Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 49.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje Akcji widziałem to chwile zatrzęsło mi na monitorku, nie wiedziałem kto to dokonał .Jednak wszyscy obstawiali agresora .Nabu skoro powiedziałeś że odeślesz to nie rób z gęby dupy mino iż inni mają odmienne zdanie, HONOR jest domeną Najwiękrzych .Obrończyni współczuje wiem jak to boli nie Finuś ale to tylko gra i ma tak zostać.
-
No niestety nie masz racji sojusz bob poprostu jest słaby i nie pilnuje latają na atakuj na czarnuchy łatwo ich wypatrzeć a że ty tylko zwozisz surkę z multii to nie potrzebujesz latać my latamy aby mieć na latajki itp.Sam mi zdjąłeś 100 krążków jak by weszło to napisał byś że po swoim latam?
-
I nastała żałoba ku pamięci floty Marcinpmi przez 6godz nikogo nie skasuje a potem chować sie po krzakach . Gratuluje atakierom z taką flotą morzna wszystko nawet czekoladke roztopić
-
Masakryczna ilość niszczar to był szok dla atakiera Gratuluje.Bez fali pewnie leciał.
-
Co tu wiele pisać leciało i doleciało z tym że pasażerowie nie mieli okazji wysiąść. Z pozdrowieniami dla Sojka i Buddy. Dnia 06-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DON ALL [AHT_1] ________________________________________________ Pancernik 7.820 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca lago [Ven] ________________________________________________ Mały transporter 297 Duży transporter 1.319 Lekki myśliwiec 1.273 Ciężki myśliwiec 118 Krążowni…
-
ACS Nabu san [SPECTRE] & morpheus [SPECTRE] & dziki dzik [SPECTRE] vs. Axerd [UMBRELLA] - 16800%
PostJa [ciach] tak czegoś jeszcze nie widziałem skąd wy macie tyle pistoletów .Gratuluje MEGA STEYKA a obrońcy pakiecik Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzure.