Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dział ST nie milknie, a to znaczy, że jest kogo złomować. Faktem jest, że doczekaliśmy takich czasów, gdzie na OGame się zarabia, a dla przyjemności, to już tylko eko można pograć, przy tych wszystkich śmiesznych nowościach, które utrudniły grę flotą i za antymaterie, możesz sobie w sekundę obronę postawić, lub przenieść planetę jak ci pasuje. Moim zdaniem, to dlatego jest co raz mniej ludzi Na quantum nadal ponad 4k graczy jest, ale weźmy takie zwykłe uni 2k+ ludzi to nie wiele, dlatego są łącz…
-
Cytat od Wolf89: „dlaczego nie otwierają speeduni? Bo na poczatku jest sporo graczy a potem uni po 2 latach zaczyna umierać śmiercią naturalną. Może być ciekawiej bez ACs lub bez misji niszcz” Umiera? chyba nie wiesz o czym piszesz .. Fornax i Electra, do tej pory mają największą liczbę graczy i mają się świetnie a to właśnie za sprawą tego, że odbudowa po ewentualnym złomie, nie trwa długo i nie jest tak uciążliwa, jak na normalnych universach Ninety Six - dzięki za odpowiedź
-
AntiGameReborn
Post" Brakuje lokalizacji API , należy zgłosić problem Wydarzenia nie są dostępne - zmień opcję OGame " Coś takiego podświetla mi się na pomarańczowo, co sprawia, że AGO nie działa. Sprawdziłem pierwsze punkty, ale nadal mi nie działa, pozostał trzeci: 3. If the problem persists: Possible reasons are that an browser addon like AdBlock, NoScript or NotScript blocks the server domain. Same for Security Suites or firewall. Please check them. Nie bardzo go rozumiem, można po POlsku? Co dokładnie, mam od…
-
AntiGameReborn
PostWitam, mam taki problem z AGO. Dodatek, pojawia się i znika, kiedy przechodzę na inną planetę, lub chcę wybudować jakiś budynek, czy to badanie, raz jest, za chwilę go nie ma, nie wiem co się dzieje ..
-
Cytat od [...]: „Cezarcfc nie obrażając nikogo ale większość graczy to nieloty bez umiejętności a nie górnicy z powołania. ” lol, nieloty bez umiejętności, to żeś napisał. Moim zdaniem, gra kiedyś, była o wiele ciekawsza niż teraz, obecnie OGame nastawione jest na zarabianie kasy, a nie na przyjemność. Co to za przyjemność, korzystać z antymaterii, za która musisz płacić. Lecisz spokojnie na gościa, a on za pomocą antymaterii, postawi w szybkim czasie taką obronę, że się nawet nie zorientujesz i…
-
ACS; Wujek [Easy], FeaRlesS [WOL-VES] vs yogi1982 [H S] - 2824,04% + zbiórka[*]
Blizzar - - Hall of Fame
PostMimo wszystko, na waszym miejscu nie wstawiał bym tego starcia .. Jak to wygląda w ogóle/
-
ORJONOWE GWIEZDNE WOJNY - CZYLI RZEŹ NIEWINIĄTEK - TOP 1 (14813,68%) i TOP 2 (10521,32%) ACS
Blizzar - - Hall of Fame
PostGratuluję, ładnie się tu bawicie Piękne floty, piękne starcia
-
ACS; Typhoon [B D], MurzynSzyma(atar)[G-T-W] vs imarcinn [W W] - 128411,2% top 1 ACS
Blizzar - - Hall of Fame
PostSuper, kozackie floty, kozacki procent Top 1 zasłużone, życzę wam więcej takich starć
-
TOP 3 ACS: silent [--S-S--], Kornik [-=EW=-], NaZz [--S-S--], aggressive [cons] vs Bora [G-T-W] - 112998,93%
Blizzar - - Hall of Fame
PostGratuluję, naprawdę, spore floty, mega procent, super Dawajcie więcej takich starć
-
SOLO; MurzynSzyma (atar) [G-T-W] vs silent [--S--S--] - 70782,71% + farming TOP 3 Solo
Blizzar - - Hall of Fame
PostFajny procent, jeszcze fajniejszy zysk i flota Gratuluję
-
SOLO; atar aka Szym [G_T_W] vs Zima [cons] - 71775,28% + zbiórka Top 2 solo
Blizzar - - Hall of Fame
Postouu ale gwiazdy mu zostały, wiec dzisiaj bez życzeń Gratuluję sporej floty i ładnego procentu
-
ACS; Poke i DeuterKupie(Nyah) [G-T-W] vs gbsmiglo [-=EW=-] - 127265,44% TOP 1 ACS
Mimiron - - Hall of Fame
Postwow, że ja wcześniej tu nie zajrzałem Piękne starcie, piękne floty i ta w reckach też Gratuluje, ładnie to wygląda, obrońcy SzO
-
Piekne starcie przyjemnie sie patrzy na takie duze cyferki graty !
-
Spory procent trzeba przyznac szymek po raz kolejny ze zlej strony przetapiajcie na wiecej statkow