Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No gratulacje bo już myślałem że zapomniałeś o lataniu a tu tak niespodzianka No no lata i lataj dalej. Poszkodowanemu wyrozumiałości i wytrwałości w dalszej grze dasz radę
Nawet na bogato Ci się przytrafiło więc mogę Ci pomóc to wydać Dużo dużo lataj dalej nam. Poszkodowanemu życzę więcej rozwagi i pogody ducha dasz radę szybko odrobić
Dwa tarełka ładny widok ale trzech byś nie potrafił zrobić! Taka motywacyjne szydera ze mnie Pokonanemu miłego wiatru w żagle w odbudowie bez przejmowania się
Konkretny gwiazdozbiór poderwałes i bez strat własnych gratulacje no i lataj nam ku uciesze. Poszkodowanemu pobierania się solidnej odbudowy i gramy dalej
Tobie Marek jak i koledze należą się przeogromne podziękowania za % no i zysk aż kręci się w głowie z ich powodu. Pamiętaj że na Nekkar czekamy na Ciebie. Poszkodowanemu miłej i solidnej odbudowy a jest coooo i zapamietaj że nie sra się w swój sojusz
Dwa razy w krótkim czasie to i tak dobry zysk Ci wyszedł - nie narzekaj! Gratulacje wyczucia bo ładny % wyszedł i widzimy się niebawem tu znów Poszkodowanemu poczucia humoru to tylko cyferki, trzeba wziąć się w garść i grać dalej
Widać że pracujesz intensywnie ale pamiętaj by nie wpaść w stholizm Gratuluję kolejnego udanego i owocnego starcia. A wiec skanuj i lataj dalej. Poszkodowanemu mniej zmartwień i głowa do góry teraz szybko odbuduje i śladu nie będzie
Życzę byś te nowe możliwości wykorzystał do cna a nawet bardziej. Gratulacje starcia i farmingu a wiec lataj lataj i lataj. Poszkodowanemu pogody ducha do odbudowy i gramy dalej
Coś Ty Andrzej najgorszego tu pokazał aż brak mi słów do Twojej osoby. Teraz szybko pójdzie ta delikatna odbudowa i miłego zbierania na tą kopalnię głowa do góry!
I czym się tu łamać już za chwilę % i zyski będą większe. Teraz to ładnie wygląda i masz na co wydawać ten zysk tylko wydaj mądrze Poszkodowanemu głowa do góry będzie jeszcze dobrze byle się nie poddawać
I co ja Ci tu mogę napisać jeśli tak często wywijasz ST. Życzę Ci na ten nowy rok nieograniczoną ilość wolnego czasu na skanowanie i wykręcanie lepszych ST. Pokonanemu szybkiego podniesienia się po trym blamażu
I zdążyłaś jeszcze przed zamknięciem starego obecnego roku. No no % bez szału ale zysk natomias przyzwoity i ważne że jest - gratulacje i skanuje dalej. Poszkodowanemu dystansu do tego co się stało i szybkiej pięknej odbudowy
Ładny powrót po małych nieporozumieniach Brawo TY. Nie poddawaj się i dużo skanuj no ale tym razem poleciałeś na gotowca (lot udany a to się liczy) Obrońcy wszystkiego dobrego straty szybko odrobisz i zapomnisz głowa do góry