Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 154.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A gdzie oficjalne podziękowania dla mnie i unavita? Byś zawrócił Coś tam zarobiłeś, ale szału nie ma Przetapiaj na więcej panc bo zaraz Cie dogonię

• No, szybka akcja i trzeba wrócić do pracy Dzięki za lot! Oby więcej takich

• Dzięki za locik Czasami coś się jednak uda, a że ostatnio na niego przepaliliśmy trochę deu z Mscicielem to musiałem dorwać, nie wiedziałem, że będzie tak łatwo Chciałem dokończyć akcję z Mscicielem, ale jak na złość off chwilowo i już było za późno. Unavit się napatoczył i dał trochę sprzętu Szkoda tego 1 Pancka bo piękny czyścioch by był

• W ostatniej chwili zauważyłem na fali w małym bunkrze, szkoda, że więcej mięcha i kr nie było, ale weszło. Obrońca nie podniósł dodatkowo 16kk floty, która była na planecie, a siedział Liczyłem na to, że w tych DT i MT będą miliony sury wożone i dlatego recki poleciały, bo nie mogłem telepnąć MT, ale niestety się myliłem @unavit STYLE SzO mi i obrońcy Pozdro dla Nie Śpiących Zboków! Dnia 07-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adiik [ZBOK_MNS] ________________________…

• Marmol, Ty to dziwny jesteś jednak Raz jedno, raz drugie. Najebiesz się i "wchodzisz" do MNS, trzeźwy to jednak kochasz swoich padawanów. PMS? Zdecyduj się gdzie grasz, chociaż teraz to już trochę przypaliłeś... Pewnie Twoje chłopaczki nie wiedzą, o czym mówimy, nie?

• [ciach] Graty unavit ale przystopuj trochę bo jak się odbuduję to też chcę na coś polatać. Moderator Neferet:Offtop i wulgaryzm

• Zepsułeś, sam miałem napisać, że to styl unavita Zysk jest? Jest. To się liczy. Statki przewietrzone, gotowe na nockę SzP.

• Tyś jest debiut, ale przez inne literki to może rebus: Debiut + il = skoro już wszystko jasne to, dzięki za szybką akcję oby więcej takich, ale nie wiem czy znajdziemy więcej takich lam

• Cytat od 33MALACH33: „i z czego tu się cieszysz??? Jak Ci latalem na Moon to nie pamietasz uciekłaś z flo. Teraz trafiłeś mnie na weekendzie i nie wielki zysk by się chwalić.no ale trolle są byli i będą nigdy Cię nie lubiłem i nie chodzi o zlom po prostu... Z Ciebie.Ave ” heheheheheh A to? Adi [MNS] vs. Malach33 [WIAARA] ~ 257.7% i to? Adi [MNS] vs. Malach33 [WIAARA] ~ 485.95% Zdejmuj urlop i dawaj, myślisz, że w piątki się nie złomuje? W co Ty grasz? Zysk jest? jest taki a nie inny, poskładałby…

• Tego drugiego nie wrzucaj już Przetapiaj, bo chyba tylko Tobie dobrze wychodzi latanie w tym soju

• Pozdro dla MNS! Co ciekawe Malach 3 raz spakowany tutaj przeze mnie, tym razem na większy %, chociaż może dlatego, że floty nie miałem za bardzo, bo każdy inny by go robił z konkretniejszym zyskiem Dzięki za pożyczkę recków moje spóźniły się o 4 minuty, bo Sandacz wpadł na imprezę i zapitolił resztę Coś tam zostało więc jest git, obrońca na urlopie, nie napisał nic Dnia 18-01-2019 23:16:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adiik [MNS] _______________________________________________…

• Unavit jęczał, że się nie wpisujemy to masz. Pusz, dziękuję.

• Cytat od Kiki: „Cytat od wishmaster: „U mnie jak zwykle, nie dość, że ledwo w progu, to na dodatek w momencie w którym wrzucam rw na board, próg już jest nie aktualny hee ” nie moge, pisze ze rw juz nie aktualne, ale wrzuci zeby pochwalic sie próbą moonowa ” Mózg Zerknij od kiedy zmiana progu i godzinę RW Wish - graty! Przetapiaj na zabawki i latajcie dalej

• Cytat od Left: „Skoro Unavit nie podjął tej decyzji sam to wypada mi tylko przeprosić i wprowadzić mała korektę. Ludzie!!! Zajmijcie się rodzinami bo są święta. Siedzenie przy stole wigilijnym z telefonem i ciągłe odświeżanie to żenada. To coś czego nawet nie wypada komentować. Normalni ludzie nie biorą pod uwagę takiej możliwości. Wiem. Taka gra ale jakieś zasady moralne powinny być zachowane albo chociaż ich pozór. ” No to nie płacz i siadaj do stołu, przecież my Ci niczego nie narzucamy, sam …

• Nie wiem jak śledzić bez wypowiadania się więc napiszę Flota w trakcie odbudowy więc niedługo pełną parą dołączę do wojny Dla krzykaczy - unavit nie podjął tej decyzji sam, decyzja soja, nawet tych którzy mają urlopy, ale mają z nich wrócić. Są święta, wojna leci, bo nie zgadzamy się na walkowera, chcemy podjąć rękawice, zapraszamy przy okazji całe uni do dołączenia po stronie CKM, bo MNS to znienawidzony sojusz na każdym uni Tak to już bywa, raz na wozie raz pod wozem. Ave - Tobie chyba jednak …

• Cytat od RozaSOS: „Ooo nieee wojna!!! Co ja teraz zrobię ze swoim, życiem jak flotę stracę Chyba się bardzo mocno rozchoruję i wezmę L4 żeby flotę pilnować. ” Coś to wnosi do wątku? Współczuję pracodawcy takiego "pracownika"

• Cytat od Astrino: „Tak, ale wypowiadając wojnę z honorem wypowiada się silniejszym. I to, że gra pozwala grać ludziom bez honoru, to na to nikt nie ma wpływu. Ale nie znaczy, że nie mogę oceniać kto postępuje z honorem, a kto nie. Czy w FAQ jest jakiś zakaz tego? Nie widziałem. Jak widzę nie przyjąłeś propozycji aby stosować odpowiedni mnożnik dla RW. Który by wyrównywał szanse. Tak jak myślałem - honor na poziomie ujemnym. Żegnam. ” Koleżko, Może odrobinę maści na ból tyłka? Może jednak grasz w…

• Cytat od Astrino: „Akurat to, że eko większe niż floty to nawet u największych flociarzy będzie większe... Ale sprawdź proporcje, głupcze U Was flota stanowi 50% całości punktów, w CKM flota to 25% punktów... Więc? Umiesz liczyć? Ale przeglądając forum widzę, że lubicie atakować tych z mniejszymi flotami. Ja nie płaczę - nie biorę udziału w tej wojnie. Komentuję tylko idiotów, bo tak jak napisałem w pierwszym moim poscie - jak widzę głupotę, to ją wytykam. Tyle. ” To może podaj swój nick w grze?…

• Weź już... Wszystko wykosisz w okolicy. Gratki i przetapiaj na więcej LM sojuszowa moonówko

• Ja nie wiem jak Ty to robisz, mi nawet farmy po 200k uciekają....... Nie udostępniaj na sojuszowym, bo ludzi denerwujesz. Jednak, jakby nie było, trzeba pogratulować, z bólem serca - graty