Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Obrońcy SZO. i nie poddajemy się. Wszystko da się odbudować. Atakującym dzięki za muze. i naukę / nie wpadać w panikę ,wszystko sprawdzić/
niemożliwe ,a sądziłam , że takie rzeczy to tylko na Spice były .
I zysk jest ,gratki. Oby tak dalej. SZO
Gratki / zysk niewielki ale jest/ SZO
Gratki. Mówiłam,że jak Feniks zawsze się podniesiesz. ps. oby zdecydowanie więcej po słusznej stronie ST. SZO pokonanemu
Brawo Ty. Jak Feniks z popiołu się odradzasz i nie podajesz się..Obrońcy SZO
Brawo Ty. Kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. Obrońcy SZO
Można można. Brawo Ty. I zabawa trwa. Obrońcy ZSO.
PS. Również pozdrawiam. I Gratuluję
SZO. Masz rację .przede wszystkim zabawa i wyciąganie wniosków na przyszłość nie pierwszy złom i nie ostatni.bawimy się dalej i tyle
SZO Biały .Szybko się uczy i wyciąga wnioski. Niejednego jeszcze zezłomuje.
Brawo.Gratki.Jedno z ostatnich ST na tej Unii .Fakt Spica umarła ,tak jak większość unii /szczególnie tych nowych/
SZO. 1.To nie był push ,gorzej. 2.Powodzenia w realu./powrót pewnie za dłuższy,dłuższy czas./
SZO. Oby ostatni złom. ( A i tak wkrótce odbierzemy co Nasze)
Dzięki za wpis. Szkoda że tamtych czasów nie pamiętam. Gram od 2015 i rzeczywiście atmosfera coraz gorsza. Do spotkania po wakacjach Twoje Lm kontra moje pancerne DT/ gram eko/
nigdy nie mów nigdy..Pozdrawiam
SZO. Następnym razem rób 100k niszczarek z 500k lm i damy radę
SZO. A miałeś być na urlopie. Ps. Samotny pasów nie ma. Atakujacym minus za muze.
Gratki. Nareszcie po właściwej stronie st .Oby ,teraz jak najczęściej .SZO.