Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 85.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od dexPL: „Cytat od memento-mori: „A nie lepiej, jak udostępnicie historie wszystkich transakcji na rynku ? Żeby cały serwer mógł obserwować kto się pushuje a kto nie ? Powinna być jawny wgląd w historie, nie tylko swoja ale każdego gracza. ” Takiego wglądu to pewnie nawet Team nie ma - i musieliby prosić niemców o logi za każdym razem. A ty chcesz tak publicznie ... To może jeszcze publiczna lista transportów pomiędzy graczami ” publiczna lista transportów, po co ? - w normalnym handlu ma…

• A nie lepiej, jak udostępnicie historie wszystkich transakcji na rynku ? Żeby cały serwer mógł obserwować kto się pushuje a kto nie ? Powinna być jawny wgląd w historie, nie tylko swoja ale każdego gracza.

• na starszych serwerach, gdzie ludzie dysponuja paroma kontami to dopiero teraz sie cieszą.

• @Art nie uważasz, że takie postępowanie jakie jest obecnie - wydaliście bubla którego zmieniacie o 180stopni co chwila na oficjalnych serwerach to troche mało profesjonalne podejście ? Bardzo źle to świadczy o Waszych kompetencjach - bez uszczypliwości. Do takich celów macie chyba serwery testowe - opłacajcie sobie betatesterów i róbcie takie cyrki poza plecami graczy. Na początku patrzyłem na ten projekt z zaciekawieniem, teraz chyba już każdy zapatruje się na to w troche inny sposób - sami nie…

• Jeżeli wyłączą handlarza na serwerach, to chyba nie są w stanie przewidzieć ile osób odejdzie od gry, niedługo sami betatesterzy beda na serwerach oraz go sgo bcaa i lpg. To byłaby ich największa głupota.

• Witam, czy przy obecnych zmianach dla ekonomów opłacalne jest przenosić planety na 15sta pozycje, jak i tak bedzie trzeba z niej uciekać przy wprowadzeniu na kazdym srwerze pelzaczy ? Rozumiem, że 50 pełzaczy to 1 % czyli potrzebujemy 2 500 pełzaczy żeby osiągnąć dane 50% boostu wydobycia, 2 500 pełzaczy to całe 125tys energii potrzebnej, za wuja nie do ogarnięcia na 15stej pozycji.

• @justvroum Ja nie zrobiłem ,placz' tematu, tylko chcialbym przeczytać oficjalne stanowisko osoby reprezentującej GF. Do Was - co z tego korzystali nic nie mam, żadnych pretensji. Tu chce tylko przeczytać odpowiedź od GF.

• Witam @Art , Proszę o udzielenie na forum publicznym odpowiedzi na moje pytanie. Czy gracze grający i kupujący anty uczciwie dostaną jakąś rekompensate przez sytuacje z zakupem anty innych graczy przez turcje ? Gramy na młodym uni, wiele osób ma chęci bycia w TOP od startu, jak mieliśmy rywalizować z nieuczciwie kupującymi anty graczami ? Absurdem jest, że bany są dopiero teraz gdzie tak naprawdę ban na 3 dni guzik daje - to żadna kara. a co z graczami co dostali złoma przez to że ich sasiąd za …

• Razem tworzymy historię

memento-mori - - DiD Leda

@ale cios antynazista i jak ? udało się zrobić top 20 graczy czy nie ?

• Muti i pushery

memento-mori - - DiD Kalyke

Nie wiedziałem do końca za co te bany, jeżeli za zakup anty to GF ladnie sie obrazilo, ze w promocji kupowaliście. Dla mnie żadne oszustwo. A 3 dni na nowym uni to w sumie dużo jak konta ekonomiczne poszły na bana. Pozdrawiam

• Muti i pushery

najlepsze jest to, ze autor posta tez polecial na bana. pol topki poszlo na bany...

• Ja zaczynalem od u 17, pozniej u24, jak na u24 pykalem to zalozylem konta na u5 i u8 zeby sledzic poczynania Popuriego. Pozniej u44, u60, Electra, Fornax, Spica, i teraz wrocilem tu poklikac.

• Muti i pushery

Multi byly i beda niestety bo GO to tu raczej nie ma. Trzeba grac dla zabawy, nie patrzac mocno w statystyki. Bo niestety jest odlamek graczy ktorzy sie przy tych cyferkach onanizują... a że anty na kazdym koncie zapewne kupione to nie dostana bana, nawet jak im ninjabot od startu konto rozwija.

• Cytat od asherl: „Cytat od Art: „Cytat od Starrk: „Rozumiem, że SD w wysokości 7 przeciwko Pancernikowi była zbyt duża, ale serio chociaż 2 mogli zostawić... ” sytuacja wciąż jest otwarta, opinię podałem wyżej, dlatego bądźmy dobrej myśli ” Bądźmy dobrej myśli, że sytuacja się utrzyma i nowy 'uber'-statek będzie 'uber'-niepotrzebny. Choć nie ukrywam pomysł z SD do krążka był interesujący. Osobiście śmieszą mnie dywagację na temat najbardziej nieatrakcyjnego statku w grze jakim jest bombka. Co zo…

• widać konto rzeczywiście poszło do kasacji..

• Graty sie naleza jak nie wiem co gratki top 3 acs. Pisales ze po powrocie IRY po banie horda sie nie obsrala tylko macie dzieci, chorych dziodków, rodziców i nie macie czasu grac, ty idziesz do PRZYSZLEJ ZONY, nie obchodzi cie gra, a teraz jakigoss typa oszukujesz, nie spisz 24h dla 3kkk zysku - serio ? co na to przyszla zona, chora rodzina i inne przeciwnosci losu ? hordy nikt nie lubił na serwerze, nie za ich gre podczas nieobecność iry, tylko za brak honoru pozdro

• Jak widac GF nie do konca pewny zmiany komfiguracji. jeżeli wprowadza na q e i w zmiane konfingu - w co nie wierzylem to niech wszedzie zmieniaja i robia z ogame u-gamele. cieszcie sie ze macie mozliwosc grac na pare kont i samemu sobie handlowac dexem, inaczej na martwym ogame flociarze nie istnieliby. zreszta gdzie sens spedzac 3/4 zycia przed monitorem klikac po kazdym moonie w gre gdzie aktywnych jest 50 graczy na serwer?

• Cytat od ^Bad Whisky^: „A co w obecnej konfiguracji wam nie pasuje?? sami zescie taka wybrali nikt was do niej nie zmuszał (...) ” Na Q też wiedziałaś na czym grasz - sama wybrałaś ten serwer to po co chcialas teraz zmiany ? dla mnie GO strzelilo sobie w stope pozwalaajc na zmiane konfing - teraz kazdy bedzie chcial na serwerze zmiane ustawien co do zmiany eko na x7 Was by nie zabolalo, wasze konta deuterowe/gsowki przeciez by zyskaly, a tym samym i Wy. a górnik dalej by sobie górniczył tylko z …

• jak najbardziej za, jak inne uni dostaly to i my poprosimy. - eko x7 - ładowność sond szpiegowskich ewentualnie eko x8

• Jestem zdecydowanie na nie dla pomyslu zmiany parametrów serwera. Zdecydowaliście się na gre na danym serwerze to na nim grajcie, lub zmiencie serwer na inny. Jakby teraz GF zaczelo kazdemu zmieniac parametry serwera to strzeliloby sobie w kolano - takie moje zdanie.