Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• eeehhh wolałbym aby na ankiecie nie pojawiła się opcja x5 i 70% złomu bo juz cos takiego istnieje i takie konfigi się nudza ludziom fajnie by było jakby na ankiecie pojawiły sie opcje jakich jeszcze nie było. Czuję, że trochę Innowacyjności było by tu mile widziane przez innych graczy. Może jakieś sugestie ku temu? Bo już są monotonne opcje w stylu: x5 +50%złomu czy x1 bez ACS Nieno to oczywiście glupie przykłady, ale cos podobnego bywało. Innowacyjność to podstawa w tych czasach EDIT: HAH! może…

• niech dadzą nam poprostu ankiete i zobaczymy jak to wyjdzie w praniu tylko dobrze by bylo jakoś w miare wcześniej taka ankietę wrzucić. Heh fajnie by też bylo jakby Art nas poinformowal kiedy "ewentualnie moglo by byc te nowe uni. No cóż nie ma co dyskutować zbytnio juz na ten temat i trzeba czekac na efekty.

• No to ja proponuje aby było te max. x2 tym razem Wszyscy powinni byc wtedy zadowoleni. Jeszcze bym dał pewne domieszki w stylu co pisałem wcześniej, że każdy by mial prawo wyboru galaktyki i jeszcze może większy złom (może takie 50%) ?

• eeeeh mi to troche predkość x5 sie kojarzy z zabieraniem czasu. Można by było zrobic też identyczną kombinację jak przy Ursa, że zrobi sie prędkość gry i eko na x5 a flote np. na x2 niech GF sie wykaże kreatywnością i zaskoczy nas czymś co by nas naprawdę zadowoliło (nie zwiazane z wydawaniem anty. )

• Wątpie aby dali takie uni z prędkością x5 jak Quantun czy fornax . Wydaje mi sie, żeeeee im wieksza prędkość to tym mniej opłacalne jest to dla GF. to wyglada raczej w ten sposób, że im mniejsza prędkość to gracz aby szybciej się rozwijać zakupi więcej antymaterii. Tak przynajmniej wydaje mi się, że wyglada rozumowanie GF.

• Jako gracze powinniśmy miec taką opcję ( przynajmniej w jakiś sposób urozmaiciło by to grę). Z tego co widzę ostatnimy czasy to nowe uni. startuje co 2-3 miesiące.

• jeśli chodzi o nowe uni. Jest to jak gra w totolotka (nigdy nie wiesz jakie liczby padną). Ja to czekam na jakieś zaskoczenie. Zawsze jak startowalo jakieś uni. to rejestrowałem się a po jakimś czasie rezygnowałem. Poprostu to jeszcze nie to. Teraz to czekam co nasz Art nam pokaże jeśli chodzi uni. Vega. Ja bym był za tym aby max. prędkość była x2 (przynajmniej ludzie będą mieli czas na grę) hmmm przychodzi mi na myśl "dziwna koncepcja" . jakby zrobić tak aby było max 6-7 uniwersów i nie to, że …

• HypnOS

trojanos - - Archiwum CT

Lubisz podróżować ? Gdzie wola byś wyjechać : Hiszpania czy Egipt ? Lubisz egzotyczne potrawy ? Wolisz blondynki czy brunetki ? Lubisz formułe 1 (jeśli tak to kto jest twym faworytem) ?

• poszukuje piosenki do ściągniecia o nazwie rotterdam terror corps - skull dominion . zalezy mi na tej piosence i prosze o kontakt na PW albo tu odpowiedz dac sneaky.gif