Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 178.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam sojusz oraz buddy no i oczywiście Famka Dnia 19-12-2018 06:05:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hefi [EXP] ________________________________________________ Mały transporter 45 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 65 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kopalnikus ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 13 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 10 Recykler 5 Sonda szpiegowska 5 Satelita słon…
-
tydzien po oddaniu kolega jeszcze na nim gral. moze ten largo kimkolwiek jest potrafi tez zlomowac. Jak juz podejmuje decyzje o odejsciu staram sie zeby konto nie poszlo na zyletki. Zamknijmy ten temat. Tutaj tez pewnie wiecznie grac nie bede. szybko sie nudze przy 8 planetach. Tu jest ciekawie. Jeden blad i zlom nad ranem . Masakra jakaś.
-
na kazdym uni 5dych. tyle laduje w konto nie wiecej. Na Europie oddalem konto koledze do gry nie na zlom - gracz Lordzik. co do zlomu ze steka i chelpiącego się obroncy - to czym szpanjesz kolego ze dostawiles 60 lidli?. co chcesz za to medal? dostaniesz spokojnie. gyazo.com/57d50b65bd3d52be5a85919ecd4ee5ac
-
Gratuluje obroncy,. Nie interesujcie sie zbytnio co robie z kontami i dlaczego. Gram jak umiem i tyle ile moge. widzicie tylko oddam. nigdy nie widzicie zniszczonych pkt militarnych i mojej pozycji w grze. Za to starcie odpowiadam ja. Nie pyklo. Chyba sie jeszcze nie otrząsnalem po zlomie. Moja wina i moje konsekwence. Jestem noobem ok. ale to ja gram po zlomie i mam 38 miejsce bez anty. Sprubujcie sobie tak pograc.
-
Pozdro dla Nighta i reszty ekipy Dnia 17-12-2018 09:21:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hefi [EXP] ________________________________________________ Krążownik 36 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Engineer Atlas [GORNICY] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 36 Ciężki myśliwiec 4 Recykler 1 Sonda szpiegowska 8 Satelita słoneczny 9 Wyrzutnia rakiet 26 Lekkie działo laserowe 33 __…
-
ZdzichuWiertara [SnS] & Hefi [EXP] & Smigol [SnS] vs. Procurator Sunspot ~ 8.53%
Hefi - - Starcia Fenrir
PostPozdro dla buddy i sojów. Dnia 17-12-2018 23:42:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZdzichuWiertara [SnS] ________________________________________________ Krążownik 21 _________________________________________ Agresor Hefi [EXP] ________________________________________________ Krążownik 52 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Smigol [SnS] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ …
-
NalewkaBabuni [ZBOCZKI] & ROCK STAAAAR [ZBOCZKI] & showtime [ZBOCZKI] & mateuszgg [ZBOCZKI] & Largo [ZBOCZKI] vs. freelove [Winter] ~ 641.33%
Hefi - - Starcia Europa
PostGraty panowie. Obroncy SZo bo ladna flote zbudowal sobie. Graj dalej. Ciekawie sie robi.
-
Pozdro dla 01. - powodzenia w realu. Dnia 12-09-2018 02:25:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stadtholder Lambda [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 3.679 Lekki myśliwiec 10.151 Ciężki myśliwiec 48 Krążownik 1.297 Okręt wojenny 736 Pancernik 311 _________________________________________ Obrońca zarazWstaneIodbiore [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 321 Duży transporter 383 Lekki myśliwiec 19 Ciężki myśliwiec…