Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-154 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolejny STejk na tym Panu Zobaczyłem w statach spadek o 75 pozycji, ktoś pojechał mu inną planetkę, Zero filozofii - skan > flota stała > lot > brak recków > bum. Pozdro dla MNS! Dnia 30-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adi [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 75 Lekki myśliwiec 1.798 Krążownik 1.051 Okręt wojenny 905 Pancernik 132 _________________________________________ Obrońca Malach33 [WIAARA] _______________________________…
-
Cytat od NarImmor: „Skoro moja poprzednia deklaracja dołączenia do wojny została usunięta, to piszę jeszcze raz - oficjalnie sojusz [LUMP] LUMPY MROKU dołącza do wojny po stronie sojuszu [MNS] ” Coś takiego nie musi być ustalane? Może i póki co przegrywamy, jeszcze 1 RW Wintery powinni wrzucić, ale spokojnie Póki co to rozbijanie satek i transów. Zmienić progu nie chcą (boją się że wtopią?), ale my nie lubimy bawić się w ten sposób. "Lump" z 2k pkt raczej nam nie pomoże więc uznajmy to za dobry …
-
Trafia mi się z rana dzisiaj, w końcu jeszcze 2h do zmiany progu to kolejne sobie wrzucę Lord zaspał, trafiłem tylko część OW, recki mu wróciły później więc zakosił mi złom Zebrałem tylko 10kk metki... bo reszta recków wracała jeszcze z poprzedniego STejka Dnia 24-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adi [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.543 Krążownik 779 Okręt wojenny 801 Sonda szpiegowska 3 _____________________________________…
-
Jeszcze zdążyłem przed zmianą progu pozdro dla soja Dnia 24-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adi [MNS] ________________________________________________ Krążownik 843 Okręt wojenny 718 Lekki myśliwiec 800 _________________________________________ Obrońca Malach33 [WIAARA] ________________________________________________ Mały transporter 431 Duży transporter 131 Lekki myśliwiec 2.206 Krążownik 323 Recykler 287 Sonda szpiegowska 99 Pancernik 40 Wyrzutnia rakiet 382 M…
-
Zaczynamy :) Dnia 30-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrA [MNS] ________________________________________________ Duży transporter 14 Krążownik 56 _________________________________________ Obrońca MahatTalituli ________________________________________________ Mały transporter 20 Krążownik 11 Sonda szpiegowska 18 Satelita słoneczny 10 Wyrzutnia rakiet 91 Lekkie działo laserowe 20 Ciężkie działo laserowe 20 _________________________________________ Po bitwie... Agres…
-
Cześć, Mój debiut na tym uni, delikatnie naciągnięty, bo LM mogłem wysłać 15k a wtedy by brakło ok 20% do ST Zysk jest więc nie ma co płakać. Pozdro dla całego MNS. Dnia 05-10-2018 22:24:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.000 Okręt wojenny 550 Krążownik 4.598 _________________________________________ Obrońca SASUR ________________________________________________ Duży transporter 64 Lekki myśliwiec 1.50…
-
mismalinowy [MNS] & lifer [MNS] & tereth [MNS] vs. someoneisback [VEN] ~ 4121.73%
Adik - - Starcia Cosmos
PostNo dziewczyny, fajnie Wam to wyszło Przetapiajcie na więcej latajek i złomujcie tak jak teraz