych i KRISMAX'a. Dnia 04-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WhiteTajger [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 75.332 Krążownik 9.823 Okręt wojenny 10.608 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Yuuto [IwiWiwI] ________________________________________________ Duży transporter 500 Krążownik 229 Okręt wojenny 13…
-
Atakier trochę nie ogarnął. Był zbyt pewny siebie i tyle. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Dnia 29-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Znany [Abordaz] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca WhiteTajger [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Okręt wojenny 10.000 Statek kolonizacyjny 2 Sonda szpiegowska 199 Pancernik 4.000 ___________________…
-
Ładna flota padła i ładny zysk, a % konkretny. Unavit, jakby Provo miał leciec jak On ma nie odkurzone statki (k)lamce gula skacze i innym Demonom się udziela widzę. SZP i SZO p o z d r o
-
1 skan po zdjęciu urlopu. Zabrakło mi 3-4 min do zebrania pz. Noob vampir zawsze coś odwali. A że się otwarcie nienawidzimy to pewnie jest gotowy na odwet, na który też liczę bo w jego wykonaniu to złom pod dom.. Komu innemu bym złom odpuścił bo i tak na plus ale już 4 autografy ma w moich reckach i pewnie będzie i 5 a nawet 8. Nicku jednak chyba nie zmianie szybko bo jest zadziwiająco szczęśliwy dla mnie. Pozdrawiam sojusz, znajomych aktualnych jak i starych. Dnia 19-07-2017 --:--:-- następując…
-
Wyszło jak wyszło, z nickiem zlamiłem. Pozdrawiam znajomych. Jak wytrzeźwieje może coś dopisze. Dnia 16-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lama Agressiv [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Bombowiec 734 Niszczyciel 198 Lekki myśliwiec 21.558 Krążownik 7.094 Okręt wojenny 10.090 Pancernik 3.032 _________________________________________ Obrońca GajowyPC ________________________________________________ Mały transporter 89…
-
Bunkier po konkrecie, aż dziwne, że aż taki zysk, a % zacny. Przebiliście mnie i Tatera z Teneryfą Chwilę odbudowywać się będziecie SZP i SZO p o z d r o