Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-30 z 30.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki Panowie! To teraz ja czekam na jakiś % z lotu
-
Witam wszystkich ponownie Cel obserwowany od kilku tygodni, w końcu nadszedł dzień i: Flota z dotarła do księżyca planety . GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces. Flota wraca z powrotem na rodzimą planetę. Szanse zniszczenia księżyca: 15.59 % Szanse zniszczenia GŚ:45 % Potem już tylko obserwacja na falandze, lot i tadaaam Pozdrawiam wszystkich z sojuszu BRZ i dz…
-
W progu to w progu ;p Pozdro BRZ! Obrońcy Dnia 28-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ketraBik [BRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 44.357 Ciężki myśliwiec 16.854 Krążownik 13.163 Okręt wojenny 3.552 Pancernik 2.560 Reaper 961 Pathfinder 5.000 _________________________________________ Obrońca Voldek85 [OBV] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18 Krążownik 3.140 Okręt wojenny 3.071 Recykler 2.263 Sonda szp…
-
Kolejny ST w moim wykonaniu. Dziecko mi nie chciało w nocy spać, szybkie skany galaktyki, cel znaleziony, lot i siadło. Jedyne czego sie obawiałem to podstawki bo obrońca miał astro na 17 a tylko 9 planet widziałem Standardowo pozdrawiam całe BRZ (już nie będę wymieniał po nickach) - latamy Panowie latamy Taki prezent od ogame na święta to ja rozumiem! Wesołych Świąt wszystkim! Obrońcy życzę , dużo statków nie stracił, surka jednak boli. Dnia 26-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w …
-
Nareszcie, pierwszy ST od uni36 - takie życie ekowca ;p Nie jest to nie wiadomo jaki procent, ale do ST się zalicza. Na cel latałem już dobre 2-3 tygodnie, ale za każdym razem się logował, aż do dzisiaj. Wpadł tylko dwie minuty po ataku Chciałbym pozdrowić całe BRZ (w końcu jakieś ST po właściwej stronie), Didi, Hannę, Mareckiego i całą resztę! Obrońcy SZO, ale z tego co pisał to niestety nie będzie No to zaczynamy: Dnia 20-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ketraBi…
-
Sombrero
ketraBik - - Błędy w grze
PostCzyli rozumiem, że jutro my zasygnalizujemy ile floty jesteśmy w plecy a Wy wszystko zwrócicie?
-
Sombrero
PostBrak wiadomości o wyniku ekspedycji, brak floty. Ogame z rigczem
-
planety na 17
PostCzy wiadomo kiedy problem zostanie rozwiązany?