Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Tak dużo rodzajów tych rekordów ,że malo kto zauważył,że Top 1 pkt.graczy jest kristof nie ragnar ,zarówno w eko jak pkt.ogólne, poza tym Dalamar już nie gra a najwięcej planet ma lee bo i astro 24 ma. To tyle na szybko co zauważyłem.
-o kurde zwożenie surowców 4* lub 5* w ciągu 48 godzin....no nie wiem,na razie w Nekkar na szczęście cisza. 400k metalu na godzinkę/9.600.000 metalu na dobę/19.200.000 na 48 h.-na jednej planecie...kiepski sposób ekonoma na ożywienie gry ze względu na duże zainteresowanie flociarzy...Ale z drugiej strony to ma plusy,szybkiego rozbudowywania kopalni.I skoku ekonomów w topce.
-wyrzuca z serwera często,trzeba się logować na nowo,raz wyrzuciło mnie do odnośnika ogame z końcówką .de -po zalogowaniu [po wywaleniu] 14 flot w drodze-pokazuje brak ruchu flot --ikona obok podglądu-wywala na jakieś niespodzianki-premie-bez możliwości powrotu do gry[trzeba cofnąć strzałką-backspace] Proponuje wrócić do wersji z loginem tak jak było po staremu i nie będzie niespodzianek.-od tego wszytsko zdechło.
Twoja ekspedycja przez przypadek natrafiła na w pełni załadowany, ale opuszczony konwój fregat. Udało się odzyskać część surowców. Zrabowano: 700.000 Deuter. p.s. wiadomość udostępniona w sojuszu,to info dla Johnego
Wynik ekspedycji [x:x:16] 13.06.2016 14:48:59 Od: dowódca floty Na małym księżycu z własną atmosferą Twoja ekspedycja znalazła ogromne złoża surowców. Załoga na powierzchni stara się zebrać i załadować naturalny skarb. Zrabowano: 500.000 Deuter.