Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 140.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładne cacko gratuluje wytrwałości. Obrońcy Sz.O. Pozdrawiam Noe.
-
Brawo Wy. Dobra robota. Widziałem w statach spadek Leszka i tak sobie pomyślałem że to musiał być on. Pozdrawiam Noe.
-
Powiedzmy sobie tak . Apcio ma już trochę tych zabawek, więc może sobie poszaleć . Szkoda mety ale co nie było to wróci. Pozdrawiam Noe.
-
Aż mnie korci aby coś napisać. Aż mnie ręce świerzbią ale nie dam Wam tej satysfakcji . Szczurku Ty wiesz a jamnik zmień ten budzik no i . Ktoś nowy się pojawił i już się Wam to nie podoba. To dopiero będzie zaskoczenie jak ja coś stuknę . Pozdrawiam obie strony Veto i Szczurka no i jamnika od nas z _BB_ Trochę luzu po co taka spina Noe.
-
Który to już raz obrońca ląduje w reckach ??? Grać to trzeba umieć Panie kolego i podnosić się z otwartym rozumem. A przede wszystkim odrabiać lekcje jak się regularnie łapie złoma. Za taki brak kultury należy się Dobra robota Leszku. Trzymaj dalej formę. Podsumowując obrońca dał niezły pokaz szamba Pozdrawiam Noe.
-
Fuzja uni
Noe (WRS) - - DiD Dorado
PostPomysł jak najbardziej właściwy mając na uwadze to co mamy na uni. To już wegetacja, a dla flociarzy to już można powiedzieć nędza. Może administratorzy byliby na tyle wyrozumiali aby coś z tym tematem zrobić ponieważ takiej beznadziei na uniach nigdy nie spotkałem. FUZJA