Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od xLORD SITHx: „Cytat od schweppes65: „Co to się wzięło stanęło Lordzik, dalej twierdzisz że brzydzisz się pushem? Jestem ciekaw czy będziesz konsekwentny czy dalej będziesz wciskał ciemnotę.. Szajek.. ” Oczywiście, że się brzydzę. Nie tylko puszem, ale też takimi puszerkami jak Ty.Wiem TW Lejto, że mierzysz wszystkich swoją puszerską miarą, ale zmartwię Ciebie bardzo, ale to bardzo. Otóż ban nie jest związany z pushem, w którym tak bardzo się lubujesz, i który uważasz za coś zupełnie nor…
-
No i w końcu się udało obrabować ten zasobny "fundusz inwestycyjny" Graty bo długo nie czekałem na efekt jak marudziłeś , ze się znowu zagapiłeś. D Obrońcy Szo
-
Cytat od xLORD SITHx: „Cytat od Darth Sion: „Cytat od xLORD SITHx: „Transy nieodebrane po handlu z Xynkiem? Rzekłbym, niepowetowana strata. Wszakże nadrobiona, bo Xynek już oskubany Lajt, gratki. Oby częściej. ” to chyba xynek jest na niezłym plusie skoro te transy wróciły puste policzyłeś ich pojemność wogóle zanim tą głupotę napisałeś ?:P ” A gdzieżby głupota?Co za różnica, czy plus czy minus. Wszystko i tak wędruje tam gdzie powinno ” Jakby nie patrzeć to wędruje tak jak pisałem powinęła się …
-
Grześ o jeden dofarm za mało zrobiłeś jak nie ty normalnie Fajnie wyszło dzisiaj wręcz bym powiedział, że lepiej nie mogło Gratki obrońcy Szo
-
Cytat od Z piekla rodem: „Pogratuluje starcia i %, chociaz patrzac na opis i wpisy ludzi z TB, na temat np. dexu itp. jasno wynika,ze opis akcji i te cale niby planowanie to czyste SCI-FI (niczym powiesci Stanislawa Lema) autora watku. TB ma swoja chwile radosci, wraz z amatorem fotek ancysi. (Tu sie zastanawiam czy skusil sie solitary na akty, czy moze martwa nature?) Mam tylko nadzieje, ze nasz wspanialy TAP ŁAN nie bedzie kisil sie az tyle na tych urlopach. Bestom gratuluje rowniez imprez rod…
-
Cytat od Nie(L)ot: „Szok,Szok ileż tu ekscytacji i podniecenia Z opisu mogli byście książkę napisać w kilku tomach plus życiorys miedzy wierszami wstawić Pisać o tym że nic nie zrobiliśmy jest śmieszne. Co mieliśmy zrobić skoro konta które miały by coś wnieść nie mogły z urlopu zejść bo np dzień wcześniej wbiły urlop Gdy by nie wolf mogli byście tego dnia fsy posłać nic więcej Jeszcze to w jaki sposób go do siebie przekonaliście lol Marabut szoooo ” Lepszy jest opis wywalony na 4500setny rozmiar…
-
Chojny , Ty to jesteś... sam nie wiem co mam napisać:P Fajne St zrobione na telefonie podczas masażu kamieniami robi z Ciebie już wystarczającego wariata Pilnuj moonów, odgryź się tak gdzie trzeba i kolejnych Obrońcy Szo
-
Grześ , fajnie że i ty się trochę obłowiłeś po tej małej stracie ostatnio:P Graty przetapiaj na MT i kolejnych Tu w zasadzie można zabawić się w obstawianie , kto następny trafi RobX'a a że dawno nie było to chyba zaryzykuje i obstawie Zdobywce Obrońcy oczywiście Szo
-
Boss dobrze i Ciebie zobaczyć lecącego;p Graty Obrońcy Szo