Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 43.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Real Madryt

ksmks - - Piłka Nożna

Cytat od Cezarcfc: „Niestety z tym jakże przykrym faktem trza się pogodzić bo cuda rzadko się zdarzają.” Rzadko, ale czasem haha Zaborca już niedługo napiszemy nie martw się oto :lol: @piciak - też mi się marzy w Barcelonie Torres , ale marzenia to marzenia

• Chelsea Londyn

ksmks - - Piłka Nożna

Cytat od ^Zaborca63^: „Wigan zagrało jak to Wigan Chelsea zasłużenie zdobyła mistrzostwo - byli najlepsi Jednakże ja cieszę się z dobrej gry United pomimo odejścia Ronaldo.” A czy Ronaldo coś wnosi w Real'u ? Wg. mnie nie, więc w MU też nic nie zmienił No i gratulacje dla Chelsea: Chelsea 8-0Wigan Athletic EDIT: Wiem, że było już o wyniku meczu, ale tak dla podtrzymania napisałem

• Manchester United

ksmks - - Piłka Nożna

Zaborca - chyba masz rację, nie zrozumiem I też uważam, że MU pięknie zakończył ten sezon bERN - możliwe, że się pomyliłem hahah

• Real Madryt

ksmks - - Piłka Nożna

Podzielam Twoje zdanie, przecież napisałem, że jego serce jest w Barcelonie. A co do tego składu to wiem, że przesadziłem, ale nie chciało mi się myśleć Zresztą większość z nich jest wszechstronna

• Manchester United

ksmks - - Piłka Nożna

Nie wiem o co Ci chodzi, możesz uzasadnić swoją wypowiedź ?? Bo ja nie wiem o co Ci chodzi.. Ja miałem na myśli ich zgranie

• Inter Mediolan

ksmks - - Piłka Nożna

Cytat od bERN: „Jakbyś był troszkę zorientowany to Totti podpisał już dawno kontrakt z Romą na 10 lat, będzie tam grał do końca kariery, a potem zostaje tam dyrektorem sportowym z tego co wiem.” Nie wiedziałem o tym.. dzięki za informacje..|| To prawda Totti się ośmieszył i to bardzo No, ale głupota ludzka nie zna granic :lol: A reputację jeszcze nadrobi o to się nie martw

• Real Madryt

ksmks - - Piłka Nożna

Ja mam tylko nadzieję, że Real nie wykupi Messiego (ale on sam powiedział, że jego serce jest w Barcelonie) czy Rooney'a Nie chodzi mi tylko o to, że Messi jest super dobry i uwielbiam FCB, ale kto później będzie grać ? Najlepie w ogóle niech Real zrobi taki skład: Ronaldo Messi Rooney Henry Etoo Ibra Fabregas Ribery Xavi Casillas Puyol Bo wtedy na pewno będzie co oglądać

• Manchester United

ksmks - - Piłka Nożna

Cytat od ^Zaborca63^: „Cytat od Yamato Damashi: „Fabio nie ma szans konkurować z Evrą. Evra jest bez urazowy, nie łapie wiele kartek, rozumie się świetnie z całym blokiem defensywnym i wszystkimi lewo skrzydłowymi. Nie jest zbyt stary. Fabio jednym słowem ma przesrane. Szkoda, że nie dawał mu szansy w pucharach, bo tam też Evra grał.” jak dla mnie to Fabio powinien iść jak najszybciej do jakiegoś klubu angielskiego na wypożyczenie by się ograć w lidze , innego sposobu na jego występy nie widzę ,…

• Inter Mediolan

ksmks - - Piłka Nożna

Cytat od xenomorf: „Na Sport.pl znalazłem artykuł dotyczący Tottiego : Cytat: „Napastnik Interu Mediolan Mario Balotelli po finałowym meczu Pucharu Włoch oskarżył Tottiego, kapitana AS Romy, o rasizm. - Nazwał mnie zasra...m czarnuchem - skarżył się po meczu Balotelii. - Przez cały mecz obrażał mnie i moich fanów - bronił się Totti Weteran reprezentacji Włoch starał się wytłumaczyć swoje karygodne zachowanie. Według niego Balotteli przez całe spotkanie go prowokował. Nastolatek odpiera zarzuty -…

• Real Madryt

ksmks - - Piłka Nożna

Barcelona jest bardzo zgrana.. Każdy wie co ma robić, nigdy nie ma nieporozumień Po za tym Messi i spółka wszystko załatwiają w kilka minut najczęściej..

• Linkownia ... Miejsce na ciekawe linki

ksmks - - Spam

No przecież.. Zło to krystaliczna cziecz

• Juventus Turyn F.C.

ksmks - - Piłka Nożna

Juventus to prawdziwy klub, chodź już dawno założony i dzięki temu zyskał przydomek Stara Dama to potrafi pokazać. Gratuluję wszystkich zwycięstw i rekordów Ale wierni fani z roku na rok wierzą w odświeżenie klubu i dojście do finału Champions League. I ja również w to wierzę

• Wasze ulubione książki

ksmks - - Rozrywka i hobby

U mnie to ranking wygląda tak: 1. Harry Potter (wszystkie tomy) 2. Wiedźmin 3. Komórka

• Arsenal Londyn

ksmks - - Piłka Nożna

Nie lubię zbytnio tego klubu, ale trzeba przyznać ich kontrataki są zabójczo szybkie i skuteczne. Obrona też stoi murem także klub jest świetny.. Ostatnio był remis z FC. Barcą 2:2 i jestem ciekaw czy dadzą radę w rewanżu Moje serce jednak pozostaje przy barcy

• Wow gratulacje oni mają taki przyrost dziennie jak ja mam tyle pktów przez całą grę.. !! Wszyscy, którzy znaleźli się na tej liście to chyba no lify Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam

• OMG... Nigdy nie widziałem tylu punktów u gracza czy sojuszu, ale to chyba normalne. Te rekordy są chyba nie do przebicia hmm... Może też spróbuję się tam załapać(żartuję ) Jak np. patrzę na to Największa bitwa solo: 30.019% I Cant Get No Sleep vs Blackbird [Uni5]klik więcej to o mało zawału nie dostałem, xd

• Nawet fajny, prosty w obsłudze program. Ma rzeczywiście wiele aspektów obliczania hmm... Może zacznę korzystać z tego całego Igame(czy jakoś tak ).

• Dokładnie popieram przedmówcę, ale mogłoby coś z tego wypalić. nawet całkiem fajnie konwertuje tylko błędy czasem są ..

• Mmmm nawet sporo graczy gra w tą patentową grę Nawet nie wiedziałem, ze na moim serwie tyle osób ma konto

• Manchester United

ksmks - - Piłka Nożna

Cytat od vul6: „Jeśli Ibra ma nie gwiazdorzyć to kto ma? Nie przesadzajcie, nie każdy piłkarz, który potrafi wyczyniać z piłką takie rzeczy jak Szwed będzie ascetą zwyczajnie zasuwającym na boisku a potem skromnie machającym ręką kiedy dziennikarz wspomni jak w ostatnim meczu okiwał 3 piłkarzy i strzelił piętą gola.” Zgadzam się, ale trzeba też przyznać że gdyby gral w MU na 100% lepiej by się czuł no bo w sumie Inter nie jest złą drużyna, ale bardzo dobra tez nie jest .... W porownaniu do Manch…