Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Heh wszędzię teksty o korupcji... jednak ten jest jakby to powiedzieć... inny Wstawię go tutaj bo mam dość podobne przemyślenia na niektóre sprawy. Swoją drogą jest to tekst Wiktora (dawnego redaktora Nasza Legia) Lechici - to dla Was "ku pokrzepieniu serc" Cytat: „ Publikacja: Dlaczego będę się cieszył, jeśli zatrzymają kogoś z Legii Ktoś z Poznania napisał w komentarzach do mojego wpisu na blogu: czy jeśli zatrzymają piłkarza Legii, to też uznasz, że Twój klub jest skorumpowany? Nie wiem, jaki…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

odpowiedź z dość pewego żródła - jak zwykle nic z tego nie będzie więc nie napalajcie się na te transfery... Kasa misiu, kasa

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Mówiłem już tu dawno że jedyną receptą na korupcję w polskiej piłce jest zamknięcie ligi na 30 lat i poczekać aż zemrze cały "Beton" i wszycy działacze... Inne metody to pudrowanie trupa

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat: „korbol13 napisał(a) ciekawe kto nastepny w kolejce....? jakies propozycje?” mamy już odpowiedź... Waldemar Kryger Wiek: 40 (ur.1968-11-08) Narodowość: Polak Stan cywilny: Żonaty Wzrost / Waga: 174 cm / 74 kg Kariera: Patria Buk, Lech Poznań. VfL Wolfsburg, Lech Poznań

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Transferowej karuzeli ciąg dalszy - Krzynówek nie dla Legii grzmią w dzisiejszej prasie...

• ..::Piłka::Ręczna::..

Bemek - - Sport

No to chyba można już napisać że MAMY BRĄZ! 20 min do końca, gramy na fali, 6 bramek przewagi... Odliczamy już do końca

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

ano fakt - herb wraca który będzie używany naprzemiennie z "historycznym" jeżeli chodzi o pamiątki... nic mi jednak nie wiadomo jakoby miał wrócić na koszulki. Mnie jednak zastanowiła jedna rzecz - Legia współpracuje ściśle z Adidas a takie oto coś znalazłem na oficjalnej stronie Adasia xp1rut.png to w końcu jaki herb bo sam już nie wiem... swoją drogą sprowadzę ją

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Heh widzę że kolega wyżej mi podpierniczył byłego avatara... niech Ci służy dzielnie bo ciąży na nim odpowiedzalność za przepływ informacji pomiędzy tym forum a klubem Na 100% Krzynówek ma zielone światło w sprawie swojego transferu, problemem jest to że nie może się dogadać w sprawie kontraktu indywidualnego. Jak zwykle Walter i sp. z o.o. skąpią kasę mimo że mają lukę po odejściu Edsona i Vuko...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Kilers jak masz jakieś przecieki to wal śmiało! Nie jestem nieomylny a wszystkie informacje sie przydadzą

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

hehe chyba starczy tych uszczypliwości wbijaj te punkciki na ogame.br a nie tu się wymądrzasz Info z klubu od mojego kumpla - poza Jarzą nikt znaczący do klubu nie dojdzie. Czyli jak zwykle wujek Walter skąpi na transfery...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

He he Arturo zawsze na ustach wszystkich Co do Juve to: Wszystko zaczęło się dzięki przyjaźni Juventusu z Den Haag i Den Haag z Legią. Kibice obu klubów nawiązali pierwsze kontakty podczas meczy Den Haag w Holandii. W 2004 roku kibice Juventusu (przede wszystkim z rzymskiego fan clubu 06Clan i turyńskiej grupy Noi Soli) po raz pierwszy przyjechali do Warszawy, zaproszeni na I Międzynarodowy Turniej Kibiców. Następnie kibice Legii byli obecni na kilku meczach we Włoszech, a kibice Juventusu w Pol…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Witam po dłuższej przerwie Święta święta... bla bla bla... brak czasu etc td ale wróciłem i będę informował na bierząco o sytuacji w klubie Na początek dla naszego ulubieńca z Lecha (znalazłem po dosłownie 3 minutach szukania) 14.jpg legia1.jpg

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Z tymi krzesełkami to troche lipa bo miały być dla okolicznych klubów piłkarskich ale ja ich rozgrzeszam Kiedyś się cieło siatkę na bramce albo brało się do ogródka kępy trawy z murawy To jest chyba jedyna rzecz w życiu czego żałuję, że mnie tam nie było Niestety czasem nie można mieć wszystkiego ŻY(L)ETA - NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Żal tyłek ściska nie to że grajki słabo grają tylko to co "Jedyni Słuszni" kibice mają do powiedzenia w niektórych sprawach... to już nawet nie jest żal.pl to jest po prostu totalna beznadzieja... EDIT: To co wydawało się niemożliwe, stanie się faktem. Po 16 miesiącach na stadion przy Łazienkowskiej powróci doping! Taką decyzję podjęło dzisiaj SKLW. Kibice zapraszają na piątkowy mecz ze Śląskiem Wrocław i zachęcają do gorącego dopingu w hołdzie dla Żylety, która po tym spotkaniu zostanie zamknię…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Powiem tyle - znam się z Damianem aż za dobrze Przywódca grupy Legialistów. I tyle w tym temacie...

• Silos rakietowy poziom 12 55 RMP Uni 21 - Bemek [Z.B.T.A]

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Boję się tylko jednego - ten post z legialive.pl przedstawia to w 100% Cytat: „FRANEK KIMONO Bezmózgie barany!!! Nie rozumiecie tego że NIGDY przez takie akcje nie będzie końca tego konfliktu?! Czemu SKLW nie chce ustąpić i wyciągnąć pierwsi dłoni? Skąd wiecie jak by było po tych dwóch meczach? No skąd? Ale nie najlepiej być tak jak na Titanicu - okręt na dno a orkiestra dalej gra... Jesteście dobrzy teraz tylko w oświadczeniach. Gdzie te wszystkie akcje które były do tej pory? No gdzie? Usuneli…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Nie chce mi się nawet komentować tego wszystkiego. Wystąpiłem z szeregów SKLW. Nie będę moim nazwiskiem podpisywał się pod tym wszystkim...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

info 100% - będzie doping na Wiśle

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

oj czepiasz się oni zaoszczędzili duuuużo więcej - mniej kar, mniej ochroniarzy, mniej sprzątania po meczu. łyżeczką przecież łyżeczką