Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#9Witam ponownie tym razem mniejsze ... Pozdro dla Sojuszu i Teq Tajniak napisał raz wiadomość pozdrowienia z Hyperiona. Ujawnisz się rsneaky.gif Dnia 03-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: [b]Agresor k0morka [[i]PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 1.518 Pancernik 900 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Tajniak [VETO] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 140 Lek…
-
#8 Pozdrowienia dla sojuszników. Bonego i Tequilli :* Zysk jako taki jest :E :E :E youtube.com/watch?v=XNNG9E4cFlA Dnia 03-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0morka [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 1.932 Pancernik 878 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Voridel ________________________________________________ Duży transporter 1.430 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1.015 Okręt wojenny 316 Statek kolo…
-
#7 Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych i ślepej kurze coś weszło ... SZO dla Obrońcy podebrał na odbudowę i zostaje z nami gratuluje postawy. Ostatnio bardzo dużo antyrecków aż odechciewa się grać. Aloha Epic. Meritum : Dnia 01-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0morka [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 2.104 Pancernik 858 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Darths [LEGION] ______________________…
-
Dredzik przez te loty ma takie ... pod oczami dajcie chłopakowi się wyspać bo prokuratora się już interesuje z jakiego źródełka on ma te dopalacze ... Gratuluje zysk [mniam]. Administrator Forum kasai:Upomnienie za słownictwo Takich słów tu nie używamy.
-
Gratuluje zysk jako taki jest Flota spora padła to najważniejsze. SZP i szybko tu wracajcie
-
#6 Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. youtube.com/watch?v=9zVIbSdz6rM Riki Tiki Meritum: Dnia 27-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0morka [[i]PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 2.011 Pancernik 658 _________________________________________ Obrońca Michaw1 ________________________________________________ Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 8.600 Okręt wojenny 2 Recykler 98 Sonda szpiegowska 52 Pancernik 85 Wyrzutnia rakiet 8…
-
#5Wesołych i Pogodnych Świąt Wszystkim Cyber Maniakom :beer: :beer: Dnia 26-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0morka [PonyClub] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 19.340 Krążownik 1.600 _________________________________________ Obrońca iVtec [W_O_H] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 48 Lekki myśliwiec 211 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 58 Okręt wojenny 200 Sonda szpiegowska 147 Niszcz…
-
Jednak nie taki szybki ten recykler ... Graty wlotu zysk mega. Kolejna noc zarwana ale się opłacało :quasi:
-
Bunkier to nie fs ... Pozdrawiamy Meritum ... Dnia 21-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0morka [PonyClub] ________________________________________________ Okręt wojenny 202 Pancernik 225 Krążownik 1.334 Lekki myśliwiec 10.745 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Satana Klaus [PonyClub] ________________________________________________ Okręt wojenny 609 Pancernik 55 Krążownik 635 Lekki myśliwiec 3.282 ________________________________…
-
Gratuluje gdzie taki zysk ... ładnie się nocami bawicie wczoraj to ja poległem ... Ale może kiedyś uda mi się coś dokleić .
-
Weekend to latam ... Fajna flota zaprosiłem kolegę szybki lot i szybki zysk. Pozdrowienia dla Sojuszu i Znajomych. LOT za antymaterie a co tam flota szybko postawiona ... Tylko Elite może :juzpotobie: :juzpotobie: :juzpotobie: " OD WHO Ja wstawiam ST kogo chcesz pozdrowic 18:52 who i am Nikogo " Tyle w temacie... Dnia 19-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor k0morka [PonyClub] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12.223 Krążownik 1.018 Okręt…
-
Ostatnio leciał na mnie non stop byłem na koncie leciał leciał i wleciał pisałem opóźnił sondą z oddzielnego ataku więc nawet tego nie potrafi.. Na dniach dostał ode mnie złom na 60% ? odgrażał się że już nie mam floty . Jego styl gry mógł pozwolić na to. Ale życzę SZO bo nie przerobił na moim ataku anty na recki
-
Graty ładnie złom to złom zawsze może być lub nie. Ważne że starcie duże i flota ładna spadła przetapiajcie.