Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-34 z 34.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gratki szkoda ze nie mialem ropy i smieciarek byles 2 h przede demna a obroncy wieczny urlop z rana stracil na mnie,chyba nie wiedzial ze mimo ze nie mam obrony,to czesc zawsze sie odbodywuje sie sama ps. Panujacy Paragraf731.05.2020 07:14:33To przestroga dla Ciebie, drugiej nie będzie. Panujacy Paragraf731.05.2020 07:20:37Stracisz wszystko chlopcze. 3h pozniej w reckach....fs lama nawet st nie umie i jeszcze chłopczu,pandemia to od szkoly mial wolne walil 300gal,ok zawrotka ze byl bisko ja stra…
-
witam jakoś tak wyszło że udało się bronić zysk jakiś jest to nie jest zle poz. dla wszystkich znajomych. z tej unni i Zagary zwłaszcza jednej lamki...... a i największej lamki Frankiego ps .to to zle skonwertowane zostało usunięte. Dnia 12-05-2020 06:39:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mikuch ________________________________________________ Pancernik 1.348 Bombowiec 1.735 Niszczyciel 2.554 _________________________________________ Obrońca sin cici [PPP] _______________________…