Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W Końcu się pojawił Nasz HBI i jego kilka słów, które zawsze fajnie poczytać:P Gratki , przetapiaj i kolejnych Obrońcy Szo
-
Szkoda tych wszystkich uszczypliwości a pewnie fajnie by było wszystkim jak by ich nie było Graty dla ekipy lecącej Rafus to spoko gość przynajmniej dla mnie wiec życzę Szo .:)
-
Cytat od Z piekla rodem: „No tak lepiej sobie gratkowac w starciach, gdzie obronca postanowil przed UF skonczyc z ta gra... A nikt nie chcial go trzepnac poza wami... ” My miedzy sobą lubimy sobie gratkować na stare ogejmowe lata i staramy się nikogo tym nie obrażać... chyba to widać ,że nawet uszczypliwości się nie zdarzają , jak jest interesujące RW to ja pogratuluje każdemu nawet Tobie bym się wpisał, no poza aleks bo ona nie potrafiła ani raz pogratulować
-
Piekiełko ty to masz jakieś problemy [mniam] z tym windowaniem "swoich" po za nawet istniejące skale gloryfikacji Najwięcej ryczysz a najmniej robisz A niech sobie będą najlepsi mi tam to nie przeszkadza w niczym My jesteśmy Czarni, źli, nieuczciwi, nic nie umiemy a oni, Twoi kompani są [mniam], Biali, uczciwi, pełna ogejmowa pofeska Nawet Ci przytaknę, Tak masz racje, niemniej Oboje dostali złoma bez lotu na stojaka a militarne ryją gsami po bunkrach Ja się zawsze układałem i będę się układał i…
-
I gitarra , dobrze ze po uciekającym bunkrze sir Albert nie zawinął ogona Albertowi Odbudowy
-
Pozdrowienia jak zawsze dla naszych wariatów z The BEST i znajomych Z dedami dla naszej gwiazdy vel "Wrzeszczącej Michy" Ancymonki i dla Grzesia za element Szczęścia Ciapce Szo youtu.be/_ZrBYve31d0 Dnia 24-10-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor marchewa87 [The Best] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Agresor szajka [The Best] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1.111 …