Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 112.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
sytuacja Rooney'a, jak i Suareza wydaje się bez zmian, (w pierwszym przypadku tak ogłosił zarząd, w drugim sam zainteresowany) podobno podobno ma być też czwarta oferta za Cesca, ale w transfer jego jak i Modrica nie wierzę, chyba że Real będzie chciał podreperować budżet po ewentualnym zakupie Bale'a, jeśli by w ogóle był zmuszony do takowego ruchu, myślałem, że brak klasowego rozgrywajacego odbije się czkawką w ubiegłym sezonie, jak widać za mało wierzyłem w geniusz SAFa, teraz może być trudni…
-
„Miałeś, chamie, złoty róg, miałeś, chamie, czapkę z piór, czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur, ostał ci się ino sznur.” tym biorącym udział w obronie - odbudowy, atakującym gratulacje z racji wybudowania flot, zdolnych przebić się przez taką ilość obrony, wszystkim, miłej dalszej gry temu jednemu "rodzynkowi" wysypki na jajach :XP:
-
lekka psychoza zapanowała do tej pory nie zwracałem uwagi na zbieżność moich typów z innymi, dziś po typowaniu, z ciekawości sprawdziłem i mam 50% zgodność z typami mati'ego, czyli przy odrobinie pecha/przypadku, można nieświadomie zostać "powielaczem" to tylko zabawa, na prowadzenie której to ^Zaborca63^ poświęca swój czas, uważam, że w Twojej gestii powinno być, kto gra, a kto nie, Ty podliczasz pkt i chyba masz najlepszy obraz kto jak typował, jeśli jednak miałbym wybierać z opcji głosowania …
-
Cytat od Grievous: „Nie znosze każdego piłkarza Liverpoolu.... ” jakie to płytkie jak Owen strzelał gole dla Diabłów, plułeś na TV? @^Zaborca63^ trzy miesiące temu napisałeś krótka charakterystykę N. Powella, przynajmniej jedną z tych cech pokazał w ostatnim meczu miejmy nadzieję, że SAF ze sztabem, zrobią z niego czołowego grajka na lata