Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 98.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UniFusion
PostCytat od hasseu1: „Mam konto na u68 i na Nekkar - dlaczego nie mogę wybrać jako uni docelowe U68? Edit - nawet gdybym chciał to nie zdążę skasować konta na u68 - świetne rozwiązanie. ” -bo jest tydzień aktywacji kasacji konta''po zaptaszkowaniu''-pozostaje grać tu i tu bo się wileki bałagan zrobił z tej fuzji youtube.com/watch?v=Hslac_tmcNE
-
UniFusion
Postyoutube.com/watch?v=wTjLZwpmufw
-
UniFusion
PostCytat od SUNSHINEuniNEKKAR: „Cytat od ciap: „Cytat od FILU: „to w takim razie gracze z Nekkar i u68 będą mogli migrować między uniami ? ” Nie będą mogli. ” ” loguje się na konto na Nekkar -stwierdzam, mam wybór uni 68 , wybieram i idę spać i mam to gdzieś... Dziękuję dobranoc ja już tu nie będę pisał bo to i tak wszystko mija się z prawdą. Dziękuję dobranoc,wybrałem; najgorsza fuzja i nieścisłości w historii
-
UniFusion
PostCytat od ciap: „Cytat od SUNSHINEuniNEKKAR: „Umiecie liczyć w ogóle??? ” Nie umiemy. ” Zjedliście swój ogon i już. Teraz poproszę zadeklarowanie czy uni Nekkar będzie zawsze x1 , bo jeśli za rok wrzucicie nas do x7 znowu bez żadnego wyboru to kończę grać... Ewentualnie ankietę dla graczy Nekkar o podniesieniu eko bo Nekkar wymrze. I zadeklarujcie się czy zostawiacie prędkość 1 na Nekkar dla fanu i polotu czy dlatego że nie przewidzieliście zapełnienia u68 bo to już wodzenie się śmieszne robi.
-
UniFusion
PostCytat od Art: „Propozycja utrzymania Nekkara (jak się pojawiła) wyszła ode mnie. Pytanie tylko, czy taka konfiguracja się utrzyma po połączeniu, jeśli gracze będą chcieli ankietę.... Cytat od xLORD SITHx: „To, że miejsc by nie było wiadomo było od ogłoszenia tej śmiesznej fuzji ” Na stole była też inna, bardziej dosadna wersja - U68 z 13 galaktykami... ale ostatecznie odpadła. ” @Art - JEŚLI TAK-TO WYSZŁO OD CIEBI TO ZWRACAM HONOR-JEDNAKŻE POLECAŁBYM NA PRZYSZŁOŚĆ ANKIETĘ ZROBIĆ PRZED SAMĄ FUZJĄ…
-
UniFusion
PostCytat od ciap: „Nadchodzi Fuzja Universów! Nekkar zostaje docelowym obok u68 i zostaje na speed x1. ” BRAVO WY! ! ! haha nagle olśnienie. Umiecie liczyć w ogóle??? Śmiech jak z Peło !
-
Cytat od Tronar: „Świat nigdy nie był przygotowany na Polaków, dlatego tak nas gnębią, ale do czasu. Przyjda czasy że Polacy będą nie tylko docenieni ale i również wychwalani ” Wiem dokładnie o co chodzi. Ciekawe co będzie z ludźmi którzy mają konta na Nekkar i zarówno na u68...-nie ma alternatywy dla nich.Znowu pewnie push będzie odchodziła na maxa ,jeśli z któregoś konta zrezygnują.
-
UniFusion
PostJUŻ tydzień minął od ostatniej informacji @Art i nadal nie ma info o dacie planowanej fuzji...Mam nadzieje ,że wkońcu dowiemy się konkretów.
-
UniFusion
PostCytat od an1a1: „@ciap nie wyskakuj proszę z takim tekstem , skoro nikt nam speeda nie zmienił znaczy że x1 wygrało czyli więcej niż 50% głosujących było przeciwnych zwiększeniu eko, ” Nasuwa mi się jedno-instrukcje przychodzą z Niemiec- taak jak do PEŁO.
-
UniFusion
Postpatrze z boku i mam wrażenie że GF ma dofinansowanie z uni za każdy otwarty serwer.Scalą stare ale otworzą nowe Radziłem sobie przez już chyba 15 lat na jednym i tym samym koncie-poradzę sobie i teraz
-
UniFusion
Postbojkot wszystkich którzy są za *1 eko - propozycja-włączenie tygodniowej kasacji konta-ciekawe czy by pomogło...
-
Zwiększenie ekonomi
Post-dobra chłopaki sztama, to tylko moje opinie jak każdy ma swoje opinie nie chce się już spierać,bo nic to nie wnosi.Wpadłem tu [post 167] żeby dowiedzieć się co daje prędkość proponowana ale potem się zaczęło dziać.Nigdy nie grałem na żadnym speeduni więc chciałem zasięgnąć języka czego zmiana konkretnie dotyczy.Różnimy się w opiniach na pewno-Wy macie inne położenie teraz,;o.k. Różnimy się w kwestii "nowego" ale dobra . Myślę że dacie jakoś radę , życzę szybkiego rozwiązania problemu po tej ank…
-
Zwiększenie ekonomi
Post[ciach] Cytat od Caterpillar: „NIE PŁACZCIE JUŻ TAK !!!! ” Masz świętą rację kolego @Caterpillar, jak to ktoś mądry w tym temacie napisał: "KTO SOBIE RADZIŁ DO TEJ PORY PORADZI I SOBIE PO ZMIANACH" AMEN Moderator kruszynka:Upominam za offtop
-
Cytat od FILU: „@SUNSHINEuniNEKKAR tak jak napisałeś przeczytałeś i reszta Nekkary 14 stron DiD u68 i wypowiedzi graczy więc tutaj nie masz nic sensownego do napisania nie robiąc plagiatu jedyne to to ze zbrakło ci jaj do zmian tyle w temacie bez odbioru ” Tak jak ujadaczko napisałeś, zrobili Wam szybką ankietę i teraz skamlenie nawet tutaj na DID Nekkar, bo pogodzić się nie możesz z wynikami. Piszecie,tam-kombinujecie jak koń pod górkę,ja akurat jako ekonom głosowałem za podniesieniem V na moim…
-
Cytat od FILU: „Cytat od SUNSHINEuniNEKKAR: „Cytat od C H O J N Y: „Fajnie grać na Nekkarze dzięki za głosowanie, jakże odmienne niż na u68 Najwyraźniej u Nas grają bardziej ogarnięci ludzie albo po prostu mniejsza agitka Ciapki była ” Bo chłopaki z Nekkar maja większe jaja,hehe ” o zgrozo pisząc tak miałeś świadomość że obrażasz dużo graczy u was na uni i spora część na u68 a ja słyszałem inne stwierdzenie tego co napisałeś i chyba w pełni znaczeniu tego zdania to w orginale brzmi "nie mieliści…