Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat: „Legia Warszawa obawia się, że podczas czwartkowego meczu z Broendby może dojść do wydarzeń, które wykluczą klub z europejskich pucharów. "Bierzemy taką możliwość pod uwagę. Doskonale wiemy, że część ludzi mieniąca się kibicami Legii zrobi wszystko, by klubowi wiodło się jak najgorzej" - mówi dla Sport.pl Jarosław Ostrowski, członek zarządu stołecznego klubu. "To absurd uderzać we własny klub. Nie wierzę, że ktokolwiek przy zdrowych zmysłach chciałby zrobić coś równie głupiego" - mówi w P…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Nie zawracaj nie zawracaj jednak powiedzmy sobie szczerze: KP 2 razy na swej stronie informowało że NIE BĘDZIE możliwości kupna bilety w Danii, duńczycy pisali to samo... Pisali jednak że MOŻNA zakupić bilety przez osoby trzecie, wystarczyło tylko podać numer karty kibica... Można? Można! Niestety SKLW kolejny raz wie lepiej od wszystkich. Drażni mnie już ta ich nieodpowiedzialność... EDIT: pod stadionem przepychanki, rozróba przeniosła się na obrzeża... i znów jak zwykle będą winni wszyscy tylk…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

zatrzymano około 150 naszych za burdy w Kopenhadze. Właśnie dostałem smska od kumpla. Z kim oni mają rozmawiać, no z kim... I podobno znów NS sprowokowali... Szkoda gadać...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Witam po dłuższej przerwie! od razu do tematu... Sorry Karlik ale tym razem trzymam stronę klubu. SKLW było na spotkaniu w sprawie tego wyjazdu i KP jasno ustaliło - kupujecie vouchery w Warszawie a odbieracie bilety w Kopenhadze. Oczywiście SKLW uniosło się honorem i z okrzykiem "g... wiecie, my wszystko sobie sami zorganizujemy" zakończyło się spotkanie. Potem rozpuścili info że bilety można będzie kupić spokojnie w Danii i żeby olać KP bo się nie znają... Teraz wypuścili jakieś durne oświadcz…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

a słowo ciałem się stało 2206koszulka.jpg

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Czyżby szykował się transfer stulecia na Legii? 244ru3c.jpg Nooo jak wypaliło by to wybaczyłbym wszystkie grzechy Trzepakowi

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

mam dla Was 2 wiadomości: dobrą i lepszą - dobra: od przyszłego sezonu mamy nowego sponsora "bwin" - lepsza: od przyszłego sezonu koniec z "trumną"! Czarna elka w kółeczku się mieni! To jest Legii święty znak! (L) wraca!

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

przeglądając legialive znalazłem coś co mnie, jakby to powiedzieć, lekko poruszyło. Jest to apel SKLW do innych kibiców w sprawie herbu: Cytat: „ Przy okazji wczorajszego meczu Legii z Ruchem przed wejściem na trybuny kibice Legii rozdawali ulotki. Otrzymali je tylko ci, którzy mieli na sobie barwy zawierające oficjalny herb Klubu Piłkarskiego Legia. Wszystkie aktywnie działające grupy kibicowskie podpisały się pod apelem, aby na mecze Legii fani nie przychodzili w pamiątkach zawierających czarn…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

wiadomość z ostatniej chwili - zakończył się negocjacje pomiędzy SKLW a KP. Strony NIE doszły do porozumienia. Po jednej i po drugiej stronie dla mnie są po prostu szczeniaki a nie dorośli ludzie. Wszystko bedzie dobrze do pierwszego incydentu nieważne po której stronie on zajdzie

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

nooo to widzę że musimy poczekać z remisem Lecha do przyszłego sezonu a wtedy niech faktycznie niech się dzieje co chce

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

fakt bije się w pierś! mój błąd. zapomniałem że (L) odpadła... Gdybyśmy grali z Lechem w finale to by się zgadzało

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Na puchary załapiemy się tylko jak Lech dostanie podwójną koronę. Tylko wtedy drużyna która zajmie 3cie miejsce w lidze ma wstęp na UEFĘ. Wolał bym jednak uniknąć takiej opcji bo znów zakończy się to blamażem poza tym za dużo szczęścia w tym sezonie Lechici by mieli... a co do naszych niech zasłużą na grę w pucharach a nie oglądają się za siebie

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

a teraz trochę na rozładowanie napięcia przed końcem sezonu f9juj8.jpg ja już nie wiem czy z nimi to się śmiać czy płakac

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

tylko że ta pałka ma realną szansę na króla strzelców w tym roku... czy zasłużył to już jest inna sprawa...

• TS Wisła Kraków.

Bemek - - Piłka Nożna

na legialive znalazłem taki oto wpis kibica Wisły... Cytat: „ Wisła wygrała- no i co? Do końca sezonu jeszcze kawałek a nawet jak wygra ligę. Tylko jaką ligę? pajaców pseudo właścicieli klubów typu Walter czy Wojciechowski? klaunów menagerów w rodzaju Trzeciaka czy Bednarza sprowadzających nam jakichś BETOnów czy innych amigos. Sędziów którzy albo cię sprzedadzą w spółdzielni albo wsadzą ci kartkę za strzelenie bramki.. Mamy też działaczy którzy sobie fundują 50tysięczna podwyżkę ale żeby jakieś…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No to za pare godzin bedzie wszystko wiadomo i wiecie co jest najlepsze? Ja ciągle wierzę za jakie grzechy ja dziś do 19 pracuję?

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No i tym razem nie obronimy Pucharu Polski. Po wyniku może było tego nie widać ale naprawde zabrakło tylko szczęścia w tym meczu. Z ŁKS my mieliśmy szczęście a teraz miał je Ruch. Jednego meczu mniej w tym sezonie. Może w ostatecznym rozrachunku wyjdzie na plus. Oby...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat: „Ashiro napisał(a) Proszę pan Bemek mi zwraca uwage na pisownie... A sam o wiele gorszy... Prawda nawet jak się ejst najlepszym kibicem i kocha się swój zespół.. To i tak trzeba miec szacunek do każdego przeciwnika... A taki bład to podświadoma obraza kibiców i zespołu z Łodzi... Co prawda nie są jakimś świetnym zespołem ale w lidze się utrzymują i grają anwet dobrez..” lol nie mam pytań xD kolego już czuje się o wiele gorszy, wystarczy? nie chcę być hipokrytą ale właśnie pisanie poprawne…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Jak już używasz małych i dużych liter to pisz poprawnie wszystko - nawet nazwy klubów Sytuacja troszkę się dla nas zmieniła. Remis nie przekreśla naszych szans na mistrzostwo. Pytanie tylko czy któraś z drużyn zasłużyła na mistrza w tym roku. Powiedzmy że końcówka mocno poniżej oczekiwań... Ja bym się nie zdziwił jakby przyłączył się 4 do brydża - GKS Bełchatów. Cały czas cicho o nich a już depczą po pietach... Szczerze im życzę miejsca pucharowego bo swoja postawą zasłużyli jak żaden zespół w t…