Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 40.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Dziuba: „Cytat od ackra: „Dziuba jak to ma w zwyczaju niebawem podziubie temat” zgłaszam się :3 I od razu ciut przeczyszczam. Dla wszystkich spoza byłej Ursy wspomnę, że zamknąłem tam pi razy drzwi 5 tematów pogawędkowych - jakieś kilkaset stron łącznie - do kosza wyleciało kilkadziesiąt stron a warny sypały się na lewo i prawo. Proszę więc, wszystkich, aby tutaj taka sytuacja (od tej pory bo jak widzę już jest kiepsko) nie miała więcej miejsca. No i witam ^^” hmmm trochę jak groźba, st…
-
pawel rozwalasz mnie z tą swoja akcja zezłomowania mnie;d i ten opis w st jak to namówiłes gracza zeby mi moona zniszczył a pozniej z nim na banie za multi wisiales i tyle z twojej finezyjnej akcji a mowisz ze lepszy od nas jestes;p Ps. Bywalcy Pregierza to sojusz dla naszej resztki mns;d bo w sumie nazwa by pasowała do nas chodz jak i do każdego innego wypowiadającego się czesto w tym temacie z ursy
-
piotro nie szalej boś i tak lama;p zeby mieć gesówke w us i nie potrafić sciągnać moona baaa ściagać moona na którym nic nie lata od rok a jak tak patrzysz w statystyki to porównaj sie do mnie ;p ja nie latając nie wypruwając sobie żył cały czas jestem nad Toba bez spiny nawet dostając złoma nie odczuję tego a Faluś dalej swoje nic nie pokazał na ursie oprócz tego że umie dobrze pod stołem działać, finezyjnych jego akcji nikt nie pamięta no chyba te przy ściaganiu moona i traceniu gs;d PS. zapom…
-
nic ciekawego ;p chodź każdy kawaler przez ciap chętnie zostanie przygarnięty ;p
-
Faluś moj kochany druhu zmień no temat wypadałoby nie być samolubnym i dopuścić do dyskusji cała resztę graczy przybyłych na wasat ;p rozumiem że ty i jont to jedność i lubicie się razem bawić ale to już mineło i musicie otworzyć się na świat i nowe doznania a co do całego wasat to hmmm mam tyle skanów że nie nadążam ich kasować ;/ a tak poza tym dobrze jest z kim handlować komu sprzedawać deu pozdrawia Darmozjad666
-
ludzie ja wszystko rozumiem obawa przez przepaścią ptk itd ja grając na ursie mam 730k ptk floty i jakos daje rade więc o co chodzi dostaniecie 3x eko raz dwa sie rozwiniecie, druga sprawa zanim będzie łącznie albo pewnie zaraz po nim będzie pasmo pz czy jak to tam sie zwie i nawet jak dostaniecie zloma to sie odbudujecie w jeden dwa dni? albo i szybciej wiec jaki problem, a patrzac na przedziały ptk to zanim zrobią łączenia to mimo że gra nas 200 czy tam 300 aktywnie na uni to nigdzie nas nie w…
-
Cytat od Plamka [Lts]: „domagam się zmiany tematu to ja to wyskanowałam i zezłomowałam, ale stałam w kolejce w pośredniaku to trochę mi to zeszło i surkę poproszę na moje własne konto ;P” Plamka co będziesz stała w kolejce u pośredniaka ja ci kredyt dam bezzwrotny ;d co byś mogła sobie kupić duzo anty na dopalacze pushe itd a ta całą historie o stojącej flocie od paru godzin to juz słyszalem i znam no i druga cześć historii o zimie też nuda... do zimy to juz nie będzie floty;p jak tak tyle godzi…
-
sie tłumacz jest lama i tyle jedyne co umie to latac po satelitach w nocy;) a niech zbiera surowce i topi na flote zawsze to jedna pushowka aresa wiecej chodz moze lepiej od razu mu slijcie te surowce zamiast do jonta szkoda czasu plamka przeciez u nas caly czas beka na skype tylko problem taki ze mi nikt nie mogł pomoc bo wciaz nizej w statach byliscie a GO zgody nie chcialo wyrazic a jont to inny level chodz tego pewnie blowy nie zauwazyly dlaczego nie dostalem surowcow;p od sojusznikow na szc…
-
gratki i po co bylo chomikowac ten deuter i przerabiac go u handlarza;d tyle czasu i anty zmarnowane ;d Cytat od FaTaL1Ty: „GEN mają swojego Minda ci mają swojego darmozjada, a my mamy Jointa, proste Graty Joint, kolejne starcie na tobie i znowu nie dałeś nikomu zarobić :D” hmmm moje złoty to nawet nie % jednego takiego z jonta;p i poza tym;d ja nadal jestem wysoko w statach i jakos nikt z obecnych tutaj mnie nie zezlomowal oprocz pawla uzywajac swojego multi;p aaa no i porówujesz mnie do jonta …
-
zUy kUn i zUa Sarmikowa + zUy ares [MNS] vs Mrs Smith [BoS] - 21122,02% top 1 ACS + 698,15%
Raku77 - - Hall of Fame
Postpfffff co to ma być kolejna ustawka na nic wiecej was nie stać.. kon wez sie do roboty zezlomuj fatalnego albo goscia w polo to moze wtedy pokazesz jakas klase bo na razie to marnie wyglada ustawki z ludzmi ktorzy nie maja czasu na gre
-
owens106 [BoS] vs RethManI [REBELS], zUa Sarmikowa [MNS], zUy ares [MNS], zUy kUn [MNS] - 20352,94% - obrona TOP 1 ACS
Raku77 - - Hall of Fame
Posthmm no co tutaj duzo pisac szkoda kolegi ale sojusznicy tez pokazali klase takze gratki a owensowi powodzenia Cytat od panWpolo.: „Ja tam się nie załamuję, bo to przecież nie moja flota Jeszcze Ptaszka niech ktoś powiezie w reckach i wrócę na top 7 także w razie czego mogę pomóc bo widzę statusy. Oferty proszę składać na priv ” jak na moje to nadal nie bedziesz to 7 nawet jak rannego ktos trafi bo lada dzien wyprzedze cie i to z przewaga;)
-
dzieki za locik szkoda ze tak malo paliwa mialem i nie starczylo na reszte floty ale i tak ladnie to wyszlo myslalem ze to owens mnie zlomnie bo na kazdym uni oprocz uni 60byl lepszy a tu masz udalo mi sie i nie skonczylo sie na tankowaniu wracaj szybko tak jak pisales na gg i czekam na rewanz Ps. Od: Sojusz [MNS] Do: Darmozjad777 Gracz PrzeszedlemOGameEND informuje cię, że: ekipa z niebieskiego jeepa 2 raz robimy mega % na tym uni i drugi raz na stratach a ktos mowil ze juz po naszy pierwszym r…
-
#110: webber i (#50!) Darmozjad777 i qrakos [MNS] vs Forester [ - ] - 6053,28%
Raku77 - - Hall of Fame
Postno i ladnie wyszlo chciales na swoje 100st zrobic wielkie bum nie wyszlo ale przynajmniej mi sie udalo na 50 ;d ciesze sie bardzo tym bardziej ze jedn kategorie w snd mamy juz wygrana w 100%
-
*** Szu [HYPNOSIS] vs mic [SxPistol] - 6408,45% + zbiórka NOWE TOP 1 SOLO ***
Raku77 - - Hall of Fame
Postładnie dwa St w którkim czasie podobnie jak ja na leo choc na mnijesze zyski;) przetapiaj jak zrobia laczenie naszych uni to bedzie z kim polatac;) pozdrawiam Darmozjad