Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 85.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od dexPL: „Cytat od memento-mori: „A nie lepiej, jak udostępnicie historie wszystkich transakcji na rynku ? Żeby cały serwer mógł obserwować kto się pushuje a kto nie ? Powinna być jawny wgląd w historie, nie tylko swoja ale każdego gracza. ” Takiego wglądu to pewnie nawet Team nie ma - i musieliby prosić niemców o logi za każdym razem. A ty chcesz tak publicznie ... To może jeszcze publiczna lista transportów pomiędzy graczami ” publiczna lista transportów, po co ? - w normalnym handlu ma…
-
@Art nie uważasz, że takie postępowanie jakie jest obecnie - wydaliście bubla którego zmieniacie o 180stopni co chwila na oficjalnych serwerach to troche mało profesjonalne podejście ? Bardzo źle to świadczy o Waszych kompetencjach - bez uszczypliwości. Do takich celów macie chyba serwery testowe - opłacajcie sobie betatesterów i róbcie takie cyrki poza plecami graczy. Na początku patrzyłem na ten projekt z zaciekawieniem, teraz chyba już każdy zapatruje się na to w troche inny sposób - sami nie…
-
Witam, czy przy obecnych zmianach dla ekonomów opłacalne jest przenosić planety na 15sta pozycje, jak i tak bedzie trzeba z niej uciekać przy wprowadzeniu na kazdym srwerze pelzaczy ? Rozumiem, że 50 pełzaczy to 1 % czyli potrzebujemy 2 500 pełzaczy żeby osiągnąć dane 50% boostu wydobycia, 2 500 pełzaczy to całe 125tys energii potrzebnej, za wuja nie do ogarnięcia na 15stej pozycji.
-
@justvroum Ja nie zrobiłem ,placz' tematu, tylko chcialbym przeczytać oficjalne stanowisko osoby reprezentującej GF. Do Was - co z tego korzystali nic nie mam, żadnych pretensji. Tu chce tylko przeczytać odpowiedź od GF.
-
Witam @Art , Proszę o udzielenie na forum publicznym odpowiedzi na moje pytanie. Czy gracze grający i kupujący anty uczciwie dostaną jakąś rekompensate przez sytuacje z zakupem anty innych graczy przez turcje ? Gramy na młodym uni, wiele osób ma chęci bycia w TOP od startu, jak mieliśmy rywalizować z nieuczciwie kupującymi anty graczami ? Absurdem jest, że bany są dopiero teraz gdzie tak naprawdę ban na 3 dni guzik daje - to żadna kara. a co z graczami co dostali złoma przez to że ich sasiąd za …
-
Razem tworzymy historię
memento-mori - - DiD Leda
Post@ale cios antynazista i jak ? udało się zrobić top 20 graczy czy nie ?
-
Muti i pushery
PostNie wiedziałem do końca za co te bany, jeżeli za zakup anty to GF ladnie sie obrazilo, ze w promocji kupowaliście. Dla mnie żadne oszustwo. A 3 dni na nowym uni to w sumie dużo jak konta ekonomiczne poszły na bana. Pozdrawiam
-
Muti i pushery
Postnajlepsze jest to, ze autor posta tez polecial na bana. pol topki poszlo na bany...
-
Muti i pushery
PostMulti byly i beda niestety bo GO to tu raczej nie ma. Trzeba grac dla zabawy, nie patrzac mocno w statystyki. Bo niestety jest odlamek graczy ktorzy sie przy tych cyferkach onanizują... a że anty na kazdym koncie zapewne kupione to nie dostana bana, nawet jak im ninjabot od startu konto rozwija.
-
Cytat od asherl: „Cytat od Art: „Cytat od Starrk: „Rozumiem, że SD w wysokości 7 przeciwko Pancernikowi była zbyt duża, ale serio chociaż 2 mogli zostawić... ” sytuacja wciąż jest otwarta, opinię podałem wyżej, dlatego bądźmy dobrej myśli ” Bądźmy dobrej myśli, że sytuacja się utrzyma i nowy 'uber'-statek będzie 'uber'-niepotrzebny. Choć nie ukrywam pomysł z SD do krążka był interesujący. Osobiście śmieszą mnie dywagację na temat najbardziej nieatrakcyjnego statku w grze jakim jest bombka. Co zo…
-
Graty sie naleza jak nie wiem co gratki top 3 acs. Pisales ze po powrocie IRY po banie horda sie nie obsrala tylko macie dzieci, chorych dziodków, rodziców i nie macie czasu grac, ty idziesz do PRZYSZLEJ ZONY, nie obchodzi cie gra, a teraz jakigoss typa oszukujesz, nie spisz 24h dla 3kkk zysku - serio ? co na to przyszla zona, chora rodzina i inne przeciwnosci losu ? hordy nikt nie lubił na serwerze, nie za ich gre podczas nieobecność iry, tylko za brak honoru pozdro
-
Jak widac GF nie do konca pewny zmiany komfiguracji. jeżeli wprowadza na q e i w zmiane konfingu - w co nie wierzylem to niech wszedzie zmieniaja i robia z ogame u-gamele. cieszcie sie ze macie mozliwosc grac na pare kont i samemu sobie handlowac dexem, inaczej na martwym ogame flociarze nie istnieliby. zreszta gdzie sens spedzac 3/4 zycia przed monitorem klikac po kazdym moonie w gre gdzie aktywnych jest 50 graczy na serwer?
-
Cytat od ^Bad Whisky^: „A co w obecnej konfiguracji wam nie pasuje?? sami zescie taka wybrali nikt was do niej nie zmuszał (...) ” Na Q też wiedziałaś na czym grasz - sama wybrałaś ten serwer to po co chcialas teraz zmiany ? dla mnie GO strzelilo sobie w stope pozwalaajc na zmiane konfing - teraz kazdy bedzie chcial na serwerze zmiane ustawien co do zmiany eko na x7 Was by nie zabolalo, wasze konta deuterowe/gsowki przeciez by zyskaly, a tym samym i Wy. a górnik dalej by sobie górniczył tylko z …