Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 98.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od hasseu1: „Bo jeżeli to jest kwestia 30 min. to ogromne brawa dla GF, że są konsekwentni w olewaniu graczy. ” Samo wstawienie ankiety dla danego uni to bułka z bananem, mają napisany program -tylko wrzucić i określić datę końca ankiety... -na koniec zliczenie głosów które znowu program w sumie pokazuje-przedstawienie tych wyników na forum i jak kiedyś to było o zmianie prędkości na iluś tam uni na raz-całkiem niedawno-to masowo w pół godziny zmiany weszły w życie. Ktoś tu niestety ale ni…

• - @Qnick szkoda pytać w ogóle. Gadał"dziad " do obrazu-obraz ni razu

• A na nowym serwerze-czyli tutaj zasady te same? Jak mam nadwyżkę na jednej planecie energii +5000 dajmy przykładowo to mogę ją przenieść w zimniejsze miejsce bez dużej straty energii?-dobrze myślę? Cytat od ciap: „Przenoszenie nie zmienia planet. Czyli jeżeli zrobiłeś na starym serwerze kolonie na 12 i Ci w fuzji przeniesie na pozycję 4 to temperatury pozostają z 12 ” -ale relokacja chyba zmienia temperatury-pamiętam jak na jednych miałem sporą nadwyżkę energii a na innych niedobór.

• --a skąd się wzięły na pozycji 7 dwie różne skrajnie temperatury? Czyżby tamtejsza relokacja nie uwzględniała temperatury na nowych koordynatach?

• cześć, pamiętacie może jak z temperaturami planet po ostatniej fuzji [z uni 1 na nekkar] jest pogmatwane? Mam np. dwie różne planety na pozycji 7 i na nich dwie różne temperatury: 74 stopnie i 42 stopnie. I teraz kwestia jak to by było "rozpatrywane" podczas relokacji? -dajmy na to czy cieplejszą mogę przenieść / próbować przenieść na lokacje 1-3 ? [pierwotnie przed fuzją U1 z Nekkar była na pozycji 4] -skoro jakby pierwotnie po tamtej fuzji nie zmieniło temperatury to czy uważa się taką planetę…

• -tak wiem tyle że część osób dostała [gospodarzy uni exodusowych] a część nie [ta część która zachowała darmowe relokacje z poprzedniej fuzji]

• dziękuje systemowi gameforge/unifusion za samoczynna zmienienie mojego wieloletniego nicka w grze

• Prosimy o ankietę eko

SUNSHINEuniNEKKAR - - DiD Nekkar

dużo osób jest tutaj pewnych, że włożą nas "kiedyś" do u68.

• Prosimy o ankietę eko

Cytat od Zanzaf: „Najlepiej zrobić ankietę po fuzji ” (Ukryta treść)

• (Ukryta treść)

• Cytat od Art: „Decyzja zapadła i nic się już więcej w tym procesie nie zmieni ani nie opóźni. ” za 5 dwunasta też można było zmienić zdanie, zresetować fuzję na Nekkar To chociaż ankietę zróbcie dot. speed eko na Nekkar i będzie spokój Cytat od Art: „Psy wieszają Ci, którym nie pasuje obecny plan z własnych powodów ” -własny powód nazywasz to że reorganizowałem konto pod x7? -z 15 lat już w tym siedzę i przeżyłem już chyba 3 fuzje ale takiego czegoś jeszcze nie było... Panie Sołtys-zrób Pan tę a…

• Polskojęzyczny team... Cytat od SUNSHINEuniNEKKAR: „Będziemy mieli speed eko takie jakie sobie wyzbieramy z kont idlerów ” ... Cytat od Zanzaf: „Na chwile obecną gracze wybrali przenosiny na: Uni 68 - 232 osoby Nekkar - 55 osób ” Właśnie widać jak Nekkar krwawi...

• Prosimy o ankietę eko

-dodam od siebie że ta polityka otwierania nowych serwerów i scalania już otwartych kiedyś ich zdusi ilością kont idlerów które to konta będą stale rosnąć liczebnie.

• UniFusion

Cytat od asesor*SaTaN*M.A.: „Wystarczyło 9-10 miesięcy i fuzja universów abyście Wy stali w pierwszym rzędzie krzyczących o podwyższenie ekonomii. Gdyż z każdą chwilą odstawać będziecie rozwojowo z kontem w porównaniu do tych z innych uni... ” -to już nawet nie oto chodzi.Na przykład dla mnie jako ekonoma lvl kopalni buduje się już jakieś 3 tygodnie, a na kolejny będę zbierał chyba już półtora miesiąca, gra robi się trochę nudna na *1

• UniFusion

Cytat od Lord Maul: „@Art zapytam jeszcze raz bo być może wcześniej źle Cię wywołałem. Czy da się zrobić na Nekkar jak najszybciej ankietę lub ustawić parametry zbliżone do uni 68 bez ankiety ? Przecież praktycznie zostaliśmy wykluczeni z fuzji. Gracze z uni x 7 raczej nie będą chętni do przejścia na x 1. Wyjdzie na to, że będziemy śmietnikiem dla idlakow, wiecznych urlopowiczów i ewentualnie graczy, którzy nawet się nie zorientują, że była fuzja. No chyba, że panikuję. Może Wy lub firma ma wglą…

• Prosimy o ankietę eko

@Selene to rozmowa nie ankieta

• UniFusion

Cytat od zefir: „Obecnie na wszystkich polskich Exodusach, wg strony @ciap jest łącznie 22653 graczy z (i) (I) lub (iI). Niech każdy z nich ma po 50k wykupionej antymaterii. Daje to skromne 1.132.650.000 anty. Część graczy pewnie będzie miało nieco więcej, ale przyjmijmy, że jest to minimum jakie tam jest. 75k antymaterii kosztuje 20 zł. Daje nam to łącznie 302.040 złotych zamrożonych na tych kontach. W poprzednich łączeniach kasując konta, GF odsyłało na maile kupony za niewykorzystaną antymate…

• Prosimy o ankietę eko

Cytat od bunia40U: „Zdeptać ostatnie klasyczne uniwersum bo chcecie kiedyś z kimś pograć z 68 a co jeśli taka sytuacja będzie za 5-6 lat macie gwarancję że będziecie grać do tej pory ” lepiej zdeptać graczy starą konfiguracją *1 skazując uni na wymarcie Cytat od Koloc: „Jak mawia klasyk róbta co chceta Tylko, żeby za jakiś czas nie ziściły się moje słowa: przyjdzie wam mnóstwo graczy z tych trzech uni i wszyscy w ankiecie wasze x1 pogrzebią na cmentarzu przeszłości w ogame ” -Tak @Koloc Będziemy…

• UniFusion

Skoro Nekkar jest docelowym uni to proszę jak najszybciej zrobić ankietę na Nekkar odnośnie prędkości aby dołączani gracze z innych uni wiedzieli na czym stoją i mogli podjąć decyzję czy idą na 68 czy 114

• Prosimy o ankietę eko

Jak najbardziej jestem za podniesieniem eko speed z * 1 na docelową *7 w tym badania , stocznie i obrony. W ramach rekompensaty za wynikłe sytuacje z fuzją proszę od razu przed łączeniem dokonać wpłaty 50 k Antymaterii na konta aktywnych graczy Nekkar. Skoro Nekkar jest docelowym uni to proszę jak najszybciej zrobić ankietę na Nekkar odnośnie prędkości aby dołączani gracze z innych uni wiedzieli na czym stoją i mogli podjąć decyzję czy idą na 68 czy 114