Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-207 z 207.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Mam mieszane uczucia... Cytat: „ Dotychczasowy dyrektor ds. bezpieczeństwa na stadionie Legii, Stefan Dziewulski, odchodzi z Klubu Piłkarskiego Legia. Dziewulski pracował w naszym klubie przez cztery lata. Informacje o odejściu dyrektora z Legii pojawiały się już dwukrotnie, ale za każdym razem były nieprawdziwe. Tym razem Dziewulski faktycznie żegna się z pracą przy Łazienkowskiej. Według nieoficjalnych informacji jego następcą będzie policjant z 23-letnim doświadczeniem zawodowym, Kuba Jałoszy…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

No to mamy pierwszą bombę transferową choć zdania są jak zwykle słusznie podzielone PIOTR ROCKI W LEGII ! ! ! Nowym piłkarzem Legii Warszawa został 34-letni zawodnik Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski, Piotr Rocki. Zawodnik ten może występować zarówno w pomocy, jak i w ataku. W przeszłości piłkarz urodzony w Warszawie parokrotnie pokonywał bramkarzy Legii. Po raz ostatni ta sztuka udała mu się w finale Pucharu Ekstraklasy, kiedy pokonując Wojciecha Skabę otworzył wynik meczu. Rocki w Legii występo…

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

prosisz i masz.... Cytat: „ 1. REGULAMIN STADIONU JEST NIEZGODNY Z ZASADAMI PRAWORZĄDNOŚCI. Stwierdzamy, że regulamin Legii w obecnej formie pozwala na karanie dowolnych osób, również tych , które nigdy nie złamały przepisów tego regulaminu. Dokument ten powinien być uzupełnieniem dla przepisów ustawy o Bezpieczeństwie Imprez Masowych tymczasem w obecnej formie wyprzedza ustawę i jest postrzegany przez klub jako dokument nadrzędny. Nie istnieje też żaden taryfikator kar, przez co nawet za najdro…

• RE: Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Cytat: „Słowian napisał(a) Mam nadzieję że w walce z zarządem kibice Legii nie narobią Nam obciachu w PUEFA. A o kibiców nie ma się co martwić bo Białorusi do Polski przyłączać nie będziemy tak jak to "kibice" Legii planowali zrobić z Litwą ” Powiem tak - i tu się mylisz bo mogę Wam napisać że ten mecz Legii w pucharach będzie jej ostatnim na pare lat... I tu nie bedzie żadnej zaplanowanej akcji tylko spontan bo ciśnienie niektórych jest tak wielkie że kupią tą przysłowiową "racę" na ten puchar.…

• RE: Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

spokojnie panowie co było to było ś.p. Kulesza już odpowiada przed Nim za to co zrobił... Warszawa nigdy nie zapomni tego zdarzenia a najlepszym przykładem tego że PZPN się mylił był następny sezon w którym ewidentnie pomagano Legii (mecz z Górnikiem) i za ten tytuł mogą być pretensje a nie za rok 1993! PZPN ewidentnie chciał naprawić swój błąd ale nikt nie chciał się publicznie przyznać do błędu więc zrobiono to w "inny" sposób...

• Legia Warszawa

Bemek - - Piłka Nożna

Witam wszystkich w nowym, pięknym temacie o najlepszym klubie w Polsce Karlik - super temat! Jednak chciałbym dodać do tego tematu coś od siebie na początek. Taka moja mała subiektywna historia Legii w pigułce a więc za górami za lasami... Wszystko zaczeło się w kwietniu 1916 roku w lasach w okolicach Maniewicz na Wołyniu... Polscy patrioci, zwołani przez Piułsudzkiego właśnie w szeregach Legionówz bronią w ręku walczyli o szansę dla własnego państwa zmagając się z carskim zaborcą. Dla wielu z n…

• Arsenal Londyn

Bemek - - Piłka Nożna

Zwycięstwo cieszy ale nie wiem czy wystarczy sił aby przegonić rozpędzony MU w lidze. Puchar może być dla Kanonierów słodką nagrodą pocieszenia bo wątpię żeby sięgnęli po podwójną koronę. Na razie prowadzą w tabeli ale MU ma jeden mecz mniej... Jednego jestem pewien - to będzie ciekawy finisz w lidze angielskiej