Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 83.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje lotu. Zysk nieduży, ale każdy cieszy.

• Ładnie, ładnie. Piękna akcja, dobrze że jeszcze falanga od czasu do czasu pomaga. Przetapiaj na nowe zabawki. Obrońcy SzO!

• Coś większego udało ci się złowić. Miłego przetapiania, obrońcy standordowego SzO!

• Zysk przedni trzeba przyznać. Przetapiaj na eko

• Gratulacje zysk I klasa! Aż dziw że obrońca nie został nagrodzony kolejnym moonem z powodu ewentu. Obrońcy SzO! Przetapiaj na terraformer!

• Takie tam na szybko: były minutki, była flotka trzeba było lecieć. Sam lot owocował w jakąś dziwną aktywność, ale doleciałem do samego końca. O tym nieco później... Dnia 15-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryland [RiO] ________________________________________________ Krążownik 9.413 Okręt wojenny 5.539 Pancernik 4.468 _________________________________________ Obrońca reinawen [flota pl] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży trans…

• Witam ponownie, Kolejne starcie typu skan-lot-boom. Pozdrowienia dla RIO, a w szczególnosci dla Lexiego - głowa do góry, jedziesz dalej. Pozdrawiam również ProSkanera. Gdybym gdzie indziej zaczął szukać to on by prezentował zapewne podobne starcie. youtube.com/watch?v=v3ZkCLUFrys Dnia 15-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryland [RiO] ________________________________________________ Niszczyciel 102 Lekki myśliwiec 63.063 Krążownik 9.477 Okręt wojenny 5.578 Pancernik…

• Elegancki wlot, zysk robi wrażenie. Przetapiaj na kolejne latawce. Obrończ SzO!

• Obrońca podskakiwał to został sprowadzony do parteru. Miłego przetapiania na liczniejsze latajki. Obrońcy tak czy siak SzO!

• No piękny zysk. Gratulacje starcia i zysku. No i ten dofarm. Coś wspaniałego.

• Zmiana parametrów relokacji.

Ryland - - Gra

Cytat od Daneku25: „Cytat od Ryland: „Nie wiem na ilu uni obecnie grasz, ale sprawdziłem jedno i po ilości Twoich punktów śmiem twierdzić, że powinieneś się wstrzymać z wygłaszaniem takich kategorycznych twierdzeń. Z ekonomią też widzę na bakier. ” ” Wow umiesz spojrzeć na konto na forum i na Ogame co i jak. Zazdroszczę ci tego. Jednak wyprowadzę cię z błędu. Na Ogame grałem jak jeszcze cyferki były, a zacząłem od 17 Uni. Do Ogame wróciłem po ponad 9 latach. To że mam tak mało postów wynika z te…

Ryland - - Gra

Daneku chyba sam nie rozumiesz jakie to będzie miało konsekwencje. Teraz nawet flociarze przeniosą planety na 15-ki, a co za tym idzie handel również siądzie. I tu jest kolejne wyciąganie kasy od graczy. Co taki gracz będzie miał począc jak mu się deuter odkłada, kupcy brak bo nikt nie musi kupować. No pomyśl trochę, tak tak idzie do handlarza przetopić na to co mu potrzebne. Widzę, że kolejny pochlebca GF. Mam pytanie płacą ci?

Ryland - - Gra

Tak no to wyciągaj za każdym razem jak GF coś będzie chciał zmienić. Widzę że myślenie szwankuje. Nie po to było zróżnicowanie w planetach by teraz wszystko wrzucać do jednego worka. Ja mam inną propozycję. Niech GF da na każdej lokalizacji tyle samo pól i takie same temperatury. Po co mają utrudniać sobie życie jakimiś losowaniami i RNG.

Ryland - - Gra

Dziękuję GameForge za zrobienie mnie i innych graczy mających nieco inne podejście do gry i do robienia eko w przysłowiowego konia. Teraz każdy może mieć zarąbiste wydobycie. Nawet flociarz, któremu to latało, i tak nigdy nie kolonizowali oni 3-ek. Tak jak przedmówca podał po co komu energetyczna i fuzyjne. Wyklepać najlepiej bunkier i wsadzić tysiące satek. Zamiast wielu dróg do zwycięstwa tylko jedna słuszna linia pozostaje. Zapłać AM i czerp radość z bycia pseudo ekonomem. Gratulacje dla tego…

• To już drugie starcie na tym obrońcy, ale pierwsze które się kwalifikuje. Flotka na planecie pomimo posiadania moona... no i flotki nie ma. Tradycyjnie pozdrawiam RIO, buddy i znajomych. youtube.com/watch?v=dUPfawME5JA Dnia 09-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryland [RiO] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.778 Pancernik 4.250 _________________________________________ Obrońca Salaar [BaP] _______________________________________________…

• Stało to już, nie stoi. Pozdrawiam RIO, buddy i znajomych. youtube.com/watch?v=bUA0mo1vPkQ Dnia 08-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryland [RiO] ________________________________________________ Krążownik 10.829 Okręt wojenny 6.308 Pancernik 4.643 Niszczyciel 110 _________________________________________ Obrońca GraM Bo LuBiE [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 275 Duży transporter 563 Lekki myśliwiec 67 Krążownik 866 Recykle…

• Gratulacje wreszcie coś wpadło, miłego przetapiania

• Witam, Tak na szybko z rana. Obrońca zakładam, zmęczył się skanowaniem i usnął więc nie miał co odbierać, a zapomniał wysłać Czyżby szykowała się zmiana nicka? Pomiędzy skanem a wlotem przybyło trochę dtków, więc tym lepiej dla mnie. Trochę brakło recków więc na szybko trzeba było uzupełnić, wszystko udało się jednak zebrać. Obrońcy SzO! (nawet nie wiem już ile razy się odbudowywał, ale ma już wprawę) Pierwsza 4-cyfrówka więc tym bardziej cieszy. Pozdrawiam RIO, buddy i znajomych. youtube.com/wa…

• Prawie czyscioch, ladny zysk z takiego %. Gratulacje.

• Pusherzy z Ays (SzaQ i Melek)

Ryland - - DiD Dorado

Witam, Jako że nikt nie zdobył się na cheć napisania postu po poprzednich ekscesach gracza Jarczyk z Draco (notabene może obecnie powinien zmienić nick na Pusher z Dorado) to biorę to na siebie. Chyba każdy szanujący sie gracz uni chciałby, żeby rywalizacja o najlepsze wyniki na uni/masywne floty/super eko przebiegała na w miarę równych zasadach. (tak tak anty to inna kwestia) Nie może być jednak, że cześć graczy idzie drogą na skróty tak że takie wałki mogą odchodzić i nikt poza kontem, ktore z…