Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „-=TOM=- napisał(a) teratex GąSek już nie ma spadły w tym temacie masz napisane ciekawa historia ogółem i trochę śmieszna ale żal 1000 GąSek stracił 10kk pkt bo wtedy do ceny statku jak wiemy jak wiemy liczony był też dex” lol faktycznie widziałem juz dawno temu tego posta ale jakoś o tym zapomniałem i nie kojarzyłem .Nie wiedziałem ze floty atakujące Legora spadają czy teraz tez tak jest czy tylko w starych wersjach tak było ??
-
to raczej szybko nie zobaczysz z tego co wiem 3 konta na ogame miały maja zbliżona do 1000 liczbę gs chosen(800) DNH(912) i teratex(1000) DNH konta już nie ma po bitwie na 53k % on sam na 5 czołowych flot uni gdzie spadło ok 10 jego gs skasował konto teratex to nie wiem kto i co to w ogóle jest a chosen to chyba nie da sie zezłomować
-
jak dla mnie ta bitwa to fake nie ma opcji żeby tak to wyszło speed sim nigdy aż tak sie nie myli w końcu działa w oparciu o ten sam silnik probowałem tez w drago sim żeby wyeliminować ewentualne błędy programu ale wyszło mniej więcej to samo zna ktoś niemiecki żeby to dokładnie przeczytać?? możliwe ze to były 2 bitwy pierwsza normalna walka wszystkich statków a potem dobitka gs rekord acs ogame.de uni 4 wiem ze na uni 13 de była większa bitwa ale tam to była chyba ustawka tutaj tak nie jest 497…
-
Cytat: „Starszy Mgr Bubu napisał(a) Cytat: „slipknot666 napisał(a) co to za bzdury on ma okolo 30kk pkt a nie 8 :]” Ale ty g.... jesteś, tu chodzi o pkt za same gosie Myślenie tak boli?? A co do rekordów to niech lepiej dobuduje 201 GS i będzie rekord światowy, bo dotychczasowy wynosi 1000 :D” oo myślę ze taki jest jego cel w końcu gs to najskuteczniejszy możliwy rodzaj floty maja praktycznie same wady i jeden minus prędkość ale obczajcie od momentu w którym powstały statystyki przyrostów tygodn…
-
macie jaja wielkości arbuzów takie akcje mi sie podobają przepiliście dotychczasowy rekord 2.5krotnie i na dodatek pobiliście chyba rekord całego ogame wątpię żeby na niemieckim miała miejsce taka akcja o innych wspominał nie będę graty graty tak trzymać to esencja tej gry nie dla zysku ale dla zabawy w dodatku w ramach akcji planety bez barier