Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 154.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #11 Popsułem komuś moonówkę? Pozdro dla soja i znajomych! Dnia 14-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 370 Okręt wojenny 20 Krążownik 312 _________________________________________ Obrońca SUGYN [NiS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.032 Satelita słoneczny 49 Wyrzutnia rakiet 108 Lekkie działo laserowe 552 Ciężkie działo laserowe 12 Działo jonowe 5 Mała p…

• Ale się [ciach] Pięknie! Moderator Miikuu:pseudowulgaryzm

• #10 Pozdro dla soja i znajomych Dnia 10-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Mały transporter 401 Krążownik 130 _________________________________________ Obrońca Czerwis [BAG] ________________________________________________ Mały transporter 35 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 23 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 30 Recykler 17 Sonda szpiegowska 2 Satelita słoneczny 19 Wyrzutnia rakiet 286 Lekkie działo l…

• #9 FS na atakuj > Fala Pozdro dla soja i znajomych! Dnia 10-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Recykler 1 Krążownik 209 Lekki myśliwiec 400 _________________________________________ Obrońca DUMBO [T-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40 Ciężki myśliwiec 27 Krążownik 4 Okręt wojenny 22 Recykler 3 Sonda szpiegowska 2 Pancernik 8 Wyrzutnia rakiet 129 Lekkie działo laserow…

• #8 Transportuj na fali Obrońca zalogowany przez 30 minut lotu Fajny gość, pożytku z kulki i bezpieczniejszych FSów! SzO chociaż niewielka strata KUPIEDEX z PSL też się na to napalił ale dał 1s, więc wpakowałem na zero Bałem się o recki, ale kolejkowanie dało radę, zakładam że dał tą samą sec co ja. Nie odpuścił do końca więc dostało mi się jeszcze trochę złomu z jego LM rozbitych o resztki obrony Plus taki, że będzie tu co robić Pozdro dla soja i znajomych! Dnia 09-04-2019 --:--:-- następujące …

• #7 Jeszcze przed zmianą progu wpadło Pozdro dla soja i znajomych! Dnia 09-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Krążownik 143 _________________________________________ Obrońca Bambo [T-S] ________________________________________________ Krążownik 50 Recykler 2 Wyrzutnia rakiet 150 Lekkie działo laserowe 6 Ciężkie działo laserowe 6 Działo Gaussa 2 Mała powłoka ochronna 1 __________________________________…

• #6 Znalezione na fali. Takie straty żeby utrzymać 3:1, bo nie wiem czy obrońca nie miał czasem oficerów. Dnia 07-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 109 _________________________________________ Obrońca PanNaK [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 2 Krążownik 35 Recykler 6 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 10 W…

• #5 Pozdro dla soja i znajomych Dnia 07-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 160 Krążownik 157 _________________________________________ Obrońca bunnv1 [AUR] ________________________________________________ Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 40 Ciężki myśliwiec 25 Krążownik 15 Okręt wojenny 3 Sonda szpiegowska 5 Wyrzutnia rakiet 250 Lekkie działo laserowe 100 Ciężkie działo laserowe 20 Dz…

• Siema, Pozdro dla soja i znajomych Dnia 01-04-2019 05:16:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Duży transporter 14 Krążownik 51 _________________________________________ Obrońca Silierin [SLS] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 5 Krążownik 9 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4 Sonda szpiegowska 7 Satelita słoneczny 58 Wyrzutnia rakiet 40 Lekkie działo laserowe 40 Ciężkie…

• Siema, Niestety zabrakło mi kilku rec, bo się zamotałem po zmianach z nadprzestrzenną Ale 600k wpadło więc nie ma co narzekać Pozdro dla soja i znajomych Dnia 31-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Duży transporter 16 Krążownik 56 _________________________________________ Obrońca KsionSZe kOObota [THC] ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 5 Lekki myśliwi…

• Myślałem, że będzie hattrick, ale niestety zmienili próg z partyzanta i kilka min po 12:00 - 3,7% nie mogłem tu udostępnić Pozdro dla znajomych! Dnia 30-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Krążownik 36 _________________________________________ Obrońca Vitos ________________________________________________ Mały transporter 10 Lekki myśliwiec 30 Ciężki myśliwiec 21 Krążownik 2 Sonda szpiegowska 37 Sateli…

• Siema, pozdro dla soja i znajomych! Dnia 30-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Krążownik 35 _________________________________________ Obrońca Pooik ________________________________________________ Mały transporter 8 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 6 Sonda szpiegowska 3 Satelita słoneczny 11 Wyrzutnia rakiet 12 Lekkie działo laserowe 16 Ciężkie działo laserowe 4 Mała powłoka ochronna 1 __…

• Unavit - co to ma być? Wraca się z pracy a tu takie bajery Wiesz gdzie sure słać [ciach] Moderator Neferet:Offtop i obraza

• Nooo, plan wyglądał ciut inaczej, ale nie ma co roztrząsać Jedna lama poleciała na FS a nie akcje więc wyszło jak wyszło Spodziewaliśmy się berna wuja i respekta, o rybce w ogóle nie myśleliśmy, no ale cóż. Powiedzieliśmy sobie, że kończymy jak padnie 100k% z naszym udziałem, nie padło więc oramy dalej

• No gratuluje, widzę, że wyszło wszystkim na zdrowie! Limonka- wyklikane, policzone, moonkill czy może jednak wypominany nam bfs? Anakinra - przetopu na więcej zabawek Powodzonka Tobie i Adamowi!

• Noo pięknie Zapnij znowu u na jakiś czas, bo nic nie zostanie, oby się wszyscy odbudowywali

• No w końcu się rozwaliłeś, % naciągnięty, lamerskie starcie. SzO!

• Noo, +3 na zachętę Przetapiaj i lecimy dalej z tymi zabawkami

• Znowu mnie nie wziąłeś bambusie Graty!

• No to można się wpisać Brawo Ty! Tylko nie przepierdziel na głupoty