Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 152.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WhiteTajger [Herold] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Unnamed [KOG] ________________________________________________ Duży transporter 576 Lekki myśliwiec 2.166 Ciężki myśliwiec 28 Krążownik 20 Okręt wojenny 1.658 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 43 Sonda szpiegowska 40 Niszczyciel 26 Pancernik 1 _________________________________________ Abba f…
-
Kamcio dał cynk, że stoi to poleciałem i wyszło jak widać. Pozdrowienia dla Heroldów i znajomych. Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WhiteTajger [Herold] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 11.040 _________________________________________ Obrońca JACKSPARROW ________________________________________________ Duży transporter 7.765 Lekki myśliwiec 2.968 Okręt wojenny 210 Recykler 184 Sonda szpiegowska 132 Gwiazda Śmie…
-
Chyba największy okop, który udało nam się przekopać. Przy okazji przetopi się trochę lm na eko. Tater'owi tak dobrze szła odbudowa owiec, że wszystkie stracił w starciu Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych. Dnia 01-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Taternick [Herold] ________________________________________________ Bombowiec 2.200 Niszczyciel 2.000 Ciężki myśliwiec 205 Okręt wojenny 4 Pancernik 8.953 Lekki myśliwiec 89.263 Krążownik 26.786 ________________________…
-
Graty Zamiast 1 starcia wyszły 4, naklepał obrońca tych cm. Dawno tylu nie widziałem :P. Jakby podsumować to niezły zysk :). SZP i SZO p o z d r o
-
Wkońcu mi się zachciało polecieć tutaj, może dlatego że jestem chory. Zysk groszowy. Pozdrowienia dla sojuszów i znajomych Dnia 26-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WhiteTajger [Herold] ________________________________________________ Bombowiec 3.750 Niszczyciel 250 Lekki myśliwiec 151.680 Okręt wojenny 24.000 Krążownik 30.652 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca bobirek [GFKB] ________________________________________________ Duży tran…
-
Cytat od wishmaster: „Cytat od WhiteTajger: „nie pogratuluje. Jak dla mnie Buga dostał zloma przez łamanie zasad, a więc skoro zasady zostały złamane czego konsekwencją był złom to idąc tym tokiem rozumowania zlom powinien wylądować u GO. 14 dni wakacji to jeden wielki huj w porównaniu z tym co powinno nastąpić. Ale skoro się płaci ładna kase za anty to GO ci i tak palcem nie machnie bo go wykastruja za robienie pod górkę kurze znoszacej złote jajka, których sama "kura" niema. ” Hehehe i kto to …
-
nie pogratuluje. Jak dla mnie Buga dostał zloma przez łamanie zasad, a więc skoro zasady zostały złamane czego konsekwencją był złom to idąc tym tokiem rozumowania zlom powinien wylądować u GO. 14 dni wakacji to jeden wielki [ciach] w porównaniu z tym co powinno nastąpić. Ale skoro się płaci ładna kase za anty to GO ci i tak palcem nie machnie bo go wykastruja za robienie pod górkę kurze znoszacej złote jajka, których sama "kura" niema. Moderator Ruda:Wulgaryzm