Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 207.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostHeh wszędzię teksty o korupcji... jednak ten jest jakby to powiedzieć... inny Wstawię go tutaj bo mam dość podobne przemyślenia na niektóre sprawy. Swoją drogą jest to tekst Wiktora (dawnego redaktora Nasza Legia) Lechici - to dla Was "ku pokrzepieniu serc" Cytat: „ Publikacja: Dlaczego będę się cieszył, jeśli zatrzymają kogoś z Legii Ktoś z Poznania napisał w komentarzach do mojego wpisu na blogu: czy jeśli zatrzymają piłkarza Legii, to też uznasz, że Twój klub jest skorumpowany? Nie wiem, jaki…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postodpowiedź z dość pewego żródła - jak zwykle nic z tego nie będzie więc nie napalajcie się na te transfery... Kasa misiu, kasa
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostMówiłem już tu dawno że jedyną receptą na korupcję w polskiej piłce jest zamknięcie ligi na 30 lat i poczekać aż zemrze cały "Beton" i wszycy działacze... Inne metody to pudrowanie trupa
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostCytat: „korbol13 napisał(a) ciekawe kto nastepny w kolejce....? jakies propozycje?” mamy już odpowiedź... Waldemar Kryger Wiek: 40 (ur.1968-11-08) Narodowość: Polak Stan cywilny: Żonaty Wzrost / Waga: 174 cm / 74 kg Kariera: Patria Buk, Lech Poznań. VfL Wolfsburg, Lech Poznań
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostTransferowej karuzeli ciąg dalszy - Krzynówek nie dla Legii grzmią w dzisiejszej prasie...
-
No to chyba można już napisać że MAMY BRĄZ! 20 min do końca, gramy na fali, 6 bramek przewagi... Odliczamy już do końca
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postano fakt - herb wraca który będzie używany naprzemiennie z "historycznym" jeżeli chodzi o pamiątki... nic mi jednak nie wiadomo jakoby miał wrócić na koszulki. Mnie jednak zastanowiła jedna rzecz - Legia współpracuje ściśle z Adidas a takie oto coś znalazłem na oficjalnej stronie Adasia xp1rut.png to w końcu jaki herb bo sam już nie wiem... swoją drogą sprowadzę ją
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostHeh widzę że kolega wyżej mi podpierniczył byłego avatara... niech Ci służy dzielnie bo ciąży na nim odpowiedzalność za przepływ informacji pomiędzy tym forum a klubem Na 100% Krzynówek ma zielone światło w sprawie swojego transferu, problemem jest to że nie może się dogadać w sprawie kontraktu indywidualnego. Jak zwykle Walter i sp. z o.o. skąpią kasę mimo że mają lukę po odejściu Edsona i Vuko...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostKilers jak masz jakieś przecieki to wal śmiało! Nie jestem nieomylny a wszystkie informacje sie przydadzą
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Posthehe chyba starczy tych uszczypliwości wbijaj te punkciki na ogame.br a nie tu się wymądrzasz Info z klubu od mojego kumpla - poza Jarzą nikt znaczący do klubu nie dojdzie. Czyli jak zwykle wujek Walter skąpi na transfery...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostHe he Arturo zawsze na ustach wszystkich Co do Juve to: Wszystko zaczęło się dzięki przyjaźni Juventusu z Den Haag i Den Haag z Legią. Kibice obu klubów nawiązali pierwsze kontakty podczas meczy Den Haag w Holandii. W 2004 roku kibice Juventusu (przede wszystkim z rzymskiego fan clubu 06Clan i turyńskiej grupy Noi Soli) po raz pierwszy przyjechali do Warszawy, zaproszeni na I Międzynarodowy Turniej Kibiców. Następnie kibice Legii byli obecni na kilku meczach we Włoszech, a kibice Juventusu w Pol…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostWitam po dłuższej przerwie Święta święta... bla bla bla... brak czasu etc td ale wróciłem i będę informował na bierząco o sytuacji w klubie Na początek dla naszego ulubieńca z Lecha (znalazłem po dosłownie 3 minutach szukania) 14.jpg legia1.jpg
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostZ tymi krzesełkami to troche lipa bo miały być dla okolicznych klubów piłkarskich ale ja ich rozgrzeszam Kiedyś się cieło siatkę na bramce albo brało się do ogródka kępy trawy z murawy To jest chyba jedyna rzecz w życiu czego żałuję, że mnie tam nie było Niestety czasem nie można mieć wszystkiego ŻY(L)ETA - NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostŻal tyłek ściska nie to że grajki słabo grają tylko to co "Jedyni Słuszni" kibice mają do powiedzenia w niektórych sprawach... to już nawet nie jest żal.pl to jest po prostu totalna beznadzieja... EDIT: To co wydawało się niemożliwe, stanie się faktem. Po 16 miesiącach na stadion przy Łazienkowskiej powróci doping! Taką decyzję podjęło dzisiaj SKLW. Kibice zapraszają na piątkowy mecz ze Śląskiem Wrocław i zachęcają do gorącego dopingu w hołdzie dla Żylety, która po tym spotkaniu zostanie zamknię…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostPowiem tyle - znam się z Damianem aż za dobrze Przywódca grupy Legialistów. I tyle w tym temacie...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostBoję się tylko jednego - ten post z legialive.pl przedstawia to w 100% Cytat: „FRANEK KIMONO Bezmózgie barany!!! Nie rozumiecie tego że NIGDY przez takie akcje nie będzie końca tego konfliktu?! Czemu SKLW nie chce ustąpić i wyciągnąć pierwsi dłoni? Skąd wiecie jak by było po tych dwóch meczach? No skąd? Ale nie najlepiej być tak jak na Titanicu - okręt na dno a orkiestra dalej gra... Jesteście dobrzy teraz tylko w oświadczeniach. Gdzie te wszystkie akcje które były do tej pory? No gdzie? Usuneli…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostNie chce mi się nawet komentować tego wszystkiego. Wystąpiłem z szeregów SKLW. Nie będę moim nazwiskiem podpisywał się pod tym wszystkim...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postinfo 100% - będzie doping na Wiśle
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postoj czepiasz się oni zaoszczędzili duuuużo więcej - mniej kar, mniej ochroniarzy, mniej sprzątania po meczu. łyżeczką przecież łyżeczką