Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tutaj dobitka tego co zostało po pierwszym wlocie Light pozdrawia FNC Dnia 27-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Light [FNC] ________________________________________________ Duży transporter 2.001 Mały transporter 2.000 Okręt wojenny 357 Pancernik 138 Lekki myśliwiec 60.000 Gwiazda Śmierci 3 Niszczyciel 3.000 Krążownik 6.000 _________________________________________ Agresor Dissolvere [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 19.196 C…
-
Starcie na które całe uni czeka od rana Akcja planowana przezemnie od jakiegoś czasu AFERA dzięki chłopaki że zaufaliście i byliscie gotowi Pozdro dla dostawców , hejterów i znajomych od Wilka Skoro wyszedł taki ładny ACS to pozdrów w ST od Wilka dwa sojusze AFERE i MNS . od Michasia Dedy dla AFEERY wszystkich prawilnych mordeczek i fanów REALU Madryt i przede Wszystkim dla WSNR "kupimy Deuter " wujo w 3 min przeklikał 50k antyrecków także to co zostało jest u niego niestety KUPIMY DEUTER Dnia 2…
-
Cytat od UncleBadi: „No przepraszam bardzo ja byłem top 12 i żadnego walą czy oszukiwania po drodze nie było, z naciskiem na BYLEM ” Jakoś ciężkow w to uwierzyć ale cóż tego sie nie dowiemy Tutaj jeszcze raz wkleje link który został ciachnięty ze wzgledu na wulgi , poprawiłem zacenzurowałem w paicie i wklejam Bocianek Zlamasek
-
Cytat od bocieek: „już wam wyjaśniam genezę 1) po pierwsze graty Mikus eleganckiego starcia i zysku 2) po drugie to nie było w żadnym US a teraz jak było po kolei: 1) Prezydent zezłomował Nieletnią - skriny uciekły gdzieś, jak poszukam to wrzucę. 2) wcześniej nieletnia słała transporty do Prezydenta 3) Prezydent robi próby moonowe Yarze 4) po złomie na prezydencie Yara usunal kolonie z tego us Jaki z tego wniosek wyciągnijcie sobie sami - i odbijcie od nas - MY NIE KUPUJEMY KONT aaa i stara nazw…
-
Odnośnie tytułu wątku napisze ze badi zmienił nick i wyszedł z sojuszu na chwile przed wlotem jak wiedział już że go nie obronią Dzięki Michaś pomimo ze latałem na Ciebie odpowiedzialeś i zgodziłeś się lecieć Dzięki Avatar za pomoc wczoraj zabrakło kilku sekund do zdjęcia tego pana dziś kulka padła flota wracała Bocian i Pasti widzialem ze chcieli podstawiać ale dzięki pomocy Michała i Avatara nie podstawiali Kupie DeX Dnia 15-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yara…
-
2:7 -> 1.7
Postkupie dex pw w grze Yara