Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 154.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Idealnie w progu i Hattrick Pozdro dla Ekipy! Dnia 04-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Krążownik 6 _________________________________________ Obrońca Proconsul Vostok [GNC] ________________________________________________ Mały transporter 7 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 2 Sonda szpiegowska 5 Satelita słoneczny 41 Wyrzutnia rakiet 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Adik […

• Ten Pan coś dziwnie do mnie wypisywał w PW dzień wcześniej, farmy głosu nie mają Pozamiatne Pozdro Ekipa! Dnia 04-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Duży transporter 5 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 14 _________________________________________ Obrońca Geologist Wezen ________________________________________________ Mały transporter 4 Lekki myśliwiec 35 Sonda szpiegowska 1 Satelita słoneczny 19 Wyrzutnia raki…

• Witam ponownie, Niestety tym razem nie wszystko po mojej myśli obrońca zaraz po złomie zalogował i postawił kilka recków, obraca aż miło więc swoje musiałem zawrócić... W przyrodzie nic nie ginie, byle tylko to we flote wrzucił i znowu poszedł spać Pozdro dla ekipy! Dnia 04-10-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Krążownik 25 _________________________________________ Obrońca Regis Uchiha _______________________…

• Tym razem niezbyt czysto, ale stosunek flot nie pozwalał Czemu te recki latają 100 lat? Pozdro Ekipa! Dnia 03-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Duży transporter 5 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca President Stingray [MOSFET] ________________________________________________ Mały transporter 8 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 6 Sonda szpiegowska 5 Satelita s…

• Cześć, No to zaczynamy, pozdro dla wszystkich znajomków tutaj oraz z Galaretki! Dnia 03-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Krążownik 12 _________________________________________ Obrońca Procurator Thrust [SCP] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 11 Ciężki myśliwiec 5 Sonda szpiegowska 4 Satelita słoneczny 3 Wyrzutnia rakiet 20 _____________…

• Teraz "banan" na stałe czy tylko chwilowy?

• Gratki, się wybiłeś już Oby więcej takich STarć tutaj

• Siema, no czekałem aż wstawisz żebym mógł się wpisać i iść dalej kimać Kupiłeś? Ale przelew nie dotarł - tyle przegrać z mojej strony Co do akcji, finezyjna to ona była z mojej strony. 5 godzin w samochodzie, 3 piwka później i stwierdziłem, że finał LM oglądnę z łóżka i doglądałem na telefonie co się dzieje z flotą. Tak właśnie wyglądało 15min później wiem, że tylko yebło i dopiero się obudziłem. Szkoda tylko tej surki na nn którą odłożyłem, ale się odrobi, kilka dni i będzie jak było Pozdro!

• No stary Pięknie weszło, mam nadzieję, że worek STejków z naszym udziałem się otworzył mi do solo non stop brakowało z 20-30%

• No w końcu mogę się wpisać Dzięki janko za cynk i zaproszenie "Ziomek" napyskował i zapakowany, lubimy takich. Mam nadzieję, że flotę odbuduje

• Chyba pierwszy sojuszowy ACS Bunkierek przeorany, jakiś zysk jest, rozbiliśmy się też trochę więc wszystko jak należy. Obrońca zalogował może z 10 min po wlocie i wywiosłował odrobinę sury. Nic nie napisał, urlopu nie zapiął więc pewnie bunkrował będzie się dalej, przylecimy ponownie. Dzięki Janko i Estro za szybką reakcję! Oby więcej takich Dnia 23-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Mały transporter …

• Rezerwa zawsze lubi PW wysłać pierwszy, rozmowny chłopaczek BOSSa trafić to też nie wyczyn w sumie. Nie ma czego gratulować Pozdro!

• Panowie jak Wy tak sobie wrzucacie to i ja dodam Adik [GodOfWar] vs. Senator Barym ~ 129.29% Dnia 01-05-2019 16:50:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Mały transporter 1 Okręt wojenny 629 Pancernik 380 _________________________________________ Obrońca Senator Barym ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 95 Lekki myśliwiec 271 Krążownik 55 Okręt wojenny 52 Recykler 173 S…

• Cytat od andy501: „Ale że Frua dałeś się złapać??? Nic tam, Gratz za wlot! ” a co to on jest?

• Jeszcze przed zmianą progu zrobione więc sobie wrzucę Obrońca coś tam kombinował ze Staruchem, ale wydygali Podczas wojny latać tak na ekspedycję trochę średnio, ale nie mnie oceniać. Pozdro dla sojka i dissowej ekipy! Dnia 27-04-2019 09:52:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 3.495 Krążownik 518 Okręt wojenny 494 Pancernik 296 _________________________________________ Obrońca Avet …

• Lamersko troche, ale weszło Przetop te resztki i odbierz później resztę

• #14 Obrońca "pionek" troszkę, bo jak zalogował to ostro SMSował żeby pozbierać No nic, pilnować to się nie pilnuje więc pewnie na dniach to zgarnę. Lekko zatankowałem, jakiś plusik jest no i... STejk drogą nie chodzi na kupionym top100 Pozdro dla soja i znajomych! Dnia 23-04-2019 21:01:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Krążownik 445 Okręt wojenny 125 Pancernik 135 _________________________________________ Obrońca …

• Gratki, przetapiaj na więcej latajek. Dzień jeszcze się nie skończył wiec może coś jeszcze tu wrzucisz

• #13 (Wrzucę też do tematu, bo muszę szukać jaki był ostatni numerek :D) BFS, pozamiatane. Pozdro dla soja i ekipy z dissa! Dnia 22-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Okręt wojenny 69 Pancernik 136 _________________________________________ Obrońca dzidekpan [PERL] ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 358 Lekki myśliwiec 190 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 58…

• #12 Obrońca stwierdził, że jestem uparty Krótka historia, latał na sąsiada w us, już rano go na fali widziałem w jednym slocie, ale nie mogłem polecieć. Wieczorem poleciał jeszcze raz i już wtedy byłem przygotowany SzO Liczyłem na zabawę z sąsiadami i kontrowaniem recków... niestety nie pykło Pozdro dla soja i znajomych! Dnia 20-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [GodOfWar] ________________________________________________ Okręt wojenny 506 Pancernik 104 Krążow…