Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-118 z 118.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Interesujace. Coz powiem ze cieszy mnie iz jestem tylko zwyklym graczem i jak najbardziej nie mam nic przeciwko jezeli chodzi o miniplatnosci ktore urozmaicaja mi gre. Wspominales ze wlasnie te owe miniplatnosci nie maja wplywu na gre. Szczerze? Nie znam zadnej miniplatnosci ktora by nie miala wplywu na gre? Chyba ze Ty masz cos innego na mysli. Te mini platnosci to rowniez biznes jednej osoby. Mimo iz konto jest w grach f2p i nawet nie tylko ale rowniez firma blizzard dzierzawi konta, to jest o…

• Dziekuje za psychoanalize i zawoalowana obraze Prawie trafiles w wiek. W jedyne f2p jakie gralem to niestety tylko nfsw i ogame. Co wiecej bardzo chetnie wydawalem pieniadze zeby kupic sobie boostery nowa wirtualna furke anty czy moze akurat to nie f2p ale z platnosciami czyli WoW przez ponad 7 lat. Wiesz czemu? Bo to lubilem. Sprawialo mi to radosc. A teraz ty starasz sie na sile mi udowodnic (juz pomijajac calkowite odejscie od tematu i calego dyskursu) ze jestem [ciach] ktoremu podoba sie obe…

• Ja zaczynalem od czego innego a Ty mi imputujesz jeszcze co innego... Nie zgadzam sie z Twoim zdaniem i nie widze powodu zmieniac pogladow. Cieszy mnie ze wchodza zmiany jest cos innego w ogame a nie ta monotonia. Szkoda tez tylko ze niektore zmiany wchodza anty, no ale co zrobic...f2p. Widac to juz na przykladzie 2 nowych uni jak Vega i Wasat. Vega ma cos nowego i mimo iz jest mloda stazem to jak na owe czasy trzyma jeszcze ludzi gdzie normalnie sporo juz by odeszlo a taki wasat z mozna powiedz…

• To pomysl [ciach] ze zakladanie uni z mysla juz tylko o fuzji trąci polskie ogame na samo dno. Jak widac gf szuka rozwiazan ktore przygarna ludzi na dluzej i stale - innowacje. I ja nie mowilem o slusznosci jego wypowiedzi bo moga byc konstruktywne tylko o odrobinie szacunku dla ludzi ktorzy staraja sie dogodzic innym a jak zwykle komus cos nie pasi, to mnie boli. Nie widze rowniez problemu z polaczeniem tego uni z vega na ewentualna przyszlosc. Roznice sa niewielkie wiec potencjalna fuzja rowni…

• Nie graj i bedziesz mial po problemie z glowy. Ja sie ciesze ze nawet najmniejszy glos ludu jest brany pod uwage. Przyzwyczaj sie albo nie graj bo to sie nie zmieni nie wazne ile by ludzie plakali a nie jestes pierwszy ostatni. A Art pewnie siedzi z paczkiem w lapie i sie tylko smieje z takich ludzi sneaky.gif" title=":>">

• Cytat od A_nimus: „Dla mnie sprawa jest jednoznaczna. Art jest CM w Polsce, nie tylko Ogame, ale także innych gier z oferty GF. To, że nie popytał na innych forach w tym tych nie związanych z firmą w której pracuje, tylko korzysta z obecnej bazy graczy, świadczy o tym, że nowy serwer będzie nastawiony na eksploatację(również, a może przede wszystkim, finansową) istniejącej bazy klientów. Nie jest on nastawiony na sprowadzenie nowych potencjalnych klientów do tego tytułu. Nigdzie poza forum Ogame…

• Jedni chcieli 50 inni 70 wiec chyba demokratycznie 60 jest dobrze. Co do laczenia bedzie mozna polaczyc np z vega jest prawie takie same. Dobra robota Art oby propozycja sie przyjela.

• Cytat od DarthMario.: „2/4 50% debrisu brzmi nieźle. :)” Ulepszona wersja Vegi, a Vega sie dobrze trzyma ewentualnie przyszle polaczenie nie sprawiloby problemu wiekszego. + takiego uni jeszcze nie bylo ewentualnie wyzszy debris z floty zeby flotowcy nie czuli sie wyobcowani Zlomowi z obrony mowimy "nie"

• A ja wam powiem ze dostaniecie x1 30% i jeszcze pewnie brak anty na start

• Wydaje sie ze flota x2, eko x3, 50% z floty + dodatkowe pola zadowoli kazdego szybkie eko dodatkowe pola dla ekowca ale i dla flociarza oraz x2 flota i zwiekszony debris. Zyc nie umierac i grac. Byleby nie bylo zlomu z obrony

• Tak samo jak on szybko zbuduje obrone tak samo ty mozesz szybko budowac flote ;x Wchodza nowe konfiguracje moze jeszcze wejdzie cos nowego, inne innowacje Moze czas zejsc ze starych szlakow i zaczac ucierac nowe Na takim uni flociaz rowniez moze pograc bardzo zacnie uwazam tyle ze rownie dobrze musi ucisnac w eko( co moim zdaniem i tak powinien robic niz opierac sie na zlomie/rabunku). I tak jak ktos wczesniej napisal wieksze eko wiecej do zrabowania Jak ktos zaspi/nie upilnuje to nie bedzie mia…

• Ludzie graja na x1 ogolem i zyja i graja. Slabe Eko przy flotowcu to tez slabe rozwiazanie a tak lepsze eko szybsza rozbudowa/wiecej statkow/wieksze % Mi sie podoba, chociaz mimo wszystko chicaz x2 floty byloby fajne Szybciej by expa wrocila

• Jako iz gram eko to sie ciesze, szkoda tylko ze flota x1 a nie x2 napewno wiecej ludzi by sie uwazniej przyjzalo temu uni. no nic 5 dni i zaczynamy zabawe ;]]

• Ostatnie speed uni bylo chyba na orionie?? Wiec juz troche czasu minelo. Jakby teraz nie zrobili na wakacje...no zdeczka zdzwiko ;p Nie wymyslajcie tylko dla flotowcow bo eko tez chca pograc, a jak bedziecie dawac glupie pomysly to jeszcze zlom z obrony zrobia ;p Niech dadza predkosc x3 dla wszystkiego lekko podniosa debris do 40% zmniejsza galaktyki do 6 i bedzie 12k graczy...wszyscy zadowoleni/ Szkoda ze dopiero w przyszlym, a nie w tym tygodniu ;p Pogralbym sobie po takiej przerwie i wydal tr…

• Wlasnie jak da speed x1 to niespodzianki nie bedzie Ja strzelam w x3 bo dawno nie bylo moze cos w sty pomieszania jak eko x3 a flo x2...zobaczymy jak art da info

• tak myslalem ze to bedzie w drugiej polowie lipca. Oby konfiguracja byla kuzaca

• Oby speed uni byle nie hardcorowe jak x6 I moze z ta nowa opcja i pomieszaniem predkosci byloby zacnie zagrac w cos innego po paru latach grania tego samego ;p Kazda innowacja jest zawsze milo przyjeta O ile bedzie skuteczna ;p

• Pewnie takie zapytania robia sie już nudne ale czy mozna sie spodziewac nowego uni w lipcu czy raczej gdzies w sierpniu?? milo by bylo pograc przez wakacja jak za dobrych czasow nolife'ujac po nocach