Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 19-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Swawolna Ola [A W] ________________________________________________ Krążownik 200 Okręt wojenny 176 Pancernik 29 _________________________________________ Obrońca DeMoN Quasar [GNC] ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 130 Ciężki myśliwiec 60 Krążownik 70 Okręt wojenny 60 Recykler 30 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 100 _____________________________…
-
#6 Swawolna Ola [A W] & Vice Phobos [A W] & Wierzba [MNS] vs. Lieutenant Yakini >>Crasher<< [COMA u32] ~ 331.5% OBRONA Niespodzianka = TOP 1 SOLO
Adik - - Starcia Kalyke
PostCytat od FlyMeToTheMoon: „Po co ludzie graja flota na takim wolnym uni? ” Żeby Cię zapakować daj nick
-
Olka nam się rozkręca, chociaż daje mi ... ST wstawiać Pozdro! Dnia 16-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Swawolna Ola [A W] ________________________________________________ Okręt wojenny 180 Pancernik 7 _________________________________________ Obrońca Horvat ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 28 Lekki myśliwiec 68 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 88 Okręt wojenny 22 Recykler 34 Sonda szpiegowska 60 Wyrzutnia rakiet 6…
-
Takie tam z fali Obrońca zaskoczony co do mojego perfekto tajmingu recków Przy okazji przepraszam chłopaków za mój poranny tajming.... Pozdro Ekipa! Dnia 16-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [A W] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 281 Pancernik 15 _________________________________________ Obrońca Mroweczla ________________________________________________ Mały transporter 308 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 2 …
-
Vice Phobos [A W] & Szmajek [MNS] & Quatermain [MNS] vs. Deliszyn ~ 218.29% top 2 ACS
Adik - - Starcia Kalyke
Post@Bunny Wiesz o tym najlepiej Zapakowałem Twoje główne i 2 moonówki już tutaj, skończ może Co do MNS to prawda Pomożemy
-
Kolejny STejk na tym Panu Wczoraj jeszcze miał to porozwalane po koloniach, ale dzisiaj od rana grzecznie skonsolidował Pisze do unavita a on nie ma flo.... to klepałem OWce pół dnia i nikt mi go nie skroił Efekt niżej Pozdro Ekipa! Dnia 15-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 140 Krążownik 273 _________________________________________ Obrońca Gromph [GOFER] ____________________________________…
-
Na remis, bo przy zachowaniu stosunku flot nie mogłem się przebić a LMy wychodziły najlepiej, Dofarm z drugiej planetki ze złomem na ok 1kk więc jest dobrze Pozdro Ekipa! Dnia 11-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 797 _________________________________________ Obrońca Azuuru ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 108 Lekki myśliwiec 25 Ciężki my…
-
Jakiś tam zysk jest, daleko nie było, rozyebalem się w stylu unavita byle tylko mieć ST. Wszystko tak jak ma być, zgodnie z planem. GOFER zjedzony, who's next? Pozdro Ekipa! Dnia 10-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 61 Krążownik 137 Okręt wojenny 3 _________________________________________ Obrońca Gromph [GOFER] ________________________________________________ Duży transporter 4 Lekki myś…
-
Taki maluszek Zerkałem, bo widziałem, że rośnie w pkt i off, stał się biały to jest zapakowany Podebrał 4 recki Pozdro Ekipa! Dnia 10-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Krążownik 162 _________________________________________ Obrońca Lord Hale [DoF] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 8 Lekki myśliwiec 350 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 4 Statek kolonizacyjny …
-
Większe uciekają, małe można pakować Pozdro ekipa! Dnia 06-10-2019 13:04:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Krążownik 50 _________________________________________ Obrońca una lechuza [40pluS] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 7 Recykler 4 Sonda szpiegowska 1 Wyrzutnia rakiet 30 Lekkie działo laserowe 30 _________________…
-
Kolejna Cegiełka Coś "większego" w końcu wpadło. Pozdro Ekipa! Dnia 05-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Krążownik 52 _________________________________________ Obrońca Papryczek ________________________________________________ Mały transporter 10 Lekki myśliwiec 9 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 7 Sonda szpiegowska 4 Wyrzutnia rakiet 10 Lekkie działo laserowe 30 _________________________________________ Po …
-
Fajny ten próg %, ale już by mogli zmienić Ostatnie 14min na akcie, ale jednak tylko skan Pozdro Ekipa! Dnia 04-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adik [MNS] ________________________________________________ Krążownik 20 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Probe [THC] ________________________________________________ Mały transporter 8 Ciężki myśliwiec 19 Wyrzutnia rakiet 6 Lekkie działo laserowe 1 _________________________________________ Po…