Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-168 z 168.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pamiętacie?

gramnakomorce - - Wspominki

RSQ INS HerrSS Krzynio Motomysza Gold Było bardzo dobrym UNI. Jak ktoś pamięta to i Orlontko ale go opętała chora miłość

• Cytat od Graf Rastlin: „Pluszak walneles zloty strzal piekna robota a na niektore komentarze nie zwracaj uwagi widac z daleka zazdrosc najwazniejsze ze ty wiesz ze masz czyste sumienie. Nie rozumiem ludzie rozdaja swoje pasy tylko po to zeby ktos zanich fs zrobil i nie dostac zloma a jak widac to dziala w 2 strony.” Tu nikt Pluszaka nie oskarża o lewe ST Stało to wykorzystał zazdrościć nie wiem czy jest czego jedynie tego że próg ataków wzrósł z Poziomem Agresora. Ciężki do przebicia.

• Tak Veenoom mówisz prawdę bo sfarmił Lociego ZM i po tym włączył urlop.

• Starcie jest czyste z twojej strony ale zirytowało mnie pisałeś ze mną dosyć długo na PW nawet po zezłomowaniu Lociego Ci pogratulowałem tak jak ty mi. Napisałem że nie WPIER*** swoich 3 liter i nie zdejmę U by to pozbierać bo uważam że należy się złom Tobie i taka ideologia była kiedyś teraz tego nie ma i nie będzie. A wymieniliśmy parę PW po tym ładnym RW a ty snujesz podejrzenia że to ja właśnie zbierałem Lociego

• Cytat od Aptekarz: „Paletal sie po uni i kazdemu grozil ze w jego rekach skonczy ,nawet przyframic dziada sie udalo kilka razy ” Loci komuś groził nie wiedziałem że po tylu miesiącach gry z nim taki groźny jest... Przyfarmić się da się każdego bo nie ma osoby co siedzi 24h/7 ale zdejmij mu flotę Cytat od Aptekarz: „ Loci-tlumaczenie ze myslales iz masz wbity urlop to Sobie wiesz gdzie wsadz ? noo...... Tylko lama wbija urlop i nie sprawdza czy jest na niebiesko z "U" Dales ciala i tyle-trzeba to…

• Pluszowy obrażam się wiesz za co Akcja ładna w sojuszu zostało ten bunkier nie dało się na dobrym zysku przeorać ale to jest teoria bunkier flota się w nim nie u trzyma Imponujący skład floty CUDOKA

• Cytat od cudok-89: „Miałem się nie wypowiadać , ale jednak chyba muszę Niestety nie było mnie od 22 ponieważ miałem zdarzenie w Realu które mnie prawie wyeliminowało z reala , na szczęście tylko tydzień w szpitalu spędzę co do buddy ok usunął mnie przed lotem i luz ale i ta uważam że nie powinno się latać na kogoś kogo ma się w buddy , co do surki byłem w 100 % przekonany ze odesłałem nieznajomemu sowitą zapłatę ( jeśli nie to sorki za niedopatrzenie ale wystarczyło się upomnieć ) , a akcję z ar…

• Mega rozpierducha flota stała od jakiegoś czasu często to na 2 to na 3 gali ale ilość recków zawsze przerażała ale wam gratuluję ryzyka i lotów przez galę bo wiadomo że mogła na kogoś polecieć kontra LOT wygląda pięknie ciężko było przebić próg 1k ? więc już jest ponad 2 Dzięki nieznajomy za pamięć :top1: Sprawnego przetopu ;P