Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 230.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ackra: „Cytat od Ser Presidente: „i tak juz jestes memem ogame ” super I się dziwicie, ze team się nie odzywa, wyjaśnię Tobie że wszystkie sprawy które są zgłaszane na forum są z pewnością przekazywane autorom aktualizacji. Wyżywacie się na polskim teamie który ma niewielki lub nawet żaden wpływ na funkcjonowanie gry w aspekcie technicznym a jedynie pilnuje przestrzegania zasad ustalonych również odgórnie. Z pewnością łatwiejsze dla @Arta byłoby czytanie w tym temacie rzeczywistych prob…
-
Frank Ty miękka fajko jak mogłeś oddać złom obrońcy... pamietaj ze jestes w NFZ.. to zobowiazuje, powinienes go opluc i wydymac zone a transport z sura zawrocic 5s przed dolotem zeby smaka narobic ehhh... moja szkola poszla w las widze... obroncy odbudowy- ja nie oddam zlomu badz pewien a Ty Franczi sie popraw i wracaj czesciej
-
Cytat od spirycik: „Cytat od Majs: „Cytat od spirycik: „Naprawdę poziom tej firmy sięga dna. Jak można wdrożyć coś skoro wiadomo, że ma masę błędów... Ktoś dostał premię świąteczną za wyrobienie się w terminie, a my wszyscy ponosimy tego konsekwencje. No może po za pusherami... Majs na święta kupi sobie 30 kont :D. @Art jak się zapatrujesz na tranzakcie wykraczające poza obecnie przyjęte widełki handlowe? Ja to widzę tak: system pozwala mi wymienić się 5:1 za pomocą transporterów i wiem, że dost…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od Ser Presidente: „Cytat od Muniek: „Cytat od Ser Presidente: „Cytat od Muniek: „Cytat od Ser Presidente: „wlasnie sie spushowalem na 60% weartosci pkt ciaglymi wymianami i obracaniem sura, jutro topimy i czekamy na placz, ta wersja to swoista apokalipsa tej i tak juz ledwo zyjacej gry ” drugim kontem ? ” nie, wszystkie moonowki gsowki deuterowki, 100kk deuteru za 130kk metalu, handlarza za 3500 anty i znowu, juz mnie palec boli od przeklikiwania sury, zjem cos i jedziem…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od Ser Presidente: „Cytat od Muniek: „Cytat od Ser Presidente: „wlasnie sie spushowalem na 60% weartosci pkt ciaglymi wymianami i obracaniem sura, jutro topimy i czekamy na placz, ta wersja to swoista apokalipsa tej i tak juz ledwo zyjacej gry ” drugim kontem ? ” nie, wszystkie moonowki gsowki deuterowki, 100kk deuteru za 130kk metalu, handlarza za 3500 anty i znowu, juz mnie palec boli od przeklikiwania sury, zjem cos i jedziemy dalej, top1 czeka ” No spoko a kiedy koncz…
-
10-12-2019 21:02:28 Pekinos Twardzielos [Tessarion] ~ 419.24% Dnia 10-12-2019 21:02:28następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pekinos Twardzielos [JZW] ________________________________________________ Mały transporter 1.111 Lekki myśliwiec 200.000 Krążownik 2.209 Okręt wojenny 1.663 Bombowiec 164 Niszczyciel 22 Pancernik 554 _________________________________________ Obrońca Witas ________________________________________________ Duży transporter 168 Satelita słoneczny 350 Wyrzutnia rakiet…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od Ser Presidente: „wlasnie sie spushowalem na 60% weartosci pkt ciaglymi wymianami i obracaniem sura, jutro topimy i czekamy na placz, ta wersja to swoista apokalipsa tej i tak juz ledwo zyjacej gry ” drugim kontem ? ” nie, wszystkie moonowki gsowki deuterowki, 100kk deuteru za 130kk metalu, handlarza za 3500 anty i znowu, juz mnie palec boli od przeklikiwania sury, zjem cos i jedziemy dalej, top1 czeka
-
A przed upadkiem pycha kroczy... Hollus Ty zawistna żmijo padłeś, nie wazne od kogo, nie wazne jak- padles, popelniles blad, przciwnik zaś go wykorzystal- nalezy pogratulowac. Mozna sie nie lubic, nie popierac technik zlomowania, stylu gry... ale chociaz po porazce przyznajmy sie do tego ze zlamilismy. Zawsze starales sie umoralniac ludzi, mowic co nalezy a co nie nalezy- tu nalezy pogratulowac i osobiste przepychanki odstawic na bok. Zawodnika poznaje sie podobno nie po tym jak zaczyna a po tym…
-
10-12-2019 21:02:28 Pekinos Twardzielos [Tessarion] ~ 419.24% Dnia 10-12-2019 21:02:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pekinos Twardzielos [JZW] ________________________________________________ Mały transporter 1.111 Lekki myśliwiec 200.000 Krążownik 2.209 Okręt wojenny 1.663 Bombowiec 164 Niszczyciel 22 Pancernik 554 _________________________________________ Obrońca Witas ________________________________________________ Duży transporter 168 Satelita słoneczny 350 Wyrzutnia rakie…
-
Gratuluje, dobrze ze do SD nie zgloszone bo bylaby pytówka. Chyba czas przetopic reszte flakow w EKO :p