Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 132.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Coś pięknego taki % i zysk kosmiczny zaliczyć W eko nie pójdzie więc będzie trzeba to wykarmić a to nie jest dobra wiadomość dla pozostałych graczy tego unii Gratulacje i czekam na kolejne.
-
Trzy starcia i tylko jedno zdjęcie? Jestem rozczarowany. Widzę że po łebkach tu się robi. Mimo wszystko graty i przetopu życzę.
-
Misiek zdegradował princera do rangi kasztelana a ten się wziął i wyautował z tego unii na dobre. Szkoda bo to taki fajny karmnik był. Graty i ciśniemy dalej choć tu już pociśnięte do oporu. Zastanawiam się jaki jest cel tych SD bo jak na razie to bilans jest taki że kilka kont poszło do kasacji no ale jeśli o to chodzi to mi tam ryba, robię swoje
-
Witam ponownie, tym razem z karnej placówki tetryczej gdzieś na ziemi krakowskiej. Zostałem tam przeniesiony po pamiętnych melanżach z Dziadzią i czeczeńskim permenie . Tym razem starcie było ciekawsze niż ostatnie latanie gsami i skan lot bum. Było to coś w stylu cynk od Jaxa, lot, zapalona akta, rozkminka co tu robić i w efekcie bum ale to po kolei. Cynk od Jaxa dopadł mnie w sklepie na terenie ośrodka gdzie udałem się po tetrycze wspomagacze z % zawartością leku na wszelkie zło. Jakoś tak bez…
-
23-06-2017 23:08:23 - Immortal [HOMARY] - 1484.49% Dnia 23-06-2017 23:08:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor THEIAN [one4one] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Obrońca ToksyczneBebechy [UCF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.608 Cię…
-
Ukraińska wiagra się skończyła więc postanowiliśmy się przerzucić na ostatni hit tetryczy mianowicie czeczeński permen. Efekt okazał się większy od przewidywań bo Dziadek po zażyciu tabletki odrzucił swój nowy balkonik i pognał do lapa z taką szybkością że spokojowo wypełniłby minimum olimpijskie na 100m. Skanowanie niestety nie przyniosło rezultatów więc nasz bohater zabrał się za podglądanie sąsiadów i sąsiadki (w końcu permen do czegoś zobowiązuje) i po chwili na fali ukazał mu się dość inter…
-
21-06-2017 08:58:06 - Immortal [homary] - 946.65% Dnia 21-06-2017 08:58:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor THEIAN [one4one] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.000 _________________________________________ Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca zielu1991 ________________________________________________ Duży transporter 20.…
-
Dawno mnie tu nie było Pudziana zawsze ceniłem jako sportowca i człowieka więc jego imiennikowi wielkie Szo. Pozdrawiam wszystkich, znajomych, sojusz, rude, chude i złośliwe. Ta ukraińska wiagra co ją dziadek stosuje podczas skanowania w ogeju ma niezłego kopa Dnia 20-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.440 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kombin…
-
20-06-2017 15:02:04 - Immortal [HOMARY] - 2237.5% Dnia 20-06-2017 15:02:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.440 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kombinerki_pudziana [OCEANIA] ________________________________________________ Duży transporter 5.349 Lekki myśliwiec 16.667 Recykler 1 Sonda szpiegowska 9.961 Satelita słoneczny 999 Gwiazda Śmierci 62 Wyrzutnia rakie…
-
Niektóre farmingi których tu nie wrzucam mają większy % niż to ST no ale że ostatnio parcie na stejki mam niczym Hardkorowy Koksu to postanowiłem tu się polansować Pozdrawiam sojuszników znajomych i wszystkich którzy chcą być pozdrowieni. Dnia 20-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.800 _________________________________________ Obrońca Czagajev _______________________________________…
-
20-06-2017 03:28:44 - Immortal [HOMARY] - 877.55% Dnia 20-06-2017 03:28:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.800 _________________________________________ Obrońca Czagajev ________________________________________________ Mały transporter 70.000 Krążownik 408 Satelita słoneczny 750 Wyrzutnia rakiet 700.000 Lekkie działo laserowe 100.000 Ciężkie działo laserowe 20.000 Działo Gaussa 10.000 Działo jon…
-
19-06-2017 07:20:36 - Immortal [HOMARY] - 1029.96% Dnia 19-06-2017 07:20:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.500 _________________________________________ Agresor THEIAN [one4one] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.500 _________________________________________ Obrońca PrinceR ________________________________________________ Mały transporter 1.546 Duży transporter 1…