Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 118.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od smoki: „Cytat za "Lannister" Jestem zmieszany wysoka predkosc, zwiekszone pz, ponad tydzien uprzedzenia i otwarcie w niedziele? Zaczne wierzyc w cuda chyba :)” Cytat od smoki: „9.10 to czwartek :)” Jestem az tak zmieszany, ze pomylilem pazdziernik z listopadem Szkoda, że nie w weekend otwarcie

• Jestem zmieszany wysoka predkosc, zwiekszone pz, ponad tydzien uprzedzenia i otwarcie w niedziele? Zaczne wierzyc w cuda chyba

• Jeżeli konfiguracja ujrzy światło dzienne, no to będzie niezła zabawa GJ Art

• Cytat od Art: „Na ankietę nie ma teraz czasu. Poprosiłem o maksymalne speed uni jakie tylko się da wyciągnąć.” I bardzo pozytywnie, oby konfiguracja nie była nudna...

• A nie mówiłem, że wszyscy będą chcieli nachapać się jak najwięcej

• Lepiej bez ankiety bo jak zwykle większość da x6 100% złomu złom z obrony +100pól 30k anty na start i wszystko byle jak najwięcej, GF jak zwykle powie NIE i wlepi uni x2 i reszta standard...niech zrobią powtórkę z Xalynth, Vega czy Ursa aby EWENTUALNIE było potem z czym łączyć. Osobiście stawiam na powtórkę z Xalynth gdyż zadowoli to i ekonomów (x4 eko) jak i flociarzy (x2 flota + 60% złomu) i błagam bez debrisu z obrony...dajcie pospać ekonomowi

• Czemu te otwarcie nigdy nie moze byc w weekend...Niemcy okupuja w niedziele jakis kraj -.-? Otwarcie w poniedzialek, co za zenada...wtorek, sroda czwartek-spoko. Ale nie poniedzialek... Cytat: „ Surowce za anty + brak ACS... Brawo dla tego kto wpadł na taki pomysł thumbsup.gif Nie dość, że i tak potrzeba czasu, żeby dogonić czołówkę, która potrafi tylko kupować surkę to teraz jeszcze będą nie do ruszenia. A mogłoby być fajne uni z tą wzrastającą prędkością... ale po co. ” Bardzo dobry pomysl z p…

• Sens (choc dla mnie nie ma sensu, no ale bez hipokryzji) zlomu z obrony ma wtedy jezeli predkosc flot jest bardzo niska, przynajmniej x1 a najlepiej x0,5 a skoro na poloweczke nie ma opcji, to i jedynka wydaje sie za szybka. Czemu? Ekowiec nie ma mozliwosci odstraszenia(bo zniszczyc i tak mozna) potecjalnego agresora od ataku. Nie dosc ze moze zrabowac ogromna ilosc surowca to jeszcze odzyska straty swojej floty z debrisu z obrony. W tym momencie pozbawiamy gry balansu. Obrona dla ekonoma-nie ka…

• Moze nie najlepszy, ale zapadajacy w pamiec. "Gniew" Marcina Ziebinskiego. Szkoda ze takie talenty jak Rafal Mackowiak poszly w zapomnienie...

• Gra o Tron

Lannister - - Rozrywka i hobby

Podaj imiona dwoch giermkow ser Baristana, ktorym chcial podarowac zlote ostrogi kiedy przebywal z Dany? I co ten rytuał oznaczal?

• Gra o Tron

Przebywal za waskim morzem, krecil sie po dymiacych morzach i Valyrii. Ale czy jakies konkretne wolne miasto zostalo wspomniane? Ashai? Gdzies daleko w kazdym razie xdd

• Gra o Tron

za latwo to idzie...nietsety masz racje Zadajesz

• Gra o Tron

Jaki kolor szat nosili akolici w świątyni Boga o Wielu Twarzach?

• Gra o Tron

Wszyscy musza zginac/umrzec

• Gra o Tron

tak. Zadajesz

• Gra o Tron

No patapongi nie takie trudne. 8 gwardzistow jeden jest w polu, jeden nie zyje, 2 aresztowanych, 1 ciezko ranny i jeden w dorne xd 50% szans ;p

• Gra o Tron

Ktory Krolewski Gwardzista mial obowiazek probowania wszystkich posilkow Tommena?

• Gra o Tron

Postrzelil go beltem w brzuch kiedy akurat byl w wychodku. Po smierci zwieracze puscily i okazalo sie ze Tywin nie sra zlotem xdd

• Gra o Tron

dokladnie. Zadajesz.

• Gra o Tron

Jak nazywal sie rycerz ktorego zabil Wun Wun?