Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Marek Marek Marek ola boga tyle stateczków jak Ty to odrobisz Poważnie to mimo wszystko miłej i szybkiej odbudowy życzę i wiem że to małe straty. Agresorowi nowych stateczków bo się wszystkim przydadzą
Mówiąc szczerze to nie umiem gratulować przy tak wielkim % a może gigantycznym % Chłopaki życzę wam częściej takich % ale z tego co tu czytam roznieśliście Wezn. Mimo wszystko bawcie się dalej milutko. Marek tak na marginesie nie zapomnij o nas na Nekkar Poszkodowanemu samozaparcia w dalszej grze i miłej odbudowy
No Panowie popsuliście mojego fajnego kolegę, gratulacje się należą - brawo. Piotrek niczym się nie przejmuj i nie stresuj dobrze będzie. Myśl pozytywnie i lataj dalej jak najwięcej
Brawo bo i % jak i zysk już nawet nawet Lataj i skanuj jak najczęściej a będą efekty Poszkodowaneu rozwagi na przyszłość i motywacji do odbudowy Ty wyżej nie bądź arogancki
Filu nikt i nic Cię nie ogranicza więc pokaż że jesteś lepszy a nawet najlepszy... Dawid daj na wstrzymanie i pokaż że jesteś ponad to. A tak przy okazji gratulacje starcia i zysku dawaj częściej
Brawo Panowie brawo! Śliczny był z nieg bunkier i szkoda tej jednej Gwiazdki ale mam wrażenie że ją jakoś odbudujesz A teraz więcej i częściej proszę Poszkodowanemu życzę ateizmu bunkrowego
O jak chcesz to potrafisz. Gratulacje i skanuj dalej dużo i skutecznie bo mam wrażenie że się coś obijasz mimo wszystko Poszkodowanemu rozwagi i motywacji w dalszej grze
Mareczku ja bardzo przepraszam że dopiero dziś ślę pokłony za to wielkie ogromne Starcie. To niebywałe przedsięwzięcie bardzo długo będzie pamiętane. Pozytywnie mnie zaskoczyło podejście obrońcy - jestem pod wrażeniem, a no i jeszcze że nie wystąpiła tu u was guwnoburza. Poszkodowanemu miłej i szybkiej odbudowy dasz radę. Jestem z Ciebie dumny Pozdrawiam z Nekkar i nie zapomnij o nas
Wiele Gwiazdek poderwałeś do tego starcia i super wygląda wreszcie ruszyleś cztery litery - GRATULACJE Poszkodowanemu gorącej motywacji do odbudowy i mimo wszystko lepszego pilnowania się
Przetarcie gwiazdkami lepiej jak ładnie wygląda. Dawid Gratulacje lataj częściej gwiazdkami i ładna flotka ubita i Twojemu koledze również. Poszkodowanemu ogarnięcia się i odbudowy dasz radę
Dawid ten ACS jest piękny tylko szkoda że tak żądło takie wykonujesz Wielkie przeogromne Gratulacjie i dla Twoich współtowarzyszy rownież. Poturbowanemu miłej spokojnej odbudowy
Marku brak mi słów do tego czegoś zwanego ACS wielkie przeogromne gratulacje Tobie czubulus oczywiście też to samo. Baw/bawcie się tak dalej i jak najczęściej. Poszkodowanemu mobilizacji o szybkiej spokojnej odbudowy
No i co Ty tu znów nawywijałeś wiem po prostu się popisujesz. A poważnie rób to jak najczęściej piękną ilość surowca zgarnąłeś GRATULACJE. Poszkodowanemu życzę miłej odbudowy aż tak źle to nie wygląda