Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 207.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostOdniosę się do 2 wpisów powyżej. Zmiana 18 piłkarzy nic nie zmieni. Zmienić trzeba koniecznie pion odpowiedzialny za transfery i całą otoczkę sportową. Przez 6 lat kibice byli karmieni złudzeniami że trzeba "jeść łyżeczką a nie chochlą" więc nie wyjeżdżajcie mi tekstem że chcę nagłej rewolucji. Rewolucja powinna zostać przeprowadzona już 2 lata temu. Kolejny sezon jest stracony zanim się jeszcze na dobre nie rozpoczął. Potrzebujemy trenera z jajem który nie będzie znów uczył się prowadzenia klub…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostZapominasz o jednym - to jest Legia. Tu nie czeka się latami na stabilizację. Tu oczekuje się sukcesu. Natychmiast...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Posthmmm moim marzeniem był by tryumfalny powrót Leo do Polski w charakterze menago i trenera w jednej osobie. Odpowiadał by tylko i wyłącznie przed Kosmalą i Walterem a innym "podpowiadaczom i dobrym wujkom" którzy się kręcą przy Legii (Piekarski, Citko, Svitlica i inni) WARA! a realnie wyjścia są dwa: albo po raz kolejny Białas albo licencja warunkowa dla Magiery bądź Banasika. Niestety w tym drugim przypadku, praktycznie cały PZPN wyjechał teraz do USA i pewnie nie ma tam z kim rozmawiać. Bakero …
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postpowiedzmy że mam dobrych informatorów Najgorsze w tym wszystkim że nie oszukujmy się - Iwański był, i nadal jest najlepszym zawodnikiem środkowej strefy boiska. Vrdoljak poziomem jeszcze mu nie dorównał. Jak będzie tak pracował jak dotychczas na treningach (zawsze przychodzi pierwszy a opuszcza trening ostatni) to nie będę po Iwańskim płakał. Na tą chwilę niestety Iwański jest potrzebny Skorży bo Walter jest cierpliwy ale porażki z Widzewem nikt im nie wybaczy. Jeżeli zremisują lub wgrają jakimś…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostCytat od dziób: „Nie przesadzajmy, teraz wszystko co złe spotkało nas w ostatnich kilku latach to sprawka Iwańskiego? Jasiek (chociaż bardzo go lubię) nie był niczyim zakładnikiem. On jest trenerem i on rządzi, ciężkie charaktery w Legii? Skorża pokazał, że jednak można. Zaś to w jaki sposób wpłynęło to na wyniki to inna sprawa. Chora sytuacja, nie do pomyślenia w sprawnie funkcjonującej drużynie. Dać im dwa-trzy tygodnie czasu, jeśli nadal nie pomoże, wywalić na zbity pysk. Choć chodzą słuchy, …
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostDość bajek, czas na konkrety Bloger z Krytej | październik 3, 2010 | 9:58 po południu Cytat: „Za każdym razem, gdy Legia przechodziła kryzys formy słyszałem wielokrotnie powtarzany przez przeciwników tekst o tym, że nie ma się co bać, bo to już nie jest ta Legia co kiedyś. Zawsze uważałem to za bzdurę wypowiadaną przez nie wiedzących co powiedzieć piłkarzy i wierzyłem w skarcenie ich za pychę. Po 0:3 z Lechią, pierwszy raz w życiu uważam, że tekst ten wypowiedziany przez piłkarza dowolnej drużyn…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostA ja tak z innej beczki. Przeczytałem wywiad z Vuko ( legia.net/wiadomosci,38660-ale…a_mnie_najwazniejsza.html ) i tak się zastanawiam czy w sprawę odejścia Vuko nie było przypadkiem zamieszane legijne kółeczko różańcowe, które obecnie dzielnie wspiera Młodą Legię. Sam pamiętam jak Vuko potrafił na meczu zdrowo pojechać po Gizie. Tak w ogóle w świetle tych zdarzeń jakich byliśmy świadkami 2 tygodnie temu (zesłanie Iwańskiego, Wawrzyniaka i Gizy do ME) to ten ostatni rok Urbana w Legii nabiera tr…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostMam to samo zdanie co Kar(L)ik. Legia obniżyła cenę karnetu o 10%. Jak dla mnie to najlepszy sposób żeby kupić jeszcze swoje miejsce na stadionie przed meczem z Lechem żeby nie było płaczu że "zabrakło biletów"...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostChodzę ale już nie w takiej formie jak kiedyś powiedzmy że przeszedłem na "ciemną stronę mocy"
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostOd dziś Karta Kibica kosztuje 10zł. Wczoraj był ostatni dzień kiedy można było wyrabiać ją za darmo. W sumie mamy ponad 70k wydanych kart. Niech z tego 1/4 reguralnie chodzi na stadion a będzie dobra frekwencja. Karnety stanęły na liczbie 9,5k Szkoda że nie pękło 10k...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postzobaczymy czy mi praca pozwoli ale koszulka z (L) na pewno bedzie tego dnia
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostWitam po dłuższej przerwie Miałem przyjemność obejrzeć na żywo sparing i powiem Wam że pierwszy raz jestem optymistą przed nowym sezonem. Cabral nie dość że strzelił piękną bramkę to do czasu zejścia z boiska świetnie uzupełniali się z Iwańskim. Manu - od dziś ma przydomek "Pitbull". Wolny elektron na boisku, raz na lewej, raz na prawej, Obrońcy nie wiedzieli skąd się spodziewać jego rajdów. Osłabł w końcówce ale biegał jak Szałach za dobrych lat. Nie odstawia nogi przed nikim. Styl gry i wygląd…
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostZa głupoty już nikt zakazu nie dostanie i bardzo dobrze. Pozostałe nie są za głupoty więc niech się dogadują osoby zainteresowane z klubem a na pewno dojdą do porozumienia. Nie pamiętam przypadku żeby ktoś kto ruszył tyłek w swojej sprawie i pisał odwołanie żeby na jasno określonych zasadach nie dawali mu drugiej szansy. Niestety w większości przypadków "honor" nie pozwala na kontakt z klubem...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postoczywiście że to jeszcze nie koniec - Legia nie istnieje bez dobrego bramkarza więc uchyle Wam rąbka tajemnicy kim są zainteresowani. Pierwszy bramkarz reprezentacji Chorwacji U21 Marijan Antolovic
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postgdzie byłem tego nie wie nikt ważne że wróciłem pare niusów z pierwszej ręki: - Skorża na 99% w Legii. - Ważą się losy Donga, nie wiadomo czy zostanie do następnego sezonu. - Sprzedano ponad 2700 karnetów na nowy sezon.
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
PostPozyskanie tego Brazylijczyka jest pewne, Arsenal przyjeżdża w najsilniejszym składzie bo kontrakt Fabiańskiego to gwarantował. Kierunek Legii jeżeli chodzi o transfery to będą znów bałkany.
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postkuluarach klubu coraz głośniej rozmawia się o ściągnięciu 2 zawodników z okolic Afryki.( czyżby faktyczny powrót Łatary? ) Podobno tym razem kasa jest i poważnie zaczynają myśleć o dogonieniu Wisły. Oby...
-
Legia Warszawa
Bemek - - Piłka Nożna
Postdo przeczytania ku przestrodze dokąd prowadzi ślepa nienawiść i jak jest odbierana przez drugiego człowieka... Cytat: „Na stadionach zapanowało ZBYDLĘCENIE (aktualizacja) 1 listopada 2009 - 13:36 Teraz wiemy to już na pewno - kibice Legii nigdy nie wygrają wojny z działaczami. Ludzie, którzy tym protestem zarządzają, są po prostu zbyt prości, by na dłużej porwać za sobą wszystkich fanów. I nawet jeśli mają słuszne postulaty, nawet jeśli często po ich stronie jest racja, to sposób prowadzenia wal…
-
Mimo iż nie jest to piłka nożna - Falubaz ma mój szacunek jako największy numer jaki do tej pory widziałem Nie chodzi mi o wdeptanie przeciwnika w ziemię, ale o bezkrwawy przekręt, którym udowodnili swój spryt, inteligencję i odwagę. Kibice żużlowi Falubazu Zielona Góra zrobili to fanom Stali Gorzów. W trakcie lubuskich derbów w Gorzowie Wielkopolskim, w których zmierzyły się właśnie Falubaz i Stal Gorzów, trzej kibice z Zielonej Góry odziani w barwy gorzowian weszli na "komarówkę" (taki droższy…