Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 140.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Finezja - pasja - wyczucie - oby więcej takich akcji. Pozdrawiam Noe.
-
Prosimy o ankietę eko
Noe (WRS) - - DiD Nekkar
PostKiedyś każdy marzył o tym aby zagrać na uni 1 bo to 1 uni z dawnych lat. Teraz to Nekkar daje Wam tą możliwość -- uni z duszą która jeszcze tyka.
-
Prosimy o ankietę eko
Noe (WRS) - - DiD Nekkar
Postna pw masz wiadomość przyjacielu z dawnych lat
-
Prosimy o ankietę eko
Noe (WRS) - - DiD Nekkar
PostNa u 48 lub 49 grałem z takim graczem jak Mirmir to Ty??
-
Prosimy o ankietę eko
Noe (WRS) - - DiD Nekkar
PostEloo. Grałem na speedach. x2 uni 50, 60 Quantum < ponad 2 lata ale tam to jest kompletnie nieporozumienie, eko spoko ale speed flo jest stanowczo za szybkie. Uni typowe dla tych co nic nie robią w życiu tylko siedzą przed monitorem. Uni nastawione na GS-owe akcje. Tam w 10 min można skroić połowę graczy w gali jak ma się dużo zabawek -------------------------------------- Docelowo porozmawiajmy o Nekkar. Flo x1 aby została tradycja. Eko przy tym co widać dookoła proponuję x 5. Pozdrawiam Noe.
-
Sith łobuzie wyprzedziłeś mnie Czesiu wrócił z wielkim walnięciem - Wielki Sith się dopiął i pomógł. Brawo koledzy oby takich kont do zezłomowania było na tym uni jak najwięcej.
-
Łobuziaki to mało powiedziane Się Cleo pojawił to od razu robi rozpierduchę Pozdrawiam Noe
-
no no ładne cacko Brawo Wy